İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Zaten alarm veriyor iste vucudum..
Demir ve d vit.bitmesi ondan.. ne vitamin birakiyor ne zevk ne yasama sevinci..
Su iciyorum ama bak :)

Aynen, ne kadar genç görünsek bile vücudun biyolojik bir yaşı var.
Ben de uykusuz kalır, sabaha kadar gezer, ertesi gün işe giderdim.
Özellikle nişanlıyken hafta içi bile Taksim'e giderdik.(23 yaşından sonra tövbeliyim, hayatımı çok değiştirdim)
Uykusuzluk çekmezdim hiç, 3 saat, 2 saat uykuyla durabilirdim.
Ne istersem onu yerdim, sigara da kullanıyordum, beslenme deseniz canım ne isterse onu yerdim, vitamin falan bilmezdim ve 44 kiloydum.
Ama şimdi az yediğim halde 73 kilo oldum, az veya çok uyusam hatta değişik saatte uyusam hemen başım ağrır.
Yaş çok önemli

Ben gunde dort buyuk bardak su iciyorum, ilki kalkinca. Ama gun icinde cok cay iciyorum, koyu cay da degil, yani ya buyuk cam bardakta yapiyorum ya da kupada. Az mi iciyorum acaba ya?
Yani dört bardak su az gibi ama insan bazen diğer yiyecek ve içeceklerden de alabiliyormuş.
Özellikle kış mevsiminde çok ihtiyaç olmayabilir.
Kişiye bağlı biraz da, ben çok isteyerek içiyorum.
Sabah uyanınca ve gece yatmadan özellikle bardak bardak içerim, çok susamış hissediyorum kendimi.
Gece uyanıp içerim bazen.
Bu yüzden defalarca şeker tahlili yaptırdım, normal çıktı
Ne kadar içtiğimi bilmiyorum çünkü hep susayarak içiyorum ama bir sofrada bile birkaç bardak içerim mesela

Benim ictigim bardak kocaman, yani normal su bardagindan buyuk. Bunlardan: https://goo.gl/images/o5u7YX

Sen o istemedigin kilolarla da vedalasirsin eminim..
Benim evet en kisa zamanda sigarayi kesmem lazim... hem maddi hem manevi yoruyor.. en azindan ac karnina yi birakmam lazim..

Ben sana demiştim dimi elektronik sigaranın markasını öğrenicem diye? Saftirik kuzenim hala bulamadı aleti o yüzden bekliyorum. Artık nasıl sakladıysa aleti kendinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…