İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

ben kullandığınız çayın ismini alabilir miyim

bende sizdenim Allah hayırlısı ile nasip etsin.
41 yaşındayım daha önce bir doğumum var.. aradan 16 yıl geçti..şimdi çok istiyorum ama :/
dephone kullandım akabinde adet oldum
hemen adet başlar başlamaz gineraya başladım ama yarım kaldı babamı kaybettim..ilaç kimin aklına gelir (
şimdi tekrar aynı tedaviye başladık. dephone kullandım.. bugün adet oldum.. gineraya başlıycam..24. günü de kontrole gideceğim.. bakalım..

daha önce iğnelerle 6 yumurtam oluştu toplama işleme yaptılar ama hepsi kalitesiz çıktı

rabbim hayırlı huzurlu sağlıkla sevindirsin tüm dileyen hepimize

geçmiş olsun başın sağolsun... umarım isteğin olur..

Allah gönlüne göre versin inşallah

Maşaallah, Allah bağışlasın,küçükmüş seninki daha, benim iki oğlumun arası da 8,5 yaş

Allah razı olsun amin cümlemizin çok sağ olun.
Amin canım, biz başa döndük çoğu kişiyle burda:)
Önümüzdeki ay da o kadar uygunsuz ki, gerçi sanki kesin olacak ama işte olursa diye düşünüyoruz ya hep, tam okulların açılma zamanı doğum falan, çok sıkıntılı olur.
Küçük oğlum 11 yaşında ama evin küçüğü olduğundan, zaten yapısı da küçük hala üstüne titriyoruz.
Ödevlerini birlikte yapıyoruz, her şeyini kontrol ediyorum falan, sabahları uyanınca önce bi kucağımda yatıp nazlana nazlana kalkıyor:) okulla çok zor olur yani

Olmaz canım olmaz kardeşi olunca birden büyür olgunlaşır merak etme sen abi havalarına girer hemen

merhaba arkadaşlar
daha önce birak takıldım bu topikte ama baktım ki çok sessiz başka topiklerde gezdim şimdi yine aranıza alır mısınız :)
ben 38 yaşındayım 8 aylık evliyim hayata erken başlayıp evliliğe geç katılanlardanım evliliğimin üçüncü ayında hamile kaldım 6 haftalık düşük ile sonuçlandı sonrasında kürtaj oldum ve ardından 19 gün lekelenmem devam etti derken hamilelik sonrasında ilk 26 eylülde adet oldum 7 gün sürdü bitti bi hafta sonra tekrar 11 ekimde adet oldum yine 7 gün sürdü ve sonrasında ancak adetim düzenli olmaya başladı geçen ay ovülasyon ile takip ettim ama olmadı bakalım bu ay adetim bittikten sonra yine deneyeceğiz
benim hikayemde böyle

tecrübelerinizden tavsiyelerinizden faydalanmak isterim

Bizim de ayni durum. Yurtdisi, esim zaten yabanci, onlarin aile baglari cok guclu olmuyor bizdekiler gibi. Benim ailemin yarisi Turkiye'de yarisi Kanada'da. Biz kardesler, kuzenler hep beraber buyumustuk ben cocukken. Burda cocuklar cok yalniz. O yuzden bir kardes daha istiyorum cocuklarima. Herkesin gonlune gore olsun insallah.

Hosgeldin. Ben de dusuk sonrasi deneyenlerdenim. Bu ay deniyoruz canla basla, bakalim ne olacak :)

Hoşgeldin hayırlısıyla gelsin Bebişlerimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…