2022 ikizler burcu anneleri

Diş olabilir kuzum.. Benimki zorlu gidiyor düzen oturtamıyorum birazda geç başladık. E bebek-Baby me nin leke çıkarıcısını kullanmıştım ben ama ek gıda öncesinde baya beğendim.
O bende var canım meyve lekesi kaldı gitmiyor önlük de sevmiyor çekip atıyor yada boynundan nasıl oluyirsa altına geçiyor silikonlu olanida toplayıp ağzına sokuyor 😁 bı mücadele içindeyiz resmen yedirirken. Düzen zor olacak gibi ya sen neden geç başladın sebebi varmı ben 5 aylıkken başlamıştım tattirmaya

O bende var canım meyve lekesi kaldı gitmiyor önlük de sevmiyor çekip atıyor yada boynundan nasıl oluyirsa altına geçiyor silikonlu olanida toplayıp ağzına sokuyor 😁 bı mücadele içindeyiz resmen yedirirken. Düzen zor olacak gibi ya sen neden geç başladın sebebi varmı ben 5 aylıkken başlamıştım tattirmaya
Önlük takıyorum ama benimkide çekiştiriyor ya da ağzına sürüyor elleriyle her yere bulaştırıyor 🤣 Şehir dışında olduğumuzdan şuan leke çıkarıcı yok o yüzden deneyemedim.
Bizim yaşadığımız şehirdeki doktor 6 aylık olana kadar bir şey vermek yok dedi. 6 aylık kontrolde Bugün çok yoğunum ek Gıda ile zamanlıca anlatmam gerekenler var 2 gün sonra beni öğle 12:00-13:00 arası ara dedi. Aradım meşgul sonra sizi arayacak denildi 3 gün sonra ben aradım yine meşgul yine sizi arayacak dedi hemşiresi.. bende birkaç gün sonra mesaj attım birkaç gün sonra anca arayabildi. Hazırlan et birazda öyle zaman geçti. Hep doktordan ötürü 😠

Kızlar merhaba. Umarım herkes; bütün bebişler iyidir 🙏🏻🌸
Kızlar demiri kaç damla veriyorsunuz bebişlerinize?
Öncelikle hepinize selam kizlar. Bizim dr demir ilacını sidefer verdi fakat ben new vit kullanıyorum. Kilosu kadar veriyorum, aslında oran orantı hesabıyla verin diyorlar fakat duzenli vermedigim için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Hatırladığın için bir mutlu oldum Dreamgirls Dreamgirls 🥰🥰 Hamile ve heyecanlı günlerimiz aklıma geldi☺️
Yaaa hatırlamaz mıyım ☺️ Minikler erken gelmesin diye dua ederken stresli geçti insan hem kendi bebeğini düşünüyor hem de yoldaşlık yaptıklarının bebeğini düşünüyor 😍
Bugünümüze şükürler olsun 😊 Nasılsın ne yapıyorsun bebişler nasıl?

Yaaa hatırlamaz mıyım ☺️ Minikler erken gelmesin diye dua ederken stresli geçti insan hem kendi bebeğini düşünüyor hem de yoldaşlık yaptıklarının bebeğini düşünüyor 😍
Bugünümüze şükürler olsun 😊 Nasılsın ne yapıyorsun bebişler nasıl?
Allah razı olsun 🥰 O günler ilaç gibiydi desteğiniz, dualarınız❤️
Çok şükür bugünlere ☺️ 1 yaşlarını geçtiler, yaramazlık peşindeler , sen nasılsın? Minnoşumuz nasıl?☺️

Allah razı olsun 🥰 O günler ilaç gibiydi desteğiniz, dualarınız❤️
Çok şükür bugünlere ☺️ 1 yaşlarını geçtiler, yaramazlık peşindeler , sen nasılsın? Minnoşumuz nasıl?☺️
Hepsi muzur bu bebelerin 😁 bizde iyiyiz çok şükür 2 gün 37,5 larda ateşimiz vardı diş galiba salya da baya fazla idi. Sonra sıcaktan isilik oldu 🙈 bende iyiyim yorgunluk dışında 😁 cuma 1 yaş kontrolüne gidicez bakalım 🍀

X