• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Yüksek DHEA-S seviyesi stres, kilo, pko gibi sebeplerden oluşabilir deniyor. Endokronoloğa görünmekte fayda var.
Adrenal hormonlar, kortizol ve DHEA değeri birlikte değerlendirirlirse daha iyi olabilir. İnsülin direncinize de baktırın.

Stresten uzak durun vs vs.

Ama bir yandan da kendinizi devamlı yorgun hissetmiyorsanız, stresli değilseniz,tüylenme yaşamıyorsanız belki de sizin vücudunuzun normali odur.
Bir de her test aynı şekilde sonuç vermiyor. İyi bir laboratuvarda test ettirdiğinizden emin msiniz?

Yüksek DHEA-S seviyesi stres, kilo, pko gibi sebeplerden oluşabilir deniyor. Endokronoloğa görünmekte fayda var.
Adrenal hormonlar, kortizol ve DHEA değeri birlikte değerlendirirlirse daha iyi olabilir. İnsülin direncinize de baktırın.

Stresten uzak durun vs vs.

Ama bir yandan da kendinizi devamlı yorgun hissetmiyorsanız, stresli değilseniz,tüylenme yaşamıyorsanız belki de sizin vücudunuzun normali odur.

Bir de her test aynı şekilde sonuç vermiyor. İyi bir laboratuvarda test ettirdiğinizden emin msiniz?
dicilek dicilek teşekkür ederim cevap için aslında tüylenme sorunum yok yalnız tüp bebek tedavisine giderken uzaklıktan dolayı stres yapıyordum bir de insülin direncim yüksek. Testi hastahane laboratuarında yaptırdım.

Evet destek ürünü olarak ciddi şekilde akciğere faydası var canım, yalnız soğuk sıkım özü olursa çok daha faydalı, pekmez sonuçta kaynatıldığı için yararında kayıp oluyor
Ünal kuruyemişteki çok güzel ben onu alıyorum.

Merhaba,

Aşağıdaki ovulasyon testi sizce pozitif mi? Bu böyle verdi, hemen ardından dijital yaptım, o negatif sonuç verdi. Kafam karıştı.
DSC_0347.JPG
DSC_0348.JPG

Merhaba herkese :KK15:
Yukarıdaki yazıyı paylaştıktan bir iki gün sonra anormal hastalandım ve bugün öğrendim ki bronşit olmuşum. Bunca koşuşturmaya elle tutulabilir bir şey olmadığı gibi onca yolu gidip gelmekten bir de hasta oldum :hasta: Neyse ilaçlarımı içer iyileşirim nasılsa sizlere asıl sormak istediğim dhea testimin sonucunu dün aldım hastanenin referans aralığı 60-337 benim sonucum ise 414 Yalnız bu sonuçtan sonra aklıma bir şey takıldı bu hormonun eksikliği adet düzensizliği yumurta azlığı ve kalitesizliğine ayrıca kısırlığa yol açıyormuş bende fazlasıyla varsa neden elsikliğinde olan sıkıntıları yaşıyorum acaba yüksek oluşu da mı aynı sıkıntılara sebep oluyor ki o_OŞimdi doktoruma sorsam takılma diyecek :KK43: bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi o_Osanırım bir endokrinoloğa da görünsem iyi olacak :KK51:

Canım bu testi nerde yaptırdın? Özel mi devlet mi? Fiyat ne kadar. Peki bizim dışardan aldığımız Dha da bu değerimizi yükseltirse kas yaparken göz çıkarmayalım.

Merhaba,

Aşağıdaki ovulasyon testi sizce pozitif mi? Bu böyle verdi, hemen ardından dijital yaptım, o negatif sonuç verdi. Kafam karıştı. Eki Görüntüle 2223753 Eki Görüntüle 2223754

Bence pozitif :) Dijital tam zirvede veriyor olabilir pozitif. Birde gece 12 gibi yap bakalım. Ben 7-8 gibi yapıyordum birde 11 12 gibi yatmaya yakın. O zaman daha köyü çıkıyordu. Ovulasyonun yaklaşmış olabilir. Şayet pazar takvime göreyse o ovulasyon. Bugün yap mevcut spremler temizlensin. Bi de ctesi yada pazar yaparsin 2-3 gün geçmiş olur hemde.

Merhaba,

Aşağıdaki ovulasyon testi sizce pozitif mi? Bu böyle verdi, hemen ardından dijital yaptım, o negatif sonuç verdi. Kafam karıştı. Eki Görüntüle 2223753 Eki Görüntüle 2223754
Marjo Marjo bence bu
Canım bu testi nerde yaptırdın? Özel mi devlet mi? Fiyat ne kadar. Peki bizim dışardan aldığımız Dha da bu değerimizi yükseltirse kas yaparken göz çıkarmayalım.
Canım testi artık hastane mantığıyla çalışan Kızılay da ssk lı olduğum için 30 tl gibi çok makul bir fiyata yaptırdım. Yalnız kızılayda Endokrinoloji bölümü olmadığı için arginin ve selenyum gibi testleri yapmıyorlar. Devlete de gidince dahiliye bölümü gerekli görürse endokrinolağa sevk ediyor. Yani bu bölüme direk gidemiyorsun. Bende yakınımda özel bir hastane var endokrinoloğu da varmış oraya bir gideyim diyorum da yine ufak bir tüp bebek maaliyetiyle çıkarım diye de korkuyorum açıkçası. Bende 1 ay boyunca p..w..n kullandım değerimin onun içindeki dhea dan dolayı artmış olabileceğini düşünüyorum. Benim kanaatim bu değerlere baktırmadan vitamin takviyesi kullanmak çok da mantıklı değil canım dediğin gibi kaş yapayım derken göz çıkarabiliriz çünki.

Merhaba.
Geçen ay ilk defa kimyasal gebelik yaşadım.
Doktorumun istediği testler şunlardı:

Protein C
Protein S
Antitrombin 3 (AT3)
LAC testi
ACA (antikardiyolipin testi)

Bunlar kadın doğum bölümünün yönlendirmesiyle sizden alınan 3 tüp kan ile yapılıyor.

Kromozom (Karyotip analizi)
Trombofili paneli testi

Bunlar da tıbbi genetik bölümünün yönlendirmesiyle sizden iki tüp daha kan alınması ile yapılıyor. Bu bölüme eşinizle birlikte gideceksiniz. Kromozom testi için eşinizden de 1 tüp kan alınacak.

İki bölümden ayrı ayrı randevu alınacak yani.

ilsas ilsas

Merhaba.
Geçen ay ilk defa kimyasal gebelik yaşadım.
Doktorumun istediği testler şunlardı:

Protein C
Protein S
Antitrombin 3 (AT3)
LAC testi
ACA (antikardiyolipin testi)

Bunlar kadın doğum bölümünün yönlendirmesiyle sizden alınan 3 tüp kan ile yapılıyor.

Kromozom (Karyotip analizi)
Trombofili paneli testi

Bunlar da tıbbi genetik bölümünün yönlendirmesiyle sizden iki tüp daha kan alınması ile yapılıyor. Bu bölüme eşinizle birlikte gideceksiniz. Kromozom testi için eşinizden de 1 tüp kan alınacak.

İki bölümden ayrı ayrı randevu alınacak yani.
Çok teşekkür ederim

Bence pozitif :) Dijital tam zirvede veriyor olabilir pozitif. Birde gece 12 gibi yap bakalım. Ben 7-8 gibi yapıyordum birde 11 12 gibi yatmaya yakın. O zaman daha köyü çıkıyordu. Ovulasyonun yaklaşmış olabilir. Şayet pazar takvime göreyse o ovulasyon. Bugün yap mevcut spremler temizlensin. Bi de ctesi yada pazar yaparsin 2-3 gün geçmiş olur hemde.

Biz dün akşamı değerlendirdik. Bu akşamı eş geçip yarın deneyecektik ama simdi kafam karıştı. Eşim günü birlik Hollanda'ya gitti konferansa arabayla. Sabah 6'da çıktı. Şimdi yolda. Çok yorgunum dedi. Bilmiyorum ne yapsam. Senella Senella bearnguin bearnguin

Hosgeldin. Nasılsın? Doktordan cevabı alabildin mi kesin kimyasal mi Olduğuna dair? ilsas ilsas
Dış gebelik dedi canım. Çok kanamam olmasıyla birlikte değer hala artınca dış gebelik dedi. Ama kendiliğinden gitmiş. Bhcg de 3 e düşmüş zaten. 3 ay dinlen dedi. Zaten çocuğum olmuyor korunmasam mı bilemedim.

Dış gebelik dedi canım. Çok kanamam olmasıyla birlikte değer hala artınca dış gebelik dedi. Ama kendiliğinden gitmiş. Bhcg de 3 e düşmüş zaten. 3 ay dinlen dedi. Zaten çocuğum olmuyor korunmasam mı bilemedim.

Çocuğun oluyor. İki kere hamile kaldın. Bence düşugun altındaki sebep nasıl engellenir onu bulmak lazım. Dış gebeliği atlattıgina da çok sevindim. Çok tehlikeli, pis birşey.

Back