- 29 Ağustos 2015
- 251
- 463
GünaydınBen kürtaj olduydum 21 Eylül de gecen ay adet günümde leke oldu. Bu ayda aynı sekilde leke oldu onun için gittim söktürücü istedim biran önce olayım diye. Dr gidecegimde ankaraya onun için olup bitsin istedim. Vakit kaybetmemek için
ne zamana aldın?Şoktayım ben. Tıp Fakültesi Hastanesinin kadın doğum randevu bölümüne baktım, 10 doktorda 1 tane bile yer yok. En son Mart'a geldim, bakmayı bıraktım.
Tıbbi genetik diye bişi zaten randevu kısmında hiç yok. Bölüm sevkiyle gidiliyodur oraya kan vermeye diye düşünüyorum.
Hoff nefret ediyorum özel olmayan hastane işlerinden. Dan diye gidip sipariş listesiyle kan mı verecem napacam ben?
Hee sistemde arıza varmış taam. :))
Günaydın canım, çok şükür iyiyiz aynı işteHanımlar günaydın...
ne var ne yok nasılsınız?
Günaydın iyiyim kasıklarım şiş gibi sanırım soğan küründen erken reglmi olcam nedir bakalımHanımlar günaydın...
ne var ne yok nasılsınız?
evet evet bugün çok iyi ağrım da yok.. sabah değiştirdim henüz bişey yok gün içinde leke leke gelir yarın da tam temizlenmiş olurum...Günaydın canım, çok şükür iyiyiz aynı işte
Sen nasılsın, azaldı mı kanaman?
soğan kürü iltihabı falan da atıyormuş öyle mi? 28i demiştin batına yamulmuyorsam bu kadar erken gelebilir mi?Günaydın iyiyim kasıklarım şiş gibi sanırım soğan küründen erken reglmi olcam nedir bakalım
Sen nasılsın
Araştırmak lazım bazı gıdalar gebeliğe engelmiş doğruluk payı olabilirevet evet bugün çok iyi ağrım da yok.. sabah değiştirdim henüz bişey yok gün içinde leke leke gelir yarın da tam temizlenmiş olurum...
bir şeyler araştırırken, bir yazıya denk gelmiştim dini içerikli size de soruyum dedim.. gebelik düşünen limondan sirkeden uzak dursun diyor turşu vs. asit hamileliğe engel mi oluyor acaba.. var mı mantıki açıklaması..
ama bayılıyorum ekşi ekşi bak ağzım sulandı sabah sabah :))Araştırmak lazım bazı gıdalar gebeliğe engelmiş doğruluk payı olabilir
Bütün vücudu temizliyormuş daha 10 gün var ama benim regl belirtileri erken başladısoğan kürü iltihabı falan da atıyormuş öyle mi? 28i demiştin batına yamulmuyorsam bu kadar erken gelebilir mi?
Limonlu Maydonozun düşüğe neden olduğunu biliyorum ayrıca hamileyken hurmada yenmemeliymişama bayılıyorum ekşi ekşi bak ağzım sulandı sabah sabah :))
evet evet bilenler olur heralde.. ben de bakıyım ama..
gerginsen her yeri şişiyo insanın... sen takip falan yaptın mı? değerlendirmeleriniz nasıldı eşinle aynı fikirde misiniz?Bütün vücudu temizliyormuş daha 10 gün var ama benim regl belirtileri erken başladı
Sagolasın ben hiç bilmiyordum kurtaj ların yapısıklık yaptıgını cok iyi oldu söylediğin Allah razı olsunYok dediyse yoktur canım, ben sadece doktora danışmayı ihmal etme demek istedim
hurmayı son dönemde yediriyorlar doğumu kolaylaştırıyormuş diye.. ama şöyle bişey oldu ananem hacıdan geldi ben 7 8 aylık gebeyken.. bol bol hurma yedim ama bilmiyordum yedirdiklerini... ki normalde pek hoşlaşmamLimonlu Maydonozun düşüğe neden olduğunu biliyorum ayrıca hamileyken hurmada yenmemeliymiş
Duymadım hiç canım, ben de eski tıp bilgilerinde gebe kadınların kan vermesinin iyi olmadığını okumuştum ama belki de burda bahsedilen kan verme, eskiden uygulanan hacamat gibi şeyler olabilirevet evet bugün çok iyi ağrım da yok.. sabah değiştirdim henüz bişey yok gün içinde leke leke gelir yarın da tam temizlenmiş olurum...
bir şeyler araştırırken, bir yazıya denk gelmiştim dini içerikli size de soruyum dedim.. gebelik düşünen limondan sirkeden uzak dursun diyor turşu vs. asit hamileliğe engel mi oluyor acaba.. var mı mantıki açıklaması..
Takip yaptım ovulasyongerginsen her yeri şişiyo insanın... sen takip falan yaptın mı? değerlendirmeleriniz nasıldı eşinle aynı fikirde misiniz?
Ayy ne sordum k.bakma canım
hacamatı şimdi hastanelerde bile yapıyorlar canım.. bilim tanıdı galibaDuymadım hiç canım, ben de eski tıp bilgilerinde gebe kadınların kan vermesinin iyi olmadığını okumuştum ama belki de burda bahsedilen kan verme, eskiden uygulanan hacamat gibi şeyler olabilir
Tuncay Naz hocaya gideceğim ama önce Gazide ki hocalardan birine gidip muayene olup öyle gidecegim.tuncay hocada Gazide ama muaynehanesi nde bakıyormuş.. Günaydın sagolasınGünaydınçok Geçmiş olsun Ankara’da hangi dr gideceksin
bir 10 günde senin için bekleriz ne var yaniTakip yaptım ovulasyongününden iki gün önce ve bir gün sonrasını değerlendirdik