- 26 Ekim 2018
- 963
- 2.890
- 44
Marjo
canım bi yerde sorduğunu gördüm... bir arkadaş yazmıştı burda mıydı hatırlayamadım.. yumurtlamam olmuş fakat test negatifti demişlerdi. kontrole gidemez misin?
Benim aldigim Krill yagi burada: Physalis Krill Omega 3
Turkiye'de de kesin vardir. Baska marka olabilir ama onemli olan sertifikali, guvenli olmasi. panic_attack a bir soralim, belki onun bildigi vardir.
Muftuoglu da soyluyor du "Omega 3 alacaksaniz ve paraniz varsa once havyar omega 3'unu terchi edin. Daha uygun fiyatli birsey ariyorsaniz once Krill, sonra da ondan daha uygun fiyatlisi normal balik Omega 3'u alabilirsiniz," demisti.
Bu hamile kalan arkadasa merkezi Coenzim Q10 ve Krill Omega 3 yagini almasini ongormus. O ay ya da ondan sonraki ay tam hatirlamiyorum hamile kalmis. Hamile kaldigi ay da tatildeymis, sanirim stresi azaltmak cok onemli.
Benim yumurtlama akintim bakin abartmiyorum 10 kat daha fazla oldu normal aylardan. Bu sabah gozlerime inanamadim. Degerlendirecegiz bu gunleri artik.
Ben gercekten de bu kullandiklarim yuzunden oldugunu dusunuyorum. Gribi de daha rahat atlattim. Hepimize yarasin bu paylastiklarimiz insallah.