- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 44
ben kullandığınız çayın ismini alabilir miyim@Senella Merhaba
Arada bir uğrayıp kim ne yemiş ne içmiş işe yaramış mı diye bir bakıp çıkıyorum ancak bu ara bundan ziyade burçlar konuşulduğundan pek yorum yazmıyorum açıkcası sağlıklı bir evladım olsun burcunun ne olacağı hiç önemli değil benim için. Sanki böyle pazarlıklar yaparsak Allah'ın gücüne gider diye düşünüyorum. Burcunun ne olacağından çok vicdanlı merhametli Allah sevgisi olsun yüreğinde yeterli. Hayatımda varlık gösteren insanları da bu kriterlere göre seçiyorum burcuna göre değil. Tabii bu nacizane benim fikrim....
Aret Kamar'da tedavideyim eylül ayında klomen kullanıp kontrole gittiğimde hiç yumurta görünmedi ekim ayında ben kendi isteğimle ara verdim kasımda tekrar gittim yine yumurta yoktu cylo ile regl olup aralık ayında gittiğimde sağda ve solda 10/14mm iki yumurta ve arkadan gelen en az 4 yumurta olduğunu söyledi benim canım doktorum. İnanamadım aylardır yumurta görünmüyordu. Şimdi yine klomenle büyümeyi takip edeceğiz. Pazartesi kontrolüm var. Ben bu yumurtlamayı hergün tükettiğim karışık bitki çaylarıma bağladım. Çünki bir kaç aydır bu bitki çayının dışında özel olarak hiç bir şey tüketmiyorum. Dileyen olursa özelden çayın ismini seve seve paylaşırım. Çayın içinde hayıt tohumu,civan perçemi,aslan pençesi,hibisküs,çoban çantası,adaçayı,papatya var. Ben ayrıca demlerken bir kabuk tarçının yarısını ve 3/4 adet karanfil ilave ederek hem güçlendiriyor hem de lezzetlendiriyorum. Hazırlanışı çok kolay aktarlarda süzen poşetler halinde satılıyor. Umarım kullanan herkeze şifa olur.
Aklıma gelmişken benim doktorumda kan değerim çok düşük olduğundan folik asit olarak folbiol önerdi yaklaşık 3 aydır onu kullanıyorum ve bir de kan sulandırıcı.