İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ya aslında doktora gidip ne diyeceğimi de bilmiyorum, hamile kalmak istiyorum desem, eşim istemiyor.
Korunuyoruz ama ben bir ihtimal bekliyorum, neden hamile kalamıyorum mu dicem, e korunmadan deneyin diyecek
Keşke karı koca olarak istiyor olsak o zaman insan doktora gider, şu kadar süredir hamile kalamadım der.
Şimdi ne desin doktor da

E o zaman korunmayin der doktor evet :))
Ah canim cok zor es istemeyince.
Ben haftasonu ayrintili uzunca bi konusma yaptim.
Artik hayirlisi

Rutin kontrolleri yaptır ayrıca yumurta revervinede baktırmak istiyorum bebek istiyorum ekstra bişey yapmama gerek varmı dersin

hormonlarıma vitamin değerlerime baktırmak istiyorum diyeceksin... ben kendi sağlığın için diyorum..
kocan da istemiyorsa düzgün korun o vakit de böyle olmuyor de..
bu defa benimki de hasta oldum dedim o akşam.. yaaaa dedi bu defa umutlu muydun sanki 2 denemeyle

Küçük oğlum için hamile kalmayı istediğimde spiralimi çıkartmıştım,demek ki hiç heyecanla beklemiyormuşum, adet oldum demiştim eşime, yine mi adet oldun hamile değilsin yani demişti, neden dediğini anlayamamıştım, evet değilim demiştim,hiç hesap yapıp özel olarak heyecanlanmamış olduğumu ordan anladım.

Belli olmaz ki canım o sonuçta bir defada hamile kalınıyor.
Keşke ben de öyke deneme yapıp beklesem çok heyecanlı:)

anlaşabildiniz mi canım? başlayacak mısınız çalışmalara? senin bir çocuk vardı sanırım kaç yaşındaydı kız mı erkek mi?
Evet canim Allaha bin sukurler olsun. Ilimli artik. Haklisin dedi.
Tek cocugum, kuzum da ben gibi yalniz kalmasin; ama her seyden onemlisi BEN kendim bir cocugumuz daha olsun istiyorum dedim. Bi de yurtdisindayiz. Zaten fazla akraba, es dost yok burda 4 kisilik kendi dunyamiz olur iste dedim :)
8 yasinda bi oglusum var teyzesi ellerinden oper. Rabbim bagislasin.

Hayirlisi bakalim insallah.

çok sevindim canım inşallah bakalım hayırlısıyla gelir bekletmeden bebişş..
Oğluşu da Allah bağışlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…