İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Merhaba nasılsıniz hanımlar. Ben gittim Dr içeride Bi sorun yok dedi .Hamilelik te yok. Adet söktürücü verdi hormonları etkilemez korkma dedi. Akıntı için fitil verdi kist yok dedi sanırım akıntılarla attı vücudum.cinko ve magnezyum verdi. Adet olup Bi temizlensem rahatlıyacagım davul gibi şiş karınla dolasıyorum. Mesajları pek okuyamadım. Hepiniz iyisinizdir umarım. Allah rahatlık versin iyi geceler

Gecmis olsun cok. Umarim bir dahaki aya cok guzel haberler alacagiz hep beraber :)

Ben de olamadım, kaç günün geçti senin?

Geçmiş olsun, geçen ay leke oldu dedikten sonra normal adetin geldi mi yoksa o şekilde lekelerle ay atladı mı?
Kürtaj sonrası adet görememek, rahim yapışıklığının da belirtisi olabiliyormuş canım, o yüzden soruyorum, inşaallah öyle birşey olmamıştır.
Doktor bilgi verir zaten

Adet görmedim henüz lekeyle kaldı. İçeride Bi sıkıntı yok dedi olsaydı söylerdi.yoktur insallah yarın arkadasın refakatçi siyim Dr mu göreceğim sorarım. Yoktur İnsallah Bi de onla ugrasmıyayım.

Yeni günün ilk dakikasında nasılsınız

Şoktayım ben. Tıp Fakültesi Hastanesinin kadın doğum randevu bölümüne baktım, 10 doktorda 1 tane bile yer yok. En son Mart'a geldim, bakmayı bıraktım.

Tıbbi genetik diye bişi zaten randevu kısmında hiç yok. Bölüm sevkiyle gidiliyodur oraya kan vermeye diye düşünüyorum.

Hoff nefret ediyorum özel olmayan hastane işlerinden. Dan diye gidip sipariş listesiyle kan mı verecem napacam ben?

Hee sistemde arıza varmış taam. :))

Son düzenleme:

Benim küçük oğlumun hipertiroid hastası olduğunu yazmıştım daha önce, biz o kadar memnunuz ki fakültemizden, gezmeye gider gibi gidiyoruz.
Trakya Üniversitesi Çocuk Endokrinoloji bölümü, son muayenede, bir sonraki kontrol tarihi söyleniyor ve sekreterden randevu alıyoruz.
Randevu tarihinde de gidiyoruz.
Ayrıca sıra bekleme yok, çocuklar için kan almada öncelik var, çocuklara özel alanlar, çocuk parkı, boyama kitapları, dinlenme odası, özel çocuk tuvaleti var, hem de servisin içinde bunlar
Ultrasonda bile çocuklara özel bölüm ve renkli sandalyeler, oyuncaklar var.
Doktorlar çok ilgili, yapılan ölçümlerde oğlumun boyunun uzadığını doktor sevinçle odadan çıkıp haber verdi.
Ben çok memnunum yani, bildiğimiz hastane gibi iç karartıcı veya sıralar beklenen biryer değil
Beş kuruş da ödemiyorsunuz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…