• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bilgiler için teşekkürler canım. Test yaptırmak şart ama yaparlar mi orası var :)

Bu aksamı es geç madem kocada yorgun. Valla bende program neyi gösteriyorsa o tarih yumurtlama gunu oluyor. Hatta testler 2 gün önce koyu gösteriyor. Ama adetim programın yumurtlama tarihinin 14.günü oluyor. Benim de bu ay 4 gün üst üste oldu 3 gün koyu gördüm diye ovulasyonda. Spremler inşallah işe yaramıştır. Gerçi bu ay filmliyim, ALLAH'IM en hayırlısını nasip etsin. O yüzden bu ay çok takmam sanırım.

Uyanmadan o işi biz nasıl yapalım. Uyanmaları şart :)

Bu ara ben kocama takılıyorum. Diyetteyim ya bu çocuk olana kadar sende yemeyeceksin. Ya bu çocuğu yaparsın ya da yiyemezsin. Hem senin spremler hımbıl koşamıyorlar beceremiyorlar döllenmeyi diyorum. O da hımbıl deme cocuklara küserler diyor :) Bu ay iyi eğlendik :)

Hadi bakalım, bu ayki çalışmalar sonuç verir umarım. Ne zaman Bat?

Teşekkürler bilgiler için. Bu vesileyle bende kafama takılanları sorayim. Bilgiler paylaşılsin. Şimdi yumurta takibinde yumurta için 17 mm 19 mm 20 mm deniyor, yani aslında 2cm değil mi (cm ye cevirirsek) 2 cm de bayağı büyük sonuçta. Neyse peki bizim tüplerin eni kaç cm?

Ben sadece uzunluğunu 10 cm olarak buldum. Peki 2 cm lik bir yumurta 10 cm nasıl bir haftada katediyor. 5 kere yuvarlansa rahimde. Eğer yumurtamiz dollendiyse rahme gelmesi daha kısa sürebilir. Ama tutunmami zaman alır acaba?

Şimdi şöyle oluyöör..

O 18-20 mm denen, ultrason ekranında ölçülen şey aslında yumurtanın kendi boyutu değil, içinde bulunduğu folikülün boyutu.

O folikül 18-20-22 mm olunca çatlayıp içinden yumurtayı bırakıyor. Muhtemelen yumurtanın kendi ölçüsü 1-2 milimcik bişi.

Ahanda bak. Yumurtayı bırakmak üzere olan folikül, yumurta ve saz arkadaşları. Ameliyathanede yımırta toplama keyfisi. :/

640xauto.jpg

Son düzenleme:
Şimdi şöyle oluyöör..

O 18-20 mm denen, ultrason ekranında ölçülen şey aslında yumurtanın kendi boyutu değil, içinde bulunduğu folikülün boyutu.

O folikül 18-20-22 mm olunca çatlayıp içinden yumurtayı bırakıyor. Muhtemelen yumurtanın kendi ölçüsü 1-2 milimcik bişi.

Ahanda bak. Yumurtayı bırakmak üzere olan folikül, yumurta ve saz arkadaşları. Ameliyathanede yımırta toplama keyfisi. :/

Eki Görüntüle 2223792

Işte bilim ve ikna olan ben :)

Ben iç ses: Himm 1-2 mm ise 10 cm yaklaşık bir haftada kateder. Yani bir günde 1.5 cm katederek 7 günde 10 cm lik zorlu tüp geçit parkurunu bitiriyor. :)

:KK55:
:)

Valla öğrenmeliyim :) Ben erken kaybediyorum erken geliyor olabilir.
İnsan vücudunda en büyük hücre kadın yumurtası, en küçük hücre de sperm imiş:)
Tüplerin uzunluğu 4, 5cm. İç genişliği ise sadece birkaç mm.
Bu kadar ince bir yerden, döllenmiş yumurta 4, 5 veya 6 günde ancak iniyor, birkaç gün de rahim içinde kendine uygun yer arama ve yuvalanma dönemi var.
Toplamda genelde 9, 10 günü buluyor.
6 günde tamamlayan da var nadiren.
Hcg salınımının başlaması normalde 9. Gün olarak düşünülüyor.
Evet o çatlamaya çalışan, yumurtan büyümüş çatlamak üzere denilen şey, @panic_attack'ın dediği gibi folikül oluyor kendileri

Ben şu andaki pijamani merak ettim. :halay::halay:
.
Yalnız kış versiyonu bende hep polar eşofman :)
Koca tepkisi: bu ne yaa :)
Benim eşim de memnuniyetsiz bakışlar atar arada:)
Aman hep 'masaj salonu üyesi' gibi mi giyinicez ya:)
İnsan bazen de eşinin ruhunu arzulamaz mı yani, bir bakış bile baştan çıkarmaya yetmez mi, her zaman görsellik isteyen erkeklere sinir oluyorum:110:

:KK55:
İnsan vücudunda en büyük hücre kadın yumurtası, en küçük hücre de sperm imiş:)
Tüplerin uzunluğu 4, 5cm. İç genişliği ise sadece birkaç mm.
Bu kadar ince bir yerden, döllenmiş yumurta 4, 5 veya 6 günde ancak iniyor, birkaç gün de rahim içinde kendine uygun yer arama ve yuvalanma dönemi var.
Toplamda genelde 9, 10 günü buluyor.
6 günde tamamlayan da var nadiren.
Hcg salınımının başlaması normalde 9. Gün olarak düşünülüyor.
Evet o çatlamaya çalışan, yumurtan büyümüş çatlamak üzere denilen şey, @panic_attack'ın dediği gibi folikül oluyor kendileri

Olalaa bunlarda güzel bilgi thanks :)

Benim yumurtadan sonra 4.gün karnım müthiş ağrıdı dedim nerde bu yumurta. Hatta bilgisayarda çalışamadım dik oturup yayıldım. 5.gün tık yok dedim bu tutunmadı gene çalıştın yordun kendini. Bugün mutfakta biraz iş yaptım sağ kasigima ağrı girdi o zamandan beri ağrı girdi. Yumurtam mi çatlamadı nedir bilinmezlik.

Benim eşim de memnuniyetsiz bakışlar atar arada:)
Aman hep 'masaj salonu üyesi' gibi mi giyinicez ya:)
İnsan bazen de eşinin ruhunu arzulamaz mı yani, bir bakış bile baştan çıkarmaya yetmez mi, her zaman görsellik isteyen erkeklere sinir oluyorum:110:

Valla benimki haklı gerçi 10 kere esofmanli ise 1 kere onların istediği gibi ancak oluyor. Malûm soğuklar

Gri "haşortman"ın üstüne tanımam. Son libido bükücü. :)))
Valla eskiden çiçekli donda bile tırmanan libido varmış erkeklerde:)
Yanında karısı olduğunu bilsin yetermiş..
Artık etrafta, filmlerde, reklamlarda görselliğin bu kadar artmış ve çeşitlendirilmiş olması mı bu gerekliliği oluşturuyor acaba,yani artık seks deyince erkeklerin aklına neden sadece böyle kıyafetler geliyor:silah:
Normal bir kıyafetle de insan çekici olmaz mı:ruh:

Yeterince yuvarlandığına ikna olduysan huşu içinde uyursun artık bugün :KK70:
Evet evet uyumalıyım. Içimde yorgunluktan dili dışarı düşmüş yumurtam var. Onun için uyumalıyım. Ortamı hazırlamalıyım, uyuyum ki hücreler kendini yenilesin. Pofuduk rahmimin içinde uygun yuva hazır olsun. Neyse ben uyuyayım, yoksa ekşi sözlük yazarlarına maskara olucam. Çocuk sahibi olamayan kadının hayal dünyası diye.

Zaten 200 lük progestan koydum

Şimdi şöyle oluyöör..

Eki Görüntüle 2223792
Daha iyi anlatamazdın.

Selam genşler! :KK25:

Eve döndük. Hastaneden çıktı babam. Bizde kalıyoruz. Bakıma evde devam. Hala halsiz ama nefes alıp verişi daha iyi. Zorla bi şeyler yediriyorum. Annemi dinlemiyo ama bana bi şey diyemiyo. :dondurma:

Bu arada bugün benim 25. Günüm ama hala regl olacağıma dair tek bir işaret yok.
Hsg düzeni bozacak galiba. :işsiz:
Hadi gözünüz aydın, çokgüzel haber bu. Babalar kızlarını kırmazlar:)) Çabucak ayağa kaldırırsın babacığını

Ne tesadüf:) Önümüzdeki maçlara bakacağız:)
kuzu eylül bebesi olmak istemedi sanırım... zor olurdu benim açımdan da kızımın okul telaşı vs.
Rabbim en iyi zamanını bilir... bekliyoruz bakalım :KK200:
ben de görüşmeye karar versem.. hani tedavi için ne zaman gitmem gerekir regl zamanı mı yumurtlama zamanı mı bu belli mi bunun standardı var mı?

Back