Zaten alarm veriyor iste vucudum..Ben universitede iken sabah kalkar ac karnina kola ve sigara icerdim. Sabah kahvaltim pogaca olurdu, oglene kadar 4-5 tane daha icerdim sigara. Ogle yemeginden aksama kadar da 4-5 tane icer, aksam yemegi belki yer belki yemem yatana kadar da bir 3-4 tane daha icerdim.
Haftada bir iki bazen daha fazla disari icmeye giderdik. O gece kesin ekstra bir kutu sigara biterdi. Sabah sanki hic birsey olmamis, gece 4'te yatmamisim, o kadar sigarayi, ickiyi ben icmemisim gibi saat 8'deki derse yetisirdim. Kola ve sigara ictikten sonra tabii.
Simdi yilda belki bir kere alkol aliyorum, ozel bir durum olursa. Icki icmeyi hic bir zaman cok sevmedim, sadece sigaranin yaninda iyi gidiyordu. Sigarayi birakinca onu da biraktim gibi birsey. Simdi bir bardak sarap icsem, sigarali ortamda kalsam hemen yatayim, kendimi besiye cekeyim, uykumu alayim, esofmanimi giyeyim, portakal soyup yiyeyim istiyorum.
Demem o ki herseyin bir yasi var. Bir yerden sonra vucut kaldirmiyor. Simdiye kadar icmissin zaten. Vucut iflas edecek bir yerden sonra. Yeter artik.
Aynen, ne kadar genç görünsek bile vücudun biyolojik bir yaşı var.Ben universitede iken sabah kalkar ac karnina kola ve sigara icerdim. Sabah kahvaltim pogaca olurdu, oglene kadar 4-5 tane daha icerdim sigara. Ogle yemeginden aksama kadar da 4-5 tane icer, aksam yemegi belki yer belki yemem yatana kadar da bir 3-4 tane daha icerdim.
Haftada bir iki bazen daha fazla disari icmeye giderdik. O gece kesin ekstra bir kutu sigara biterdi. Sabah sanki hic birsey olmamis, gece 4'te yatmamisim, o kadar sigarayi, ickiyi ben icmemisim gibi saat 8'deki derse yetisirdim. Kola ve sigara ictikten sonra tabii.
Simdi yilda belki bir kere alkol aliyorum, ozel bir durum olursa. Icki icmeyi hic bir zaman cok sevmedim, sadece sigaranin yaninda iyi gidiyordu. Sigarayi birakinca onu da biraktim gibi birsey. Simdi bir bardak sarap icsem, sigarali ortamda kalsam hemen yatayim, kendimi besiye cekeyim, uykumu alayim, esofmanimi giyeyim, portakal soyup yiyeyim istiyorum.
Demem o ki herseyin bir yasi var. Bir yerden sonra vucut kaldirmiyor. Simdiye kadar icmissin zaten. Vucut iflas edecek bir yerden sonra. Yeter artik.
Supersin!
Ben de çok içerim:)Zaten alarm veriyor iste vucudum..
Demir ve d vit.bitmesi ondan.. ne vitamin birakiyor ne zevk ne yasama sevinci..
Su iciyorum ama bak :)
Su di mi bu ona göre içeyim
Alkol kullanmıyorum
Yani dört bardak su az gibi ama insan bazen diğer yiyecek ve içeceklerden de alabiliyormuş.Ben gunde dort buyuk bardak su iciyorum, ilki kalkinca. Ama gun icinde cok cay iciyorum, koyu cay da degil, yani ya buyuk cam bardakta yapiyorum ya da kupada. Az mi iciyorum acaba ya?
Neyi suyu mu cayi mi?Ben gunde dort buyuk bardak su iciyorum, ilki kalkinca. Ama gun icinde cok cay iciyorum, koyu cay da degil, yani ya buyuk cam bardakta yapiyorum ya da kupada. Az mi iciyorum acaba ya?
Öyle güzel kar yağıyor ki birazdan oğlumla aşağı inip kar keyfi yapıcaz
Neyi suyu mu cayi mi?
Ne gorursen o canim..Su di mi bu ona göre içeyim
Alkol kullanmıyorum
Kac ltye gelir su?Suyu. Bence cay da su yerine geciyor :)))) bence tabii. Gunde 4 bardak su, 4 bardak da cay iyidir ya.
Yani dört bardak su az gibi ama insan bazen diğer yiyecek ve içeceklerden de alabiliyormuş.
Özellikle kış mevsiminde çok ihtiyaç olmayabilir.
Kişiye bağlı biraz da, ben çok isteyerek içiyorum.
Sabah uyanınca ve gece yatmadan özellikle bardak bardak içerim, çok susamış hissediyorum kendimi.
Gece uyanıp içerim bazen.
Bu yüzden defalarca şeker tahlili yaptırdım, normal çıktı
Ne kadar içtiğimi bilmiyorum çünkü hep susayarak içiyorum ama bir sofrada bile birkaç bardak içerim mesela
2 litreye yakın eder o zamanBenim ictigim bardak kocaman, yani normal su bardagindan buyuk. Bunlardan: https://goo.gl/images/o5u7YX
Çay çay çok içiyorum ben deKac ltye gelir su?
4 bardak cay iyi evet.. cay candir ama ben onu da abartiyorum.
Neyi gun asiri mi diye sormustun..
Ben folik asit icin konusmustum balik yagi kullanmiyorum.
Sen o istemedigin kilolarla da vedalasirsin eminim..
Benim evet en kisa zamanda sigarayi kesmem lazim... hem maddi hem manevi yoruyor.. en azindan ac karnina yi birakmam lazim..
Evet hafif anestezi verdiler hiç duymadım sıkıntımda olmadı sonrasındaKötü olmuş canım tekrar olman, anestezi altında mı oldun?
Beni çok korkuttular, dayanamazsın dediler, anestezi ile olmuştum