İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Marjo
canım bi yerde sorduğunu gördüm... bir arkadaş yazmıştı burda mıydı hatırlayamadım.. yumurtlamam olmuş fakat test negatifti demişlerdi. kontrole gidemez misin?

Benim aldigim Krill yagi burada: Physalis Krill Omega 3

Turkiye'de de kesin vardir. Baska marka olabilir ama onemli olan sertifikali, guvenli olmasi. panic_attack a bir soralim, belki onun bildigi vardir.

Muftuoglu da soyluyor du "Omega 3 alacaksaniz ve paraniz varsa once havyar omega 3'unu terchi edin. Daha uygun fiyatli birsey ariyorsaniz once Krill, sonra da ondan daha uygun fiyatlisi normal balik Omega 3'u alabilirsiniz," demisti.

Bu hamile kalan arkadasa merkezi Coenzim Q10 ve Krill Omega 3 yagini almasini ongormus. O ay ya da ondan sonraki ay tam hatirlamiyorum hamile kalmis. Hamile kaldigi ay da tatildeymis, sanirim stresi azaltmak cok onemli.

Benim yumurtlama akintim bakin abartmiyorum 10 kat daha fazla oldu normal aylardan. Bu sabah gozlerime inanamadim. Degerlendirecegiz bu gunleri artik.

Ben gercekten de bu kullandiklarim yuzunden oldugunu dusunuyorum. Gribi de daha rahat atlattim. Hepimize yarasin bu paylastiklarimiz insallah.

Krill yağı hangisi peki marka yazarmisin? panic_attack mi demişti krill yağı dib balıklarının yağı diğeri daha iyi diye.

Benim aldigim Krill yagi burada: Physalis Krill Omega 3

Turkiye'de de kesin vardir. Baska marka olabilir ama onemli olan sertifikali, guvenli olmasi. panic_attack a bir soralim, belki onun bildigi vardir.

Muftuoglu da soyluyor du "Omega 3 alacaksaniz ve paraniz varsa once havyar omega 3'unu terchi edin. Daha uygun fiyatli birsey ariyorsaniz once Krill, sonra da ondan daha uygun fiyatlisi normal balik Omega 3'u alabilirsiniz," demisti.

Bu hamile kalan arkadasa merkezi Coenzim Q10 ve Krill Omega 3 yagini almasini ongormus. O ay ya da ondan sonraki ay tam hatirlamiyorum hamile kalmis. Hamile kaldigi ay da tatildeymis, sanirim stresi azaltmak cok onemli.

Benim yumurtlama akintim bakin abartmiyorum 10 kat daha fazla oldu normal aylardan. Bu sabah gozlerime inanamadim. Degerlendirecegiz bu gunleri artik.

Ben gercekten de bu kullandiklarim yuzunden oldugunu dusunuyorum. Gribi de daha rahat atlattim. Hepimize yarasin bu paylastiklarimiz insallah.

Marjo
canım bi yerde sorduğunu gördüm... bir arkadaş yazmıştı burda mıydı hatırlayamadım.. yumurtlamam olmuş fakat test negatifti demişlerdi. kontrole gidemez misin?

Ben bu sabah pozitif sonuc aldim ovulasyon testinden :))))

Benim icin en onemli sey normale donmus oldugumu bilmek. Haftasonu cok uzulmustum bu ayda yumurtlama olmayacak diye. Gecen ay olmadi cunku dusukten sonra. Yumurtlama olmayinca 42 gun bekledim adet gormek icin ve cok zordu. Her yerim sismisti. Simdi biliyorum ki normale dondum :)

Bu ay cok zorlamiyorum hamilelik olsun diye. Gun asiri deniyoruz. Eylul ayinda 10 gun boyunca her gun denemistik, bu ay dersimi aldim ve gun asiri deniyoruz. Olursa cok sevinirim. Olmazsa da kendime soz verdim, uzulmeyecegim diye. Asil olarak gozumu onumuzdeki 3 aya diktim. Ocak, Subat ve Mart aylarina :)

Tü tü tüü maşallah! Hadi bakalım, 2019 model gebeler olalım inş.

Cok sevindim gozun aydin canim.. o akintilar bosa degilmis demek.. valla sizleri gordukce ben diyorum istemiyorum bu bebisi... hicc kendime bakmiyorum iyi davranmiyorum.. bravo tebrik ederim sizi..

Ben de bu sene ilk defa ne grip oldum ne nezle. Sümüklü öğrencilerime rağmen hem de.

Astalife'ta yüksek miktarda dha ve astaksantin var. Tüp bebek merkezleri güzel sonuçlar, dönüşler almaya başlamış bunu kullanan hastalarda. Dün doktorum söylemişti. Kongrede konuşmuşlar. Gün aşırı mı içsem demiştim ben, bir gün bile ihmal etme dedi. can09e

Alamadım yakın zamana yer yok. Akşam başhekimi arayacağım.
Aslında kadın doğum hastanesi ve devlet hastanesi de yapıyomuş ama doktorum tıp fakültesi yapsın dedi.
Hee hani bashekim tanidiklarin vardi araya sok bari ne kadar erken olursa o kadar erken sonuclanir...
Sistemde sikinti varmis diyordun demek dogruymus alamadigina gore..

Cok sevindim gozun aydin canim.. o akintilar bosa degilmis demek.. valla sizleri gordukce ben diyorum istemiyorum bu bebisi... hicc kendime bakmiyorum iyi davranmiyorum.. bravo tebrik ederim sizi..

Oyle deme. Sen de yapabilirsin. Ama ilk is sigarayi birakmak. En buyuk adim o. Istiyorsan hemen yarin sabah basla. Senin icin en uygunu hangisi ise, yaz azalt ya da benim gibi kes at.

Bir de kilo verebilsem. O zaman tam super olacak.

Evet grip, nezle gibi seylere de otomatik olarak cozum olmus oluyor bir anlamda.

Neyi gun asiri mi diye sormustun..
Ben folik asit icin konusmustum balik yagi kullanmiyorum.

Oyle deme. Sen de yapabilirsin. Ama ilk is sigarayi birakmak. En buyuk adim o. Istiyorsan hemen yarin sabah basla. Senin icin en uygunu hangisi ise, yaz azalt ya da benim gibi kes at.

Bir de kilo verebilsem. O zaman tam super olacak.
Sen o istemedigin kilolarla da vedalasirsin eminim..
Benim evet en kisa zamanda sigarayi kesmem lazim... hem maddi hem manevi yoruyor.. en azindan ac karnina yi birakmam lazim..

Kötü olmuş canım tekrar olman, anestezi altında mı oldun?
Beni çok korkuttular, dayanamazsın dediler, anestezi ile olmuştum

Sen o istemedigin kilolarla da vedalasirsin eminim..
Benim evet en kisa zamanda sigarayi kesmem lazim... hem maddi hem manevi yoruyor.. en azindan ac karnina yi birakmam lazim..

Ben universitede iken sabah kalkar ac karnina kola ve sigara icerdim. Sabah kahvaltim pogaca olurdu, oglene kadar 4-5 tane daha icerdim sigara. Ogle yemeginden aksama kadar da 4-5 tane icer, aksam yemegi belki yer belki yemem yatana kadar da bir 3-4 tane daha icerdim.

Haftada bir iki bazen daha fazla disari icmeye giderdik. O gece kesin ekstra bir kutu sigara biterdi. Sabah sanki hic birsey olmamis, gece 4'te yatmamisim, o kadar sigarayi, ickiyi ben icmemisim gibi saat 8'deki derse yetisirdim. Kola ve sigara ictikten sonra tabii.

Simdi yilda belki bir kere alkol aliyorum, ozel bir durum olursa. Icki icmeyi hic bir zaman cok sevmedim, sadece sigaranin yaninda iyi gidiyordu. Sigarayi birakinca onu da biraktim gibi birsey. Simdi bir bardak sarap icsem, sigarali ortamda kalsam hemen yatayim, kendimi besiye cekeyim, uykumu alayim, esofmanimi giyeyim, portakal soyup yiyeyim istiyorum.

Demem o ki herseyin bir yasi var. Bir yerden sonra vucut kaldirmiyor. Simdiye kadar icmissin zaten. Vucut iflas edecek bir yerden sonra. Yeter artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…