İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ben kürtaj olduydum 21 Eylül de gecen ay adet günümde leke oldu. Bu ayda aynı sekilde leke oldu onun için gittim söktürücü istedim biran önce olayım diye. Dr gidecegimde ankaraya onun için olup bitsin istedim. Vakit kaybetmemek için
Günaydın :KK54:çok Geçmiş olsun Ankara’da hangi dr gideceksin

Şoktayım ben. Tıp Fakültesi Hastanesinin kadın doğum randevu bölümüne baktım, 10 doktorda 1 tane bile yer yok. En son Mart'a geldim, bakmayı bıraktım.

Tıbbi genetik diye bişi zaten randevu kısmında hiç yok. Bölüm sevkiyle gidiliyodur oraya kan vermeye diye düşünüyorum.

Hoff nefret ediyorum özel olmayan hastane işlerinden. Dan diye gidip sipariş listesiyle kan mı verecem napacam ben?

Hee sistemde arıza varmış taam. :))
ne zamana aldın?

Günaydın canım, çok şükür iyiyiz aynı işte:KK49:
Sen nasılsın, azaldı mı kanaman?
evet evet bugün çok iyi ağrım da yok.. sabah değiştirdim henüz bişey yok gün içinde leke leke gelir yarın da tam temizlenmiş olurum... :KK200:

bir şeyler araştırırken, bir yazıya denk gelmiştim dini içerikli size de soruyum dedim.. gebelik düşünen limondan sirkeden uzak dursun diyor turşu vs. asit hamileliğe engel mi oluyor acaba.. var mı mantıki açıklaması..

evet evet bugün çok iyi ağrım da yok.. sabah değiştirdim henüz bişey yok gün içinde leke leke gelir yarın da tam temizlenmiş olurum... :KK200:

bir şeyler araştırırken, bir yazıya denk gelmiştim dini içerikli size de soruyum dedim.. gebelik düşünen limondan sirkeden uzak dursun diyor turşu vs. asit hamileliğe engel mi oluyor acaba.. var mı mantıki açıklaması..
Araştırmak lazım bazı gıdalar gebeliğe engelmiş doğruluk payı olabilir

Limonlu Maydonozun düşüğe neden olduğunu biliyorum ayrıca hamileyken hurmada yenmemeliymiş
hurmayı son dönemde yediriyorlar doğumu kolaylaştırıyormuş diye.. ama şöyle bişey oldu ananem hacıdan geldi ben 7 8 aylık gebeyken.. bol bol hurma yedim ama bilmiyordum yedirdiklerini... ki normalde pek hoşlaşmam:KK70:
neyse 4cm den ileri gitmedi açılma acil mecburi sezaryene aldılar.. etkisini göremedim ben...

Duymadım hiç canım, ben de eski tıp bilgilerinde gebe kadınların kan vermesinin iyi olmadığını okumuştum ama belki de burda bahsedilen kan verme, eskiden uygulanan hacamat gibi şeyler olabilir

X