- 29 Ağustos 2015
- 251
- 463
Aaaaaa hayırlısı canım ya testler doğruymuş meğer hemen çalışmalara başlamalısın eşini ikna edip yeni barışmışken tam zamanıGeldi geldi beklenen misafir geldi
Regl oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaa hayırlısı canım ya testler doğruymuş meğer hemen çalışmalara başlamalısın eşini ikna edip yeni barışmışken tam zamanıGeldi geldi beklenen misafir geldi
Regl oldum
Evet, gebelik yoksa en güzeli yeni bir döngünün başlaması, vaktinde olsaydı bitmişti şimdiye kadarGecmis olsun. En azindan kafan rahat olur artik.
evet doğruymuş canımAaaaaa hayırlısı canım ya testler doğruymuş meğer hemen çalışmalara başlamalısın eşini ikna edip yeni barışmışken tam zamanı
Progesteron yükselmiş olabilir bende, sadece hamile sanmakla olacak belirtiler değil bunlar, demek bir dengesizlik oldu hormonlardaayy deme ya nasıl da inanmıştık vücudunla beraber hamile olduğuna..
neyse geçmiş olsun diyelim... önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)
işte ondan diyoruz bir baktır diye.. 3. gününde bir git bakalım.Progesteron yükselmiş olabilir bende, sadece hamile sanmakla olacak belirtiler değil bunlar, demek bir dengesizlik oldu hormonlarda
Tamamişte ondan diyoruz bir baktır diye.. 3. gününde bir git bakalım.
en azından önünü görürsün.. bir sorun olmasın da..
E o zaman korunmayin der doktor evet :))Ya aslında doktora gidip ne diyeceğimi de bilmiyorum, hamile kalmak istiyorum desem, eşim istemiyor.
Korunuyoruz ama ben bir ihtimal bekliyorum, neden hamile kalamıyorum mu dicem, e korunmadan deneyin diyecek
Keşke karı koca olarak istiyor olsak o zaman insan doktora gider, şu kadar süredir hamile kalamadım der.
Şimdi ne desin doktor da
Rutin kontrolleri yaptır ayrıca yumurta revervinede baktırmak istiyorum bebek istiyorum ekstra bişey yapmama gerek varmı dersinYa aslında doktora gidip ne diyeceğimi de bilmiyorum, hamile kalmak istiyorum desem, eşim istemiyor.
Korunuyoruz ama ben bir ihtimal bekliyorum, neden hamile kalamıyorum mu dicem, e korunmadan deneyin diyecek
Keşke karı koca olarak istiyor olsak o zaman insan doktora gider, şu kadar süredir hamile kalamadım der.
Şimdi ne desin doktor da
Yeni karar vermişiz gibi di mi iyi fikir:)Rutin kontrolleri yaptır ayrıca yumurta revervinede baktırmak istiyorum bebek istiyorum ekstra bişey yapmama gerek varmı dersin
Evet ne bilsin doktor eşinin istemediğiniYeni karar vermişiz gibi di mi iyi fikir:)
Benimkinin ödü kopuyor çocuk kelimesini duyunca bile kaçarE o zaman korunmayin der doktor evet :))
Ah canim cok zor es istemeyince.
Ben haftasonu ayrintili uzunca bi konusma yaptim.
Artik hayirlisi
hormonlarıma vitamin değerlerime baktırmak istiyorum diyeceksin... ben kendi sağlığın için diyorum..Ya aslında doktora gidip ne diyeceğimi de bilmiyorum, hamile kalmak istiyorum desem, eşim istemiyor.
Şimdi ne desin doktor da
anlaşabildiniz mi canım? başlayacak mısınız çalışmalara? senin bir çocuk vardı sanırım kaç yaşındaydı kız mı erkek mi?E o zaman korunmayin der doktor evet :))
Ah canim cok zor es istemeyince.
Ben haftasonu ayrintili uzunca bi konusma yaptim.
Artik hayirlisi
Küçük oğlum için hamile kalmayı istediğimde spiralimi çıkartmıştım,demek ki hiç heyecanla beklemiyormuşum, adet oldum demiştim eşime, yine mi adet oldun hamile değilsin yani demişti, neden dediğini anlayamamıştım, evet değilim demiştim,hiç hesap yapıp özel olarak heyecanlanmamış olduğumu ordan anladım.hormonlarıma vitamin değerlerime baktırmak istiyorum diyeceksin... ben kendi sağlığın için diyorum..
kocan da istemiyorsa düzgün korun o vakit de böyle olmuyor de..
bu defa benimki de hasta oldum dedim o akşam.. yaaaa dedi bu defa umutlu muydun sanki 2 denemeyle
Belli olmaz ki canım o sonuçta bir defada hamile kalınıyor.hormonlarıma vitamin değerlerime baktırmak istiyorum diyeceksin... ben kendi sağlığın için diyorum..
kocan da istemiyorsa düzgün korun o vakit de böyle olmuyor de..
bu defa benimki de hasta oldum dedim o akşam.. yaaaa dedi bu defa umutlu muydun sanki 2 denemeyle
şey de heyecanlıydı, kürtajdan sonra korun dediler de o 3 ay.. biz de o şekilde korunmuştukBelli olmaz ki canım o sonuçta bir defada hamile kalınıyor.
Keşke ben de öyke deneme yapıp beklesem çok heyecanlı:)
Evet canim Allaha bin sukurler olsun. Ilimli artik. Haklisin dedi.anlaşabildiniz mi canım? başlayacak mısınız çalışmalara? senin bir çocuk vardı sanırım kaç yaşındaydı kız mı erkek mi?
çok sevindim canım inşallah bakalım hayırlısıyla gelir bekletmeden bebişş..Evet canim Allaha bin sukurler olsun. Ilimli artik. Haklisin dedi.
Tek cocugum, kuzum da ben gibi yalniz kalmasin; ama her seyden onemlisi BEN kendim bir cocugumuz daha olsun istiyorum dedim. Bi de yurtdisindayiz. Zaten fazla akraba, es dost yok burda 4 kisilik kendi dunyamiz olur iste dedim :)
8 yasinda bi oglusum var teyzesi ellerinden oper. Rabbim bagislasin.
Hayirlisi bakalim insallah.