İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

boy kaç canım..?

Mrb ablalar arkadaslar :) bu sayfayi okumak oyle iyi geliyor ki ne guzel destek oluyorsunuz birbirinize bende 30 yasindayim bazen acaba gecmi kaldim diyorum cunku etrafimda 20 li yaslarda evleniyorlar genelde ve bazi insanlar oyle baski kuruyorki oyle konusuyorlarki artik olmaz heralde diyorum birazcik anlayis olsa insanlarda

Çalışıyorum. Siz çalışıyor musunuz?

Evet çalışıyorum. Şu nedenle sordum, bana sanki ev hanimlarinin hamile kalma şansı yüksek geliyor. Çalışanlar hep bir koşturmaca da stres altında olduğunda zorlaniyorlar, zor oluyor sanırım.

Valla benim koca bayağı saydırıyor cemre
Işte ilk deneme diye umursamıyorlar nasıl olsa ilk, olmazsa bi daha dener diye çok üstünde durmadılar. Bundan sonra gidersek 5.deneme falan mi desek ekstra özen göstersinler.

Valla bizim psikolojiyi bu doktorlar bozdu. Yok istanbul da bir pozitif doktor yok. Tüp bebek yap deniycem doktor yok. Ben evlendiğinde ilk ay hamilekalacagima inanıyordum. Ve kaldım da. Sonra ne zaman doktora gittim. Bir sürü faktör cıktı.

Ahh ahhh bizi böyle korkuya salanlari Allah'a havale ediyorum.

Aynen elalemin işi için çırpınırken kendimizi unuttuk. Şimdi o işleri acele diye iş bekleyenlerin hiçte umrunda değiliz. Zaman yok diyerek kendimize vakit ayırmayı ihmal ermeyecektik.

merhaba canım... evet keşşke daha da aktif olunsaa

sen çevrendekileri, herkesi boş ver... 30 çok güzel bir yaş... ben kızımı 30umda aldım kucağıma....
çenelerini kapatmayı dene çok güzel oluyor

Onceleri surekli aciklama yaptim iki defa dusuk yaptim ama artik ogrendim guzel kapatiyorum cenelerini

Onceleri surekli aciklama yaptim iki defa dusuk yaptim ama artik ogrendim guzel kapatiyorum cenelerini
testlerini yaptırdın mı bak pıhtılaşma diyorlar... ilk neyse de çoğu kişi yaşıyor bunu 2.cide artık testlerini halletmen gerek... ne kadarlık evlisiniz? ne kadar süredir istiyorsunuz?

testlerini yaptırdın mı bak pıhtılaşma diyorlar... ilk neyse de çoğu kişi yaşıyor bunu 2.cide artık testlerini halletmen gerek... ne kadarlık evlisiniz? ne kadar süredir istiyorsunuz?
Beş senelik evliyim ilk dusugum 5 yada 6 haftalikti ikincisi 10 haftalik oldu kalbi durdu sonrasinda genetik test yaptirdik ve pihtilasma cikti ama ben iki senedirde korunuyordum korktu hamile kalmaya . uc aydir korunmuyorum olmayinca yumurta takibi yapti dr ben istedim yani ama o ay sadece 3 defa birliktelik oldu olmadi bebek bide zorumla amh testi istedim dr istemedi ama adamin yakasindan dusmedim valla 1.78 cikti dr normal dedi ama bilmiyorum normaldir heralde iki gebeligimde de hemen kalamadim zaten korunmasiz 7. Ayda olmuştu

normal tabi... o zaman kısa zamanda kalırsın sen hiç merak etme, keseyi gördüğünüz andan itibaren de iğnelere başlarlar sanırım... benim kuzenim de ilkinden sonra 2 kürtajı oldu... sonra pıhtılaşma görüldü... gebeliği boyunca kullandı ve doğumdan sonra da bir süre daha kullanarak bitirdi...
sen hiç sıkma canını

İnsallah canim Allah ayni acilari yasatmasin isteyen her kulunda anne olmayi nasip etsin cok tsk ederim cvp yorum yaptigin icin

Ben de cikmiyorum son iki aydir. 61 kg ye inmistim ama boyle gunde bir paket biskuvi yiye yiye 65'i gecmisimdir.

Ben de cikmiyorum son iki aydir. 61 kg ye inmistim ama boyle gunde bir paket biskuvi yiye yiye 65'i gecmisimdir.

Bak sabahtan beri yediklerim (uzerinize afiyet): iki dilim peynirli borek, muz, fistik ezmesi. Aradan bir saat gecti, deli gibi istahim acik, oturdum bir tabak acili tavuklu makarna yedim. Doymadim misir patlattim. Yine doymadim, oturdum cips yedim. Cok yedim bari saglikli birseyler yiyeyim, karnimi doyurmak icin dedim. Bir elma, iki havuc, yarim nar yedim. Ustune badem yedim. Yok yine doymadim yarim paket cikolatali biskuvi ve bir kasik Nutella'yi govdeye indirdim. Ondan sonra doydum.

Butun bunlarin hepsi 6 saat icinde oldu.

Insallah Canan Karatay bu forumlari okumuyordur.

ahahah kuzum yaa iyi yemişsin yumurtlama dönemi çevresi de mini regl dönemi işte ondan her türlü yiyoruz yahu
62 civarı dolanıyorum ben de 1,58 de boy

sadece elma yiyerek mi halletsek napsak...
ben de menümü söyleyim madem... sabah iki dilim tam buğday ekmeği arası kaşar öğlen kapalı kıymalı 1 porsiyon... akşam ne yapıcam bilmiyorum henüz ama saat 15,30dan beri aç dolanıyorum

Ya o anlamda diil de demek istedigim erjeb yasta evlenenlerin bir problemi olsa dahi zamanla cozuluyor genelde ve atiyorum cevremde 10 yillik evli olup da 36 yasinda anne olanlar var. Evet belki onlarin gec olmus oluyor ama her halikarda ihtimallaeri daha fazla ve erken evlenince denemek icin daha uzun bir sure oluyor onunde vs. Vs. Ne bileyim anacım hayirlisi ile olsun da yapicak bisey yok zati zamani geri ceviremeyiz.

MASLOW valla haklısın çocuğun geleceği olsun diye çırpınırken. Çocuk ortada yok. Halbuki çocuk olsun geleceği olur bi şekilde demeliydik.
Sanirim fazlasiyla sorumluluk sahibi olmak,bir de birseylere erismenin kolay olmadigi donemlerde ve ortamda yetismek bizi gelecek kaygili bireyler haline getirdi. Bizim zamanimizda carpe diem mi vardi

MerhabA yurtdışında mı yaşıyorsunuz ?ben yumurta kalitesi arttırmak için iherb ten sipariş vereceğim ama hangi vitamin markaları iyidir bilmiyorum .bilginiz var mı vitaminler hakkında

Afiyet olsun:)
Ben gün boyu geçiştiririm ama akşam yemeğinden itibaren üst üste yiyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…