Hormonal birşeylerdir belki bilmiyorum ki
Hoşgeldinizmerhaba arkadaşlar
daha önce birak takıldım bu topikte ama baktım ki çok sessiz başka topiklerde gezdim şimdi yine aranıza alır mısınız :)
ben 38 yaşındayım 8 aylık evliyim hayata erken başlayıp evliliğe geç katılanlardanım evliliğimin üçüncü ayında hamile kaldım 6 haftalık düşük ile sonuçlandı sonrasında kürtaj oldum ve ardından 19 gün lekelenmem devam etti derken hamilelik sonrasında ilk 26 eylülde adet oldum 7 gün sürdü bitti bi hafta sonra tekrar 11 ekimde adet oldum yine 7 gün sürdü ve sonrasında ancak adetim düzenli olmaya başladı geçen ay ovülasyon ile takip ettim ama olmadı bakalım bu ay adetim bittikten sonra yine deneyeceğiz
benim hikayemde böyle
tecrübelerinizden tavsiyelerinizden faydalanmak isterim
hoş geldin canım.merhaba arkadaşlar
daha önce birak takıldım bu topikte ama baktım ki çok sessiz başka topiklerde gezdim şimdi yine aranıza alır mısınız :)
ben 38 yaşındayım 8 aylık evliyim hayata erken başlayıp evliliğe geç katılanlardanım evliliğimin üçüncü ayında hamile kaldım 6 haftalık düşük ile sonuçlandı sonrasında kürtaj oldum ve ardından 19 gün lekelenmem devam etti derken hamilelik sonrasında ilk 26 eylülde adet oldum 7 gün sürdü bitti bi hafta sonra tekrar 11 ekimde adet oldum yine 7 gün sürdü ve sonrasında ancak adetim düzenli olmaya başladı geçen ay ovülasyon ile takip ettim ama olmadı bakalım bu ay adetim bittikten sonra yine deneyeceğiz
benim hikayemde böyle
tecrübelerinizden tavsiyelerinizden faydalanmak isterim
yani normal değil 6.gün ağrı değil mi?Hormonal birşeylerdir belki bilmiyorum ki
Evet cidden cok monoton hayat yurtdisinda.Bizim de ayni durum. Yurtdisi, esim zaten yabanci, onlarin aile baglari cok guclu olmuyor bizdekiler gibi. Benim ailemin yarisi Turkiye'de yarisi Kanada'da. Biz kardesler, kuzenler hep beraber buyumustuk ben cocukken. Burda cocuklar cok yalniz. O yuzden bir kardes daha istiyorum cocuklarima. Herkesin gonlune gore olsun insallah.
Amiiiinn. Cumlemizin cocuklarini korusun, bize bagislasin Allahim.Maşaallah, Allah bağışlasın,küçükmüş seninki daha, benim iki oğlumun arası da 8,5 yaş
hoşbuldum canım valla tecrübe denir mi bilmiyorum ama ben şu anda adet dönemi ile birlikte aç karnına arı sütü (yarım çay kaşığı) polen (bir çay kaşığı) ve yarım saat sonrasında bal tarçın çörek otu yiyorum adetin 12.gününe kadar ve sonra bırakıyorumhoş geldin canım.
geçmiş olsun.. biz de senin tecrübelerinden bildiklerinden faydalanmak isteriz
Insallah faydasini gorursun sende. Poleni annem almis gucum yok diye kullanmadim oyle duruyor esin icsin dedilerdi o da bakmiyor yuzunehoşbuldum canım valla tecrübe denir mi bilmiyorum ama ben şu anda adet dönemi ile birlikte aç karnına arı sütü (yarım çay kaşığı) polen (bir çay kaşığı) ve yarım saat sonrasında bal tarçın çörek otu yiyorum adetin 12.gününe kadar ve sonra bırakıyorum
aynı zamanda ovülasyon takibi yapıyorum tahmini yumurtlamadan iki gün öncesinde ve yumurtlamanın iki gün sonrasına kadar ilişkiden yarım saat öncesinde eşimle birlikte birer fincan meryem ana otunun suyunu içiyoruz
daha önce incir kürü yapmıştım ama o prolaktin yükseltiyor diye bu sefer yapmadım çünkü düşük sonrası prolaktinim yükselmişti iki aydır normale döndü çok şükür
Ne zaman kürtaj olmuştun yada olmuşmuydun yanlış hatırlayabilirim kusura bakma ben kürtaj olduktan sonraki adetimde hafif sancım vardı kontrole gittiğimde parça var dediler yada kan pıhtılaşması olmuş atılmamışta olabilir dedi doktorlar tekrar kürtaj oldum
benim mayısta oldu canım ya..Ne zaman kürtaj olmuştun yada olmuşmuydun yanlış hatırlayabilirim kusura bakma ben kürtaj olduktan sonraki adetimde hafif sancım vardı kontrole gittiğimde parça var dediler yada kan pıhtılaşması olmuş atılmamışta olabilir dedi doktorlar tekrar kürtaj oldum
poleni sadece bayanların tüketmesi uygun diye biliyorum sağlıklı yumurta gelişimi için sadece bi kaşık poleni alıp çiğnemeden su ile yutuyorum o kadarInsallah faydasini gorursun sende. Poleni annem almis gucum yok diye kullanmadim oyle duruyor esin icsin dedilerdi o da bakmiyor yuzune
Poleni nasil tuketiyorsun. Balla falan mi tek mi?
Benim canim da antepfistigi cekti reglken yedim oni:)
niye adetten 12.güne kadar cnm? mesela ben yarın sabah başlasam bitene kadar devam etsem olmaz mı mesela?poleni sadece bayanların tüketmesi uygun diye biliyorum sağlıklı yumurta gelişimi için sadece bi kaşık poleni alıp çiğnemeden su ile yutuyorum o kadar
12. güne kadar olan bal tarçın çörek otu hem yumurta gelişimini destekliyor hem sağlıklı yumurtlamayı valla internette yazan böyle sen nasıl istersen artıkniye adetten 12.güne kadar cnm? mesela ben yarın sabah başlasam bitene kadar devam etsem olmaz mı mesela?
polen için dedim ben onun bir kıstı var mı? şu gün kadar gibi?12. güne kadar olan bal tarçın çörek otu hem yumurta gelişimini destekliyor hem sağlıklı yumurtlamayı valla internette yazan böyle sen nasıl istersen artık
hoşbuldum canım valla tecrübe denir mi bilmiyorum ama ben şu anda adet dönemi ile birlikte aç karnına arı sütü (yarım çay kaşığı) polen (bir çay kaşığı) ve yarım saat sonrasında bal tarçın çörek otu yiyorum adetin 12.gününe kadar ve sonra bırakıyorum
aynı zamanda ovülasyon takibi yapıyorum tahmini yumurtlamadan iki gün öncesinde ve yumurtlamanın iki gün sonrasına kadar ilişkiden yarım saat öncesinde eşimle birlikte birer fincan meryem ana otunun suyunu içiyoruz
daha önce incir kürü yapmıştım ama o prolaktin yükseltiyor diye bu sefer yapmadım çünkü düşük sonrası prolaktinim yükselmişti iki aydır normale döndü çok şükür
polen için dedim ben onun bir kıstı var mı? şu gün kadar gibi?
Polen kocaya. Polen kocaya.
Merhaba herkese,
Benim bu ay inanilmaz derecede seffaf ve uzayan (yumurtlama gunlerine has olan) akintimdan var. Ama yani nasil anlatayim, simdiye kadar hic bu kadar cok oldugunu gormemistim. Sanirim dusukten sonra almaya basladigim takviyeler sayesinde boyle oldu. Ben de bir daha herkes yararlansin diye yaziyorum:
1. Sabah ac karnina (once tiroid ilaci ama tabii bu doktor kontrolunde, benimki calismadigi icin) yarim cay kasigi taze ari sutu
2. Kahvaltida bol bol zeytinyagi, avocado yagi yiyorum. Hatta avocado yaginin icine corek ati serpip tuzla yiyorum, ben tadini cok begeniyorum, ondan.
3. Kahvaltidan hemen sonra Coenzim Q10 (ubiquinol) ve Krill yagi (onu bu ay almaya basladim, hamile kalamayip bunu kullanmaya basladiktan sonra hemen kalan biri takviye etti)
4. Saat 11 gibi hamileler icin vitamin (icinde folik asit+DHA olanindan)
5. Bir de bazen ekstra yarim folik asit iciyorum
6. Kahveyi neredeyse kestim (ama hamile kalip bir dogurayim yataktan kalkar kalmaz hemen kahve yapacagim yine, kokusu bile insani uyandiriyor), son zamanlarda da sekeri bayagi azalttim (canim da istememeye basladi bu aralar cikolata adetim bitti ya). Cayi asla kesmiyorum ama, bir Turk caysiz yasayamaz.
7. Esimle kavga etmeyi kestim. O mutlu ben mutlu. Evdeki huzur mutluluk budur.
Herkese kolay gelsin!
Krill yağı hangisi peki marka yazarmisin?panic_attack mi demişti krill yağı dib balıklarının yağı diğeri daha iyi diye.