Biz düzeltilmiş 5,5 normalde 7 aylıkken başladık (33hft doğmuşlardı) ben kabakla başladım meyveyi her halükarda yerler diye. Her sebzeyi 3 gün deneyerek verdim. Alerji yaparsa anlayım diye. Havuç, elma, tatlı patates, armut, yer elması, avakado, ıspanak, brokoli, ayva, muz verdim. Yoğurtu daha 1 haftadır keçi sütünden mayalayıp veriyorum. İki haftadır tahılları da ekliyorum meyve ve sebzelerine. Şimdi ikili üçlü karıştırıyorum. Yoğun püre şeklinde veriyorum ki pütürlere alışsınlar.
Uyutma konusunda çok fazla değişiklik yaptım bir anda olmadı. Ağlamalarına göz yumdum. Çünkü ağlıyorlar ve direniyorlar. Ve bu arada hala uyku eğitimi verdim diyemem. Çünkü hastalandıklarında, gelişim atağı geçirdiklerinde, diş çıktığında bozuluyor bütün yaptığınız şeyler. Şu an yaptığım şu:Ay itibari ile max 3 saat uyanık kalabiliyorlar. Zamanları gelince mızmızlanıyorlar. Yataklarına götürürken uyku vakti geldi diye tekrarlıyorum. Yataklarına yüzüstü yatırıyorum öpüyorum. Emzik veriyorum Popolarına pışpış yaptıktan sonra odadan çıkıyorum. Ağlıyorlar tabi. Katılmadıkları sürece çok müdahale etmiyorum. Kendilerine uygun pozisyon bulunca sessizleşiyorlar. Uyuyorlar. Ama öyle kesintisiz uyumuyorlar şu an. Huzursuzlar şu sıralar. Ama akşam 6-7 gibi yatırmaya çalışıyorum.