İkizlerle Yeni Hayat

Benim kizlar da Belcim ile Helen. Uyumlu koymadim ayri ayri dusunduk. Bi de Belcim in boyun bolgesi pisik oldu chicco kullaniyordum ise yaramadi hic bugun bepantoll aldim onu surdum ins gecer. Ssizin onerebileceginiz bi krem ya da yontem var mi
Bizde de oldu sudocream sürüp saç kurutma mak ile kuruttuk günde 2 kez.2 güne geçti

Bizimkilerde Duru ve Doğa:)))Domates alerjen ama size dokunmamış sanırım. Mercimek çorbası yapabilirsin içine havuç patates soğan sarımsak koyabilirsin. Et kullanmaya başladın mı?
Domatesi 6. Aydan beri kullaniyorum 3 gun denedim sonra devam ettim kizlar sevincede kuruttum simdi de verebilmek icin. Kullaniyorum bi gun kiyma bi gun kemik suyu kullaniyorum. Benim durucuk daha sakin ve uykucu derine gore senin duruda oylemi isimleri ayni olunca sorayim dedim

Yok bizde duru ufak olan ve fazlasıyla yaygaracı. :)) Katılana kadar ağlıyor bazen. Bende kuzu kıymayla başlamayı düşünüyorum. Umarım severler

Cevaplar için sagolun kızlar bebişler daha 10 günlük ama ben kalabalıktan sıkıldım kendi basıma nasıl basederim bilmiyorum Tecrübeleriniz bana yol gösteriyor biraz deha sabırlı olmak lazım sanırım sütüm için emziriyorum ama bazen istemiyolar anları anlarını tutmuyor biri dakika bası emdi bende doymuştur dedim arkadan kıyamet koptu susmak bilmedi mama yaptım resmen saldırdı anlayamadım yani kuzum açmış galiba her emzirme sonrası mama veriyorum doysunlar diye off çok zor ama çok tatlılar deger onlar için

Benim kizlar da Belcim ile Helen. Uyumlu koymadim ayri ayri dusunduk. Bi de Belcim in boyun bolgesi pisik oldu chicco kullaniyordum ise yaramadi hic bugun bepantoll aldim onu surdum ins gecer. Ssizin onerebileceginiz bi krem ya da yontem var mi
Bizimkiler yazdan beri gıdıkları pişik,bepanthol sürüyorum arada zeytin yağı sürüyorum geçiyor tekrar başlıyor sık yapmak lazım...
Bu arada çok rastlanmayan isimler olmuş:)

Emzirdiğiniz Zaman yutkunma sesi alıyor musunuz? Veya ağzında süt görüyor musunuz? Cevaplar evetse sütü çekebiliyorlardır. Bebekleriniz daha çok küçük emme reflekslerini tatmin etmek istiyorda olabilirler. Emziğe alıştırdınız mı? İleride çok işinize yarayacak çünkü.
Evde kaç kişi var? Eve giren çıkan çok olduğunda hastalığın eve girmesi de daha kolay oluyor. Kucaktan kucağa dolaşmasınlar derim ama insanlarda bu konuda çok anlayışsız illa kucaklarına alıp öpecekler.

Bizimkiler yazdan beri gıdıkları pişik,bepanthol sürüyorum arada zeytin yağı sürüyorum geçiyor tekrar başlıyor sık yapmak lazım...
Bu arada çok rastlanmayan isimler olmuş:)
Kizimin pusigi baya bi yayildi gece dayanamadim dr goturdum evin sicakligandan oluyor genelde dedi. Aslinda benim kizlar kustuklari icin surekli ne kadar kuru tutmaya calissam da bi sekilde islaklik kaliyor. Bakalim bi krem verdi onu kullaniyorum ins gecer . bi de hep ayni kizim hastalaniyor ya da basina biseyler geliyor.

Bizimkide 1-2 gün ellemesen her yerini sarıyor,kremin adı ne bir krem varmış ona çok iyi diyorlardı bizim arkadaşlar kullanmış,adını hatırlamadım da buraya da yazmıştım bi ara neyse, artık oturup ta kafalarını dik tutana kadar böyle pişecek galiba,çünkü yazın sıcaktan dedik birde dediğin gibi kusuyorlardı oda yakıyodur dedim ama kışında oluyor tabi oda sıcak bir garip iş işte

Boyun diye bir şey olmadığı için pişik oluyor maalesef. Önlük kullanıyorsunuzdur muhakkak. Onu sürekli değiştirmek gerekiyor. Birde kusmaları reflü kaynaklı mı yoksa çok mu besliyorsunuz? Bizimkilerde sürekli çıkarıyorlardı. 6. Ayda yavaş yavaş azaldı.

twinrose eski sayfalara baktım da şimdi kimseler kalmamış,ne yapıyorlar acaba neden hiç yazmıyorlar ki
Açıkçası ben hamile olduğumu ve ikiz olduklarını duyduğumda panik olmuştum ve buradan haberdar değildim. Yalnız hissetmiştim. Sonra benim yaşadıklarımı yaşayan insanları gördükçe rahatlamıştım. Buraya gelmemin nedeni bu. Keşke daha çok kişi gelse fikir alışverişi yapabilsek. Birde ikiz annelerini anca ikiz anneleri anlayabilir. Çocuk sahibi olanlar bile bizi anlayamaz.

Vallaha ben yalnızım bulunduğum yerde kafa dengi ve yaşıtım hiç yok o yüzden buraya takılıyorum yoksa kafayı yerim düşün düşün ne yapıcam diye,burası çok faydalı bizim için bin bilsen de bir bilene sor demişler,doğru bildiğimiz yanlışlarımız olabilir burda öğrendiğimiz çok şey var bence kısacası irtibatı koparmayalım:)

Momecon kremin adi. Benim ev sicak ama terletecek kadar giydirmiyorum hep kusmalari sonucu oldu.

Allah bagislasin. Tek yumurta mi? Bizimkiler tek yumurta olduklari halde tam olarak benzemiyorlar. Birini yuzu daha toplu ordan anlasilabiliyor. Adlari da guzelmis.
Amin canım cümlemizinkini inşallah,çift yumurta bizimkiler ne bize ne birbirlerine hiç benzemiyolar,bizim de biri toplu biri ufak tefek...

Merhaba ek gıda ile ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız çok seviniriz.

Merhaba,
Ek gıdaya yoğurtla başladim bende herkes gibi,sonrasinda tarhana çorbası verdim ama su yerine sütle yapıordum,(tabi süte alerjisi olanlar denemesin) sonra balkabaği ki bu ara bolca var onu buharda haşlayip sıcakken irmik le karıştirip kapağini kapstip bekletiyordum bi süre sonra irmik şişiyordu onu yedirdim bolca sebze corbasini pek sevmedi benimkiler ama havucu parmak parmak kesip lokum gibi oluncaya kadar buharda pişirip önüne koyuyordum,,benimkiler 18 aylık olunca şimdi değişti yediklerimiz,ama ilk etapta bunlari yedik..şimdilik bunlari hatirladm ama aklima geldkçe yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…