İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Sagolasın ben hiç bilmiyordum kurtaj ların yapısıklık yaptıgını cok iyi oldu söylediğin Allah razı olsun
Hepimizden Allah razı olsun canım.
Düşük bir ihtimal de olsa bütün kürtajlardan sonra bu risk varmış.
Ben de kürtajdan 7 ay kadar sonra, bir regl dönemimi sadece pembe leke ile geçirdiğimde, araştırıp okumuştum.
Çok şükür öyle birşey çıkmadı bende, zaten olsa hemen kürtaj sonrası olurdu, böyle 7 ay sonra olmazdı demişti doktor.
İki ay öyle aksama gibi oldu, sonra kendiliğinden düzeldi.
Hatta doktor, düzene girsin diye 3 ay doğum kontrol hapı kullan demişti ama kullanmadım, yine de düzeldi

Tuncay Naz hocaya gideceğim ama önce Gazide ki hocalardan birine gidip muayene olup öyle gidecegim.tuncay hocada Gazide ama muaynehanesi nde bakıyormuş.. Günaydın sagolasın
merhaba canım
ben ankaradayım ama Tuncay hocayı duymadım kimin önerisi oldu?
ben devlete güveniyoruz dedim kadın doğuma gidiyorum ama.. ben de iyi bir hoca bulup gitsem iyi olacak sanırım vakit daha geç olmadan... sen biliyorsan eminsen memnun kalırsan bende mi gitsem? bir de kaç lira muayenesi acaba?

Söylemesi ayıp dün gece eşim benim gönlümü iyice almak için uğraştı falan derken birlikte olduk, inat etmiyim dedim, neyse bunu şunun için söylüyorum; dün gece duş alırken falan da farkettim aşırı bir yumuşaklık ve sanki hafif şişlik gibi var.
Yine acaba hamile olabilir miyim diye geçti aklımdan, tam kesin değilim derken vücudumdaki değişiklerin çok olduğunu farkedip aklıma takıldı.

Göğüslerdeki değişiklikten bahset onlar ne durumda

Tek derdim hamiş olman eşini es geçtim ama çok sevindim gönlünü aldığına

Göğüslerdeki değişiklikten bahset onlar ne durumda
Canım göğüsler de beni şüphelendiriyor ama adet öncesi de oluyor öyle, bazen de fazla değişiklik olmadan adet oluyorum.
Özellikle tam bat öncesi gece daha belirgin olarak ağrılı, uçları koyu ve uçları da biraz dışarı çıkık gibi bir hale geldiler, diyorum ya belirti olarak hamileyim ama sadece belirti olarak

Ay çok heyecanlı hadi hayırlısıyla gelsin kız Bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…