- 29 Ağustos 2015
- 251
- 463
Hah işte bu Harika olduKesinlikle öyle, "İffet kadına özgü birşey olsaydı, Hz.Yusuf'un sakındığı neydi." sözünü çok severim
Dünya tersine döndü valla kıyamet alamet-i bunlar kızlar kendi değerlerinin farkında değiller
Hah işte bu Harika oldu
Biter diyordum artık senin, normalde kaç gündü?Bugun 5.gunum hala geliyor kirmizi kirmizi ve agriyorr.. atamadi dokulemedi bi.
7 de tam temizlenmis olurum normalde 4e kadar gelirdi suanda da kasik agrim var... 6 7 de cok cok az olur.:/Biter diyordum artık senin, normalde kaç gündü?
Bu ay hepimize bi haller oldu7 de tam temizlenmis olurum normalde 4e kadar gelirdi suanda da kasik agrim var... 6 7 de cok cok az olur.:/
Obur aya hazirlik diyelim:))Bu ay hepimize bi haller oldu
İnşaallah inşaallah:)Obur aya hazirlik diyelim:))
Merhaba nasılsıniz hanımlar. Ben gittim Dr içeride Bi sorun yok dedi .Hamilelik te yok. Adet söktürücü verdi hormonları etkilemez korkma dedi. Akıntı için fitil verdi kist yok dedi sanırım akıntılarla attı vücudum.cinko ve magnezyum verdi. Adet olup Bi temizlensem rahatlıyacagım davul gibi şiş karınla dolasıyorum. Mesajları pek okuyamadım. Hepiniz iyisinizdir umarım. Allah rahatlık versin iyi geceler
Ben de olamadım, kaç günün geçti senin?Merhaba nasılsıniz hanımlar. Ben gittim Dr içeride Bi sorun yok dedi .Hamilelik te yok. Adet söktürücü verdi hormonları etkilemez korkma dedi. Akıntı için fitil verdi kist yok dedi sanırım akıntılarla attı vücudum.cinko ve magnezyum verdi. Adet olup Bi temizlensem rahatlıyacagım davul gibi şiş karınla dolasıyorum. Mesajları pek okuyamadım. Hepiniz iyisinizdir umarım. Allah rahatlık versin iyi geceler
Yeni döngüye başlayamamak da zorGecmis olsun cok. Umarim bir dahaki aya cok guzel haberler alacagiz hep beraber :)
Ben kürtaj olduydum 21 Eylül de gecen ay adet günümde leke oldu. Bu ayda aynı sekilde leke oldu onun için gittim söktürücü istedim biran önce olayım diye. Dr gidecegimde ankaraya onun için olup bitsin istedim. Vakit kaybetmemek içinBen de olamadım, kaç günün geçti senin?
Sagolasın amin inşallah hepimizde insallah mevlam nasip etsin cennet kokulu bebekleri.Gecmis olsun cok. Umarim bir dahaki aya cok guzel haberler alacagiz hep beraber :)
Geçmiş olsun, geçen ay leke oldu dedikten sonra normal adetin geldi mi yoksa o şekilde lekelerle ay atladı mı?Ben kürtaj olduydum 21 Eylül de gecen ay adet günümde leke oldu. Bu ayda aynı sekilde leke oldu onun için gittim söktürücü istedim biran önce olayım diye. Dr gidecegimde ankaraya onun için olup bitsin istedim. Vakit kaybetmemek için
Adet görmedim henüz lekeyle kaldı. İçeride Bi sıkıntı yok dedi olsaydı söylerdi.yoktur insallah yarın arkadasın refakatçi siyim Dr mu göreceğim sorarım. Yoktur İnsallah Bi de onla ugrasmıyayım.Geçmiş olsun, geçen ay leke oldu dedikten sonra normal adetin geldi mi yoksa o şekilde lekelerle ay atladı mı?
Kürtaj sonrası adet görememek, rahim yapışıklığının da belirtisi olabiliyormuş canım, o yüzden soruyorum, inşaallah öyle birşey olmamıştır.
Doktor bilgi verir zaten
Yeni günün ilk dakikasında nasılsınız
Şoktayım ben. Tıp Fakültesi Hastanesinin kadın doğum randevu bölümüne baktım, 10 doktorda 1 tane bile yer yok. En son Mart'a geldim, bakmayı bıraktım.
Tıbbi genetik diye bişi zaten randevu kısmında hiç yok. Bölüm sevkiyle gidiliyodur oraya kan vermeye diye düşünüyorum.
Hoff nefret ediyorum özel olmayan hastane işlerinden. Dan diye gidip sipariş listesiyle kan mı verecem napacam ben?
Hee sistemde arıza varmış taam. :))
Yok dediyse yoktur canım, ben sadece doktora danışmayı ihmal etme demek istedimAdet görmedim henüz lekeyle kaldı. İçeride Bi sıkıntı yok dedi olsaydı söylerdi.yoktur insallah yarın arkadasın refakatçi siyim Dr mu göreceğim sorarım. Yoktur İnsallah Bi de onla ugrasmıyayım.