İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Kaç ayda çıkıyormuş sonuç acaba?

Kendim hakkındaki gelişmeleri de anlatayım
Bugün kbb kontrolünde enfeksiyonun hala devam ettiğini öğrendim, bir kutu daha antibiyotik yazdı doktor.
Bugünlerde grip ve soğuk algınlığından uzak dur, kalabalık ortamlara girme, çocuklar okuldan geldiğinde mutlaka hemen üstlerini değiştirip, ellerini yıkasınlar, sana dışardan mikrop getirmesinler dedi.
Zaten çok el yıkarlar ve eve gelince banyoya koşarlar, hele ki gün boyu dışarda kalırsak mutlaka duş alırız, o konuda sıkıntı yok yani:)
Hatta küçük oğlum bir ara aşırı şekilde ellerini yıkıyor ve okulda ıslak mendilleri kutu kutu bitiriyordu, azalttı çok şükür artık
Gerek olmasın ama enfeksiyon gerilemezse cerrahi olarak kulak arkasından açıp orta kulak da dahil temizlememiz gerekebilir dedi.
Tabi küçük bir ihtimal bu, dikkatli olmazsam sonuçlarından bahsetmek istedi

Tuh aman dikkat et oyle bisey olmasin.

Ben bu saatten sonra kıymalı makarna yapıcam, eşim de yok bu gece, oğlumla biraz geç vakte kadar otururuz:)
Eşim evde yokken kafamıza göre takılıyoruz
Okula gitmiyor bu hafta, öğretmeniyle konuştuk, tatil için izin alan çok oldu, isterse gelmeyebilir dedi.

Ohh keyfiniz bol olsun... biz de makarnadan yalanci manti yaptik yedik...
Karneler nasil cocuklarin buyuk oglanin lafi gecmiyor pek varsa yoksa mavis :)))

Bir de burnunu elinle kapatıp yanaklarını nefesini şişireceksin, kulak zarı dışarı doğru şişmesi gerek dedi ama çok rahatsız edici birşey bu, sanki patlayacak gibi oluyor
Su an rahatsiz oldugundan sikintidir sana yoksa bir sey yok o harekette..
Yapmaya calis dikkat et. Aman deyim.

Karneler nasil cocuklarin buyuk oglanin lafi gecmiyor pek varsa yoksa mavis :)))
Bu cuma alacaklar karneyi canım ama şimdi önceden notlar biliniyor, heyecanı da kalmıyor:)
Aslında okul sistemine girip bakmadım ama gelen mesajlara göre iyi notlar, 85 ve üzeri iyi yani
Büyük oğlum liseyi bitirdi, ikinci kez üniversite sınavına hazırlıyor, ona sömestr tatili yok.
Mezun sınıfı adıyla aynı okuluna devam ediyor.
Liseden mezun olduktan sonra, tekrar sınava hazırlananlar için sınıf açılıyor,onda karne yok bu yıl, eskiden olan dersaneye benzer ama herkesin kendi okulunda bu sınıflar, ayrı bir dersaneye gitme yok.
Ondan bahsetmememin sebebi artık kendi dünyasında yaşıyor olması:)
Ne yedikleri bize uyuyor, ne yatma kalkma saatleri, odasında takılır, arada selamlaşırız falan

O yalancı mantıyı biz de çok yaparız, size de afiyet olsun:)
Hatta küçük oğlum normal mantının kıymasını hep ayırırdı yerken, kıymasız mantı istiyorum derdi.
Ben de artık normal makarnanın üzerine sarımsaklı yoğurt, tereyağ, kırmızı biber, pul biber koyup veriyorum.
Bayılıyor:)

Kızlar bu durum bende de var 28 günde bir oluyorum ama 2 3 gün önceden lekelenmem başlıyor, size neden olarak ne söylendi acaba?

Kızlar bu durum bende de var 28 günde bir oluyorum ama 2 3 gün önceden lekelenmem başlıyor, size neden olarak ne söylendi acaba?

Ben daha dün jinekologa gittim. Konuştuğum konulardan biri de buydu. Doktor bunun çok sık görülen bir durum olduğunu, verdiği tatsızlıktan başka bir sorun teşkil etmediğini söyledi. Çözümü doğum kontrol hapı kullanmak. Ancak hamile kalmaya çalışırken de o bir seçenek değil :)

Oo o artik buyudu tabi annesi:))
Allah guzel gunlerini gostersin insallah...

Sagol canim tesekkurler... bayilir makarnaya her gun yap yemem demez:)
Bende severim.. arada da boyle sulu yapariz guzel olur..

Bende de oluyor son 1 yildir. Demek yas ilerledikce filan mi oluyor boyle. C.tesi doktora gidicem ben de

Benim olmazdı hiç son negatif tüp denemeden sonra oldu, doktora gittiğimde bende sorayım ne diyecek bakalım.

Aynen benim de artık öyle olmaya başladı, kesin yaşla ilgili bir şey.
Hatta bazen lekelenme şeklinde renkli akıntı sonra yine normal beyaza dönüp bir gün sonra regl başladığı bile oluyor.
Ama ara kanama yok sadece regl zamanı oluyor

Benim de oluyor 3 gün kadar lekelenme kahverengi agrı oluyor sonra kırmızılar geliyor. Son 5 yıldır oluyor Doktor lar normal Bi sıkıntı yok diyorlar. Arkadasın da aynı benim gibioluyormus sanırım yas la baglantısı var galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…