İkizlerle Yeni Hayat

Allah bagislasin. Tek yumurta mi? Bizimkiler tek yumurta olduklari halde tam olarak benzemiyorlar. Birini yuzu daha toplu ordan anlasilabiliyor. Adlari da guzelmis.
Bizimkilerde tek yumurta ve tıpatıp değiller. Birinin dediğiniz gibi yüzü daha toplu. Saçları uzadıkça daha benzerler diye düşünüyorum:)

Merhaba,
Ek gıdaya yoğurtla başladim bende herkes gibi,sonrasinda tarhana çorbası verdim ama su yerine sütle yapıordum,(tabi süte alerjisi olanlar denemesin) sonra balkabaği ki bu ara bolca var onu buharda haşlayip sıcakken irmik le karıştirip kapağini kapstip bekletiyordum bi süre sonra irmik şişiyordu onu yedirdim bolca sebze corbasini pek sevmedi benimkiler ama havucu parmak parmak kesip lokum gibi oluncaya kadar buharda pişirip önüne koyuyordum,,benimkiler 18 aylık olunca şimdi değişti yediklerimiz,ama ilk etapta bunlari yedik..şimdilik bunlari hatirladm ama aklima geldkçe yazicam
Bende balkabağını kullanıyorum. İrmik yulaf ezmesini meyvelere katıyorum genelde. Şu an nasıllar? İkizleri idare etmek gün geçtikçe kolaylaşıyor mu?

E
Emzirdiğiniz Zaman yutkunma sesi alıyor musunuz? Veya ağzında süt görüyor musunuz? Cevaplar evetse sütü çekebiliyorlardır. Bebekleriniz daha çok küçük emme reflekslerini tatmin etmek istiyorda olabilirler. Emziğe alıştırdınız mı? İleride çok işinize yarayacak çünkü.
Evde kaç kişi var? Eve giren çıkan çok olduğunda hastalığın eve girmesi de daha kolay oluyor. Kucaktan kucağa dolaşmasınlar derim ama insanlarda bu konuda çok anlayışsız illa kucaklarına alıp öpecekler.
evet cnm agzında süt oluyor dikkat ettim ama mama almazsalar çok huysuzlanıyolar emziriyorum her fırsatta şimdide küçük olan yedigini kusuyor çok degil ama beni tedirgin ediyor uyuyamıyorum hiç ona bakmaktan size nasıl özeniyorum ne güzel artık rutini oturtmuşsunuzdur aslında benim bir çocugum daha var tecrübeliyim sözde ama ikiz çok farklıymış

E

evet cnm agzında süt oluyor dikkat ettim ama mama almazsalar çok huysuzlanıyolar emziriyorum her fırsatta şimdide küçük olan yedigini kusuyor çok degil ama beni tedirgin ediyor uyuyamıyorum hiç ona bakmaktan size nasıl özeniyorum ne güzel artık rutini oturtmuşsunuzdur aslında benim bir çocugum daha var tecrübeliyim sözde ama ikiz çok farklıymış
Kesinlikle ikiz büyütmek çok farklı. Her şey inan Zaman'la yoluna giriyor. Hatta arada bozuluyor düzenin sil baştan tekrar uğraşıyorsun ama değiyor kuzucuklara. Benimkilerinde çıkarma huyu vardı. Bende çok korkardım. Alışılıyor bir süre sonra

Elma poşetine koydum,avakado ilk bahar meyvesiymiş kararsızım en iyisi kendim yemediğim şeyi onlara da vermeyim.
Buharda nasıl oluyor canım? Aklıma tencereye su koyup kaynatıyorsun üstüne de süzgeç koyup içinde buharla pişirme gibi bişey geldi:)

Canım avokadoyu ben de yeni verdim çok beğendiler.avokado ilkbahar meyvesi olabilir ama anavatanı neresi onu bilmek lazım.hani brezilyada rio karnavalı aralıkta mı ne oluyo onların yazı bizim tam tersimiz.hani avokadonun da mevsimi olabilir.bi de ben de tattım beğendim limonlu falan yapınca bence sen de ye onlarla beraber:)

Herkese merhaba arkadaslar. Bir süredir gruptaki paylasimlarinizi okumaya calisiyorum ama yazmak icin pek firsat bulamiyorum. Size bir sorum olacak bebeklerimi besleyip besleyipgazini cikarip yatirinca agzinin kenarindan bir kismi akiyor ictigi sütün. Normal mi bu durum acaba

Herkese merhaba arkadaslar. Bir süredir gruptaki paylasimlarinizi okumaya calisiyorum ama yazmak icin pek firsat bulamiyorum. Size bir sorum olacak bebeklerimi besleyip besleyipgazini cikarip yatirinca agzinin kenarindan bir kismi akiyor ictigi sütün. Normal mi bu durum acaba
Çok normal. Ona kusma değil çıkarma diyorlar. Bebeklerin mide kapakları geliştikçe geçiyor.

Vallaha ben yalnızım bulunduğum yerde kafa dengi ve yaşıtım hiç yok o yüzden buraya takılıyorum yoksa kafayı yerim düşün düşün ne yapıcam diye,burası çok faydalı bizim için bin bilsen de bir bilene sor demişler,doğru bildiğimiz yanlışlarımız olabilir burda öğrendiğimiz çok şey var bence kısacası irtibatı koparmayalım:)

Aynen katılıyorum.ben de bi haftadır yazamıyorum.ev taşıdık.hala yerleşemedik.ikiz bakmaktan şikayet edenlere tavsiye ederim:) vaktin kıymetini biliyosun

Ben her gün veriyorum. Yoğurttan bir zarar gelmez diye düşünüyorum. Küçük parçalarla mayalamamın sebebi hem taze olsun hemde ekşiyince gaz yapabiliyormuş.
Doğru zararı olmaz ama daha ben diğer sebze ve meyveleri tattırmadığım için 1 günde ikisi fazla olur diye düşündüm, hem zaten bende ekşi vermem açıkçası,bence yoğurdun ömrü 3 gün, sonra ekşimeye başlıyor...

Herkese merhaba,
Sizleri sürekli takip ediyorum yazmak bugüneymiş. Oğullarım 3 buçuk aylık çift yumurta ikizleri. Şimdilik bu kadar zamanla belki daha da açılırım

Doğru zararı olmaz ama daha ben diğer sebze ve meyveleri tattırmadığım için 1 günde ikisi fazla olur diye düşündüm, hem zaten bende ekşi vermem açıkçası,bence yoğurdun ömrü 3 gün, sonra ekşimeye başlıyor...
Doğru sen tadım aşamasındasın. Kusrabakma canım. Biz öğüne geçtiğimizden her gün veriyorum. Sen tabi tadımlıkları bitirmelisin.

Allah güle güle büyütmeyi kısmet etsin. Aramıza hoşgeldiniz.
Teşekkür ederim amin hepimize..
Aranızda peditus kullanan var mı? İkizlerimden küçüğü öksürüyor burun tıkanıklığı var doktor peditus kullanın bir çay kaşığı dedi verdik ama içim pek rahat değil.

X