İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

@Senella Merhaba
Arada bir uğrayıp kim ne yemiş ne içmiş işe yaramış mı diye bir bakıp çıkıyorum ancak bu ara bundan ziyade burçlar konuşulduğundan pek yorum yazmıyorum açıkcası sağlıklı bir evladım olsun burcunun ne olacağı hiç önemli değil benim için. Sanki böyle pazarlıklar yaparsak Allah'ın gücüne gider diye düşünüyorum. Burcunun ne olacağından çok vicdanlı merhametli Allah sevgisi olsun yüreğinde yeterli. Hayatımda varlık gösteren insanları da bu kriterlere göre seçiyorum burcuna göre değil. Tabii bu nacizane benim fikrim....
Aret Kamar'da tedavideyim eylül ayında klomen kullanıp kontrole gittiğimde hiç yumurta görünmedi ekim ayında ben kendi isteğimle ara verdim kasımda tekrar gittim yine yumurta yoktu cylo ile regl olup aralık ayında gittiğimde sağda ve solda 10/14mm iki yumurta ve arkadan gelen en az 4 yumurta olduğunu söyledi benim canım doktorum. İnanamadım aylardır yumurta görünmüyordu. Şimdi yine klomenle büyümeyi takip edeceğiz. Pazartesi kontrolüm var. Ben bu yumurtlamayı hergün tükettiğim karışık bitki çaylarıma bağladım. Çünki bir kaç aydır bu bitki çayının dışında özel olarak hiç bir şey tüketmiyorum. Dileyen olursa özelden çayın ismini seve seve paylaşırım. Çayın içinde hayıt tohumu,civan perçemi,aslan pençesi,hibisküs,çoban çantası,adaçayı,papatya var. Ben ayrıca demlerken bir kabuk tarçının yarısını ve 3/4 adet karanfil ilave ederek hem güçlendiriyor hem de lezzetlendiriyorum. Hazırlanışı çok kolay aktarlarda süzen poşetler halinde satılıyor. Umarım kullanan herkeze şifa olur.
Aklıma gelmişken benim doktorumda kan değerim çok düşük olduğundan folik asit olarak folbiol önerdi yaklaşık 3 aydır onu kullanıyorum ve bir de kan sulandırıcı.
ben kullandığınız çayın ismini alabilir miyim

bende sizdenim Allah hayırlısı ile nasip etsin.
41 yaşındayım daha önce bir doğumum var.. aradan 16 yıl geçti..şimdi çok istiyorum ama :/
dephone kullandım akabinde adet oldum
hemen adet başlar başlamaz gineraya başladım ama yarım kaldı babamı kaybettim..ilaç kimin aklına gelir :KK43:(
şimdi tekrar aynı tedaviye başladık. dephone kullandım.. bugün adet oldum.. gineraya başlıycam..24. günü de kontrole gideceğim.. bakalım..

daha önce iğnelerle 6 yumurtam oluştu toplama işleme yaptılar ama hepsi kalitesiz çıktı :KK43:

rabbim hayırlı huzurlu sağlıkla sevindirsin tüm dileyen hepimize

41 yaşındayım daha önce bir doğumum var.. aradan 16 yıl geçti..şimdi çok istiyorum ama :/
hemen adet başlar başlamaz gineraya başladım ama yarım kaldı babamı kaybettim..ilaç kimin aklına gelir :KK43:(
şimdi tekrar aynı tedaviye başladık. dephone kullandım.. bugün adet oldum.. gineraya başlıycam..24. günü de kontrole gideceğim.. bakalım..

daha önce iğnelerle 6 yumurtam oluştu toplama işleme yaptılar ama hepsi kalitesiz çıktı :KK43:

geçmiş olsun başın sağolsun... umarım isteğin olur..

Allah gönlüne göre versin inşallah

Evet canim Allaha bin sukurler olsun. Ilimli artik. Haklisin dedi.
Tek cocugum, kuzum da ben gibi yalniz kalmasin; ama her seyden onemlisi BEN kendim bir cocugumuz daha olsun istiyorum dedim. Bi de yurtdisindayiz. Zaten fazla akraba, es dost yok burda 4 kisilik kendi dunyamiz olur iste dedim :)
8 yasinda bi oglusum var teyzesi ellerinden oper. Rabbim bagislasin.

Hayirlisi bakalim insallah.
Maşaallah, Allah bağışlasın,küçükmüş seninki daha, benim iki oğlumun arası da 8,5 yaş

Allah razı olsun amin cümlemizin çok sağ olun.
Amin canım, biz başa döndük çoğu kişiyle burda:)
Önümüzdeki ay da o kadar uygunsuz ki, gerçi sanki kesin olacak ama işte olursa diye düşünüyoruz ya hep, tam okulların açılma zamanı doğum falan, çok sıkıntılı olur.
Küçük oğlum 11 yaşında ama evin küçüğü olduğundan, zaten yapısı da küçük hala üstüne titriyoruz.
Ödevlerini birlikte yapıyoruz, her şeyini kontrol ediyorum falan, sabahları uyanınca önce bi kucağımda yatıp nazlana nazlana kalkıyor:) okulla çok zor olur yani

Amin canım, biz başa döndük çoğu kişiyle burda:)
Önümüzdeki ay da o kadar uygunsuz ki, gerçi sanki kesin olacak ama işte olursa diye düşünüyoruz ya hep, tam okulların açılma zamanı doğum falan, çok sıkıntılı olur.
Küçük oğlum 11 yaşında ama evin küçüğü olduğundan, zaten yapısı da küçük hala üstüne titriyoruz.
Ödevlerini birlikte yapıyoruz, her şeyini kontrol ediyorum falan, sabahları uyanınca önce bi kucağımda yatıp nazlana nazlana kalkıyor:) okulla çok zor olur yani
Olmaz canım olmaz kardeşi olunca birden büyür olgunlaşır merak etme sen abi havalarına girer hemen

merhaba arkadaşlar
daha önce birak takıldım bu topikte ama baktım ki çok sessiz başka topiklerde gezdim şimdi yine aranıza alır mısınız :)
ben 38 yaşındayım 8 aylık evliyim hayata erken başlayıp evliliğe geç katılanlardanım evliliğimin üçüncü ayında hamile kaldım 6 haftalık düşük ile sonuçlandı sonrasında kürtaj oldum ve ardından 19 gün lekelenmem devam etti derken hamilelik sonrasında ilk 26 eylülde adet oldum 7 gün sürdü bitti bi hafta sonra tekrar 11 ekimde adet oldum yine 7 gün sürdü ve sonrasında ancak adetim düzenli olmaya başladı geçen ay ovülasyon ile takip ettim ama olmadı bakalım bu ay adetim bittikten sonra yine deneyeceğiz
benim hikayemde böyle

tecrübelerinizden tavsiyelerinizden faydalanmak isterim HoppaHoppaHoppa

Evet canim Allaha bin sukurler olsun. Ilimli artik. Haklisin dedi.
Tek cocugum, kuzum da ben gibi yalniz kalmasin; ama her seyden onemlisi BEN kendim bir cocugumuz daha olsun istiyorum dedim. Bi de yurtdisindayiz. Zaten fazla akraba, es dost yok burda 4 kisilik kendi dunyamiz olur iste dedim :)
8 yasinda bi oglusum var teyzesi ellerinden oper. Rabbim bagislasin.

Hayirlisi bakalim insallah.

Bizim de ayni durum. Yurtdisi, esim zaten yabanci, onlarin aile baglari cok guclu olmuyor bizdekiler gibi. Benim ailemin yarisi Turkiye'de yarisi Kanada'da. Biz kardesler, kuzenler hep beraber buyumustuk ben cocukken. Burda cocuklar cok yalniz. O yuzden bir kardes daha istiyorum cocuklarima. Herkesin gonlune gore olsun insallah.

merhaba arkadaşlar
daha önce birak takıldım bu topikte ama baktım ki çok sessiz başka topiklerde gezdim şimdi yine aranıza alır mısınız :)
ben 38 yaşındayım 8 aylık evliyim hayata erken başlayıp evliliğe geç katılanlardanım evliliğimin üçüncü ayında hamile kaldım 6 haftalık düşük ile sonuçlandı sonrasında kürtaj oldum ve ardından 19 gün lekelenmem devam etti derken hamilelik sonrasında ilk 26 eylülde adet oldum 7 gün sürdü bitti bi hafta sonra tekrar 11 ekimde adet oldum yine 7 gün sürdü ve sonrasında ancak adetim düzenli olmaya başladı geçen ay ovülasyon ile takip ettim ama olmadı bakalım bu ay adetim bittikten sonra yine deneyeceğiz
benim hikayemde böyle

Hosgeldin. Ben de dusuk sonrasi deneyenlerdenim. Bu ay deniyoruz canla basla, bakalim ne olacak :)

merhaba arkadaşlar
benim hikayemde böyle

Hoşgeldin :KK54:hayırlısıyla gelsin Bebişlerimiz :emir_bebek:inşallah :dua:

X