ben de eve gidince yapıyordum 6,30 7 gibi..Ben de 6, 6:30 gibi yapsam diyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de eve gidince yapıyordum 6,30 7 gibi..Ben de 6, 6:30 gibi yapsam diyorum.
çook geçmiş olsun Rabbim şifa versin..Selam genşler!
Eve döndük. Hastaneden çıktı babam. Bizde kalıyoruz. Bakıma evde devam. Hala halsiz ama nefes alıp verişi daha iyi. Zorla bi şeyler yediriyorum. Annemi dinlemiyo ama bana bi şey diyemiyo.
Bu arada bugün benim 25. Günüm ama hala regl olacağıma dair tek bir işaret yok.
Hsg düzeni bozacak galiba.
Sabah ilk idrarla yapmayın diye uyarı var testlerin prospektüsünde, çünkü sabah 8'den önce lh salınımı olmuyormuş bu da o günkü lh seviyesinde yanılmaya sebep olabiliyor ve bazen de sabah çok yoğun idrarda koyu çıkıp yanıltma ihtimali büyük oluyormuş.Uyanınca yapıyordum ben.
Bu saatler ideal ama yakında idrara çıktıysan biraz bekle, akşam 8'e kadar yapabilirsin, sabah ilk idrar olmasınBen de 6, 6:30 gibi yapsam diyorum.
sıvı almamak olacaktı canım. yap gitsin bişey olmaz.Ben de 6, 6:30 gibi yapsam diyorum.
Ilk idrar ile yapmayin diyorlar. Yanlis sonuc verebiliyormus ama Clearblue yapabilirsiniz diyordu. Ben yine de guvenli olsun diye ilk idrar ile yapmiyorum. Sabah 10'dan sonra LH yukselirmis vucutta.
Geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin.Selam genşler!
Eve döndük. Hastaneden çıktı babam. Bizde kalıyoruz. Bakıma evde devam. Hala halsiz ama nefes alıp verişi daha iyi. Zorla bi şeyler yediriyorum. Annemi dinlemiyo ama bana bi şey diyemiyo.
Bu arada bugün benim 25. Günüm ama hala regl olacağıma dair tek bir işaret yok.
Hsg düzeni bozacak galiba.
çook geçmiş olsun Rabbim şifa versin..
HSG den değil de antibiyotikten şaşabilir belki..
Lanet olasıca federaller.
Geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin.
Keçiboynuzu pekmezi veya soğuk sıkım özünün akciğere çok iyi olduğu söyleniyor.
Sabah akşam birer kaşık alırsa iyi gelebilir, alerjik durumu yoksa.
Antibiyotik de bozabilir döngüyü, stres hepsi etkili olur
ben de eve gidince yapıyordum 6,30 7 gibi..
Bu saatler ideal ama yakında idrara çıktıysan biraz bekle, akşam 8'e kadar yapabilirsin, sabah ilk idrar olmasın
Bu arada su içtin mi, mümkün olduğu kadar az iç14:30'da son tuvalete gidisim. 18:30'da da testi yapayim o zaman.
Evet destek ürünü olarak ciddi şekilde akciğere faydası var canım, yalnız soğuk sıkım özü olursa çok daha faydalı, pekmez sonuçta kaynatıldığı için yararında kayıp oluyorEvet herbi şey olabilir. Stresten kaşındım, kabardı bi ara boynum kollarım.
Keçiboynuzu pekmezi tamam.
Bu arada su içtin mi, mümkün olduğu kadar az iç
Marjo ben de yazdım baksana
tam koyu göremiyorum ama... ee malum yaştan dolayı rezerv azlığı bir de sigaraaaSonuc aliyordun degil mi? Yani pozitifi yakaliyordun bir noktada?
Marjo çok teşekkür ederim aynen bir endokrinoloğa gideyim ben.Evet, internetten kisacik bir arastirma yap hemen. Ben simdi yazdim High Dhea symptoms diye, cikan sonuclar soyle: adet gormemek, vucutta tuylenme, saclarin dokulmesi, dogurganlikta problemler, sesin kalinlasmasi, vs. Bildigin adama, erkege donuyorsun bu Dhea artarsa. Yuksek androjen hormonu anlayacagin.
Seninkisi cok cok yuksek degil, cok kolaylikla geri donersin normal araliga eger tedavisi varsa. Doktorlara bakma, onlar cok rahat. Herseye kafana takma diye cevap veriyorlar. Kendilerinin tuzu kuru, paralari var, cocuklari var, oturuyorlar. Sen bir uzmana git. Hemen dusursunler, belki etki eder cocuk sahibi olma surecine.