Rica ederim canım ne kusuruDoğru sen tadım aşamasındasın. Kusrabakma canım. Biz öğüne geçtiğimizden her gün veriyorum. Sen tabi tadımlıkları bitirmelisin.
Biz kullandık çok öksürüyorlardı,faydası oldu ama burun tıkanıklığı için sinomarin kullandık...Teşekkür ederim amin hepimize..
Aranızda peditus kullanan var mı? İkizlerimden küçüğü öksürüyor burun tıkanıklığı var doktor peditus kullanın bir çay kaşığı dedi verdik ama içim pek rahat değil.
Esimi migrosa gonderdim Yulaf kepegi almis markasi dogalsan. ezme diye yazmiyor kullanmayayim mi bilemedi.Bende balkabağını kullanıyorum. İrmik yulaf ezmesini meyvelere katıyorum genelde. Şu an nasıllar? İkizleri idare etmek gün geçtikçe kolaylaşıyor mu?
Bize de serum fizyolojik kullanın dedi. Eşim şimdi oda nemlendiricisi almaya gitti. Faydası olur inş. Daha çok küçükler ya ilaç kullanmak istemiyorum ama kötüleşmesinden korkuyorum. Daha 1 aylıklarken narkoz aldılar çocuklar ameliyat oldular kasık fıtığından sünnet de ettirdik o arada. Antibiyotik kullandılar.. Zaten full anne sütü almıyorlar üzülüyorum.Biz kullandık çok öksürüyorlardı,faydası oldu ama burun tıkanıklığı için sinomarin kullandık...
Geçmiş olsun,bizde ilaca karşıyız ama benimkilerde uyuyamıyordu öksürükten başka çare yoktu,kullandık geçti çok şükür,inşallah sizinde geçer,benimkiler hiç anne sütü almadı kısmet değilmiş o konuda canınızı sıkmayın derim sonuçta sağlık daha önemli...Bize de serum fizyolojik kullanın dedi. Eşim şimdi oda nemlendiricisi almaya gitti. Faydası olur inş. Daha çok küçükler ya ilaç kullanmak istemiyorum ama kötüleşmesinden korkuyorum. Daha 1 aylıklarken narkoz aldılar çocuklar ameliyat oldular kasık fıtığından sünnet de ettirdik o arada. Antibiyotik kullandılar.. Zaten full anne sütü almıyorlar üzülüyorum.
Can'ım kullanma yulaf kepeği kansızlık yapıyor diye okumuştum. Yulaf ezmesini öneriyorlar.Esimi migrosa gonderdim Yulaf kepegi almis markasi dogalsan. ezme diye yazmiyor kullanmayayim mi bilemedi.
Geçmiş olsun canım. Weewell tavsiye etmiyorum oda nemlendiricisi alacaksanız. Bizde serum fizyolojik ve otribebe kullanıyoruz. Ama çok sık kullanmamakta fayda var. Umarım bir an önce iyileşirler.Bize de serum fizyolojik kullanın dedi. Eşim şimdi oda nemlendiricisi almaya gitti. Faydası olur inş. Daha çok küçükler ya ilaç kullanmak istemiyorum ama kötüleşmesinden korkuyorum. Daha 1 aylıklarken narkoz aldılar çocuklar ameliyat oldular kasık fıtığından sünnet de ettirdik o arada. Antibiyotik kullandılar.. Zaten full anne sütü almıyorlar üzülüyorum.
Geçmiş olsun canım. Ek gıdadan olacağını sanmıyorum ve hiç böyle bir şey duymadım. Umarım kötü bir şey değildir. İyi haberlerini bekliyorumKızlar,kızlarımdan birinin sırtında beze çıkmış neden olabilir ya ek gıdadan mı acaba,başına böyle bişey gelen yada duyan var mı sabah doktora götürecez ama çok tedirgin oldum netten araştırdım olabilirmiş gözlemlemek gerekiyormuş falan filan...
Kızlar,mayaladığınız yoğurdu(1 tencere yoğurttan) kaç güne kadar veriyorsunuz?
Teşekkür ederim amin hepimize..
Aranızda peditus kullanan var mı? İkizlerimden küçüğü öksürüyor burun tıkanıklığı var doktor peditus kullanın bir çay kaşığı dedi verdik ama içim pek rahat değil.
Bize de serum fizyolojik kullanın dedi. Eşim şimdi oda nemlendiricisi almaya gitti. Faydası olur inş. Daha çok küçükler ya ilaç kullanmak istemiyorum ama kötüleşmesinden korkuyorum. Daha 1 aylıklarken narkoz aldılar çocuklar ameliyat oldular kasık fıtığından sünnet de ettirdik o arada. Antibiyotik kullandılar.. Zaten full anne sütü almıyorlar üzülüyorum.
Kızlar,kızlarımdan birinin sırtında beze çıkmış neden olabilir ya ek gıdadan mı acaba,başına böyle bişey gelen yada duyan var mı sabah doktora götürecez ama çok tedirgin oldum netten araştırdım olabilirmiş gözlemlemek gerekiyormuş falan filan...
Pınar&PoyrazSelam guzel anneler. Yavas yavas mutlu sona yaklasiyorum ben de. İnsallah saglikla dogsun bebiskolar baska bir sey istemiyorum. İlk hamileligim ama gercekten her saatimi tetikte gecirdim. Her gecen gun daha da zorlaniyorum. Tum sıkıntıların sonuna bir de uyuyamama da eklendi daha neler bekliyor beni bilmiyorum. İyileseyim en cok hayalini kurdugum sey hamama gitmek guzel bir kese attirmak saglam bir bakımdan gecmek :)
Bizimkiler bir kiz bir erkek. İsim bulamiyoruz teyzeleri. Bir aekadas sormus sizin minislerin isimleri neler diye ben de merak ettim bana da isim onerisi soyler misiniz
Sagol canim doruk ve derin hosuma gittiPınar&Poyraz
Doruk&Derin
Ela&Emir
Ediz&Ezgi
Sarp&Sare
:)
Hayırlı doğumlarınız olsun.
inşallah hiç bir şey çıkmayacak. Doğum lekesi dediğin kırmızılıklar mı canım? Neden yatkın oluyorlarmış. Her Bebek'te doğum lekesi olabilir.twinrose , highheellls Sağolun kızlar,gittik önce cerraha gösterdik yağ bezesine benziyor olabilir geçer dedi ama siz birde çocuk doktoruna gidin dedi,çocuk doktoru da yağ bezesi olmayabilir damarlarla alakalı bir şey dedi birde bizim kızlarda doğum lekesi var öyle olduğu için yatkınlar dedi birde hızlı büyüdükleri için olur dedi şükür korkacak bişey yokmuş 10 gün sonra bir ultrason çekilecek bakalım inşallah oda temiz çıkar...
İnşallah canım amin...evet kırmızılıklar,kaşlarının arasında göz kapağının bir tanesinde ve enselerinde var,valla yatkınlığını sormadım canım,çünkü ben doktorun ağzından duymak istediğim şeye odaklanmıştım bir daha ki sefere sorarım unutmazsam...inşallah hiç bir şey çıkmayacak. Doğum lekesi dediğin kırmızılıklar mı canım? Neden yatkın oluyorlarmış. Her Bebek'te doğum lekesi olabilir.
Bizde de aynı yerlerde var. Eskiye nazaran hafifledi. Zamanla geçer dedi doktorumuz. Canını sıkma. İnşallah o yağ bezesinide vücudu emer.İnşallah canım amin...evet kırmızılıklar,kaşlarının arasında göz kapağının bir tanesinde ve enselerinde var,valla yatkınlığını sormadım canım,çünkü ben doktorun ağzından duymak istediğim şeye odaklanmıştım bir daha ki sefere sorarım unutmazsam...