Hepimizden Allah razı olsun canım.Sagolasın ben hiç bilmiyordum kurtaj ların yapısıklık yaptıgını cok iyi oldu söylediğin Allah razı olsun
Bekleyelim bakalımbir 10 günde senin için bekleriz ne var yani
merhaba canımTuncay Naz hocaya gideceğim ama önce Gazide ki hocalardan birine gidip muayene olup öyle gidecegim.tuncay hocada Gazide ama muaynehanesi nde bakıyormuş.. Günaydın sagolasın
Bende Ankaradayım aklımda bulunsunTuncay Naz hocaya gideceğim ama önce Gazide ki hocalardan birine gidip muayene olup öyle gidecegim.tuncay hocada Gazide ama muaynehanesi nde bakıyormuş.. Günaydın sagolasın
İnşaallah gebelik haberini alırız canımBekleyelim bakalımerkenimi olcak yoksa hiç olmayacakmı
gelmesin yahuu.. topiğin gebelere ihtiyacı var ..Bekleyelim bakalımerkenimi olcak yoksa hiç olmayacakmı
İnşallah inşallah 2019a hepimiz hamiş olarak girelimgelmesin yahuu.. topiğin gebelere ihtiyacı var ..
hacamatı şimdi hastanelerde bile yapıyorlar canım.. bilim tanıdı galiba
Kesinliklebir 10 günde senin için bekleriz ne var yani
Göğüslerdeki değişiklikten bahset onlar ne durumdaSöylemesi ayıp dün gece eşim benim gönlümü iyice almak için uğraştı falan derken birlikte olduk, inat etmiyim dedim, neyse bunu şunun için söylüyorum; dün gece duş alırken falan da farkettim aşırı bir yumuşaklık ve sanki hafif şişlik gibi var.
Yine acaba hamile olabilir miyim diye geçti aklımdan, tam kesin değilim derken vücudumdaki değişiklerin çok olduğunu farkedip aklıma takıldı.
Tek derdim hamiş olman eşini es geçtim ama çok sevindim gönlünü aldığınaSöylemesi ayıp dün gece eşim benim gönlümü iyice almak için uğraştı falan derken birlikte olduk, inat etmiyim dedim, neyse bunu şunun için söylüyorum; dün gece duş alırken falan da farkettim aşırı bir yumuşaklık ve sanki hafif şişlik gibi var.
Yine acaba hamile olabilir miyim diye geçti aklımdan, tam kesin değilim derken vücudumdaki değişiklerin çok olduğunu farkedip aklıma takıldı.
Canım göğüsler de beni şüphelendiriyor ama adet öncesi de oluyor öyle, bazen de fazla değişiklik olmadan adet oluyorum.Göğüslerdeki değişiklikten bahset onlar ne durumda
Ah canım ne gönül kırgınlıkları yaşıyor bu kadınlar, hakkımız ahirete kalsın diyorumTek derdim hamiş olman eşini es geçtim ama çok sevindim gönlünü aldığına
Ay çok heyecanlı hadi hayırlısıyla gelsin kızCanım göğüsler de beni şüphelendiriyor ama adet öncesi de oluyor öyle, bazen de fazla değişiklik olmadan adet oluyorum.
Özellikle tam bat öncesi gece daha belirgin olarak ağrılı, uçları koyu ve uçları da biraz dışarı çıkık gibi bir hale geldiler, diyorum ya belirti olarak hamileyim ama sadece belirti olarak
Ah canım ne gönül kırgınlıkları yaşıyor bu kadınlar, hakkımız ahirete kalsın diyorum
Geldi geldi beklenen misafir geldi
Regl oldum
ayy deme ya nasıl da inanmıştık vücudunla beraber hamile olduğuna..Geldi geldi beklenen misafir geldi
Regl oldum