Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırsınız inşallah kucağınıza kızçeleri, oooo her yer kız dolduMerhaba lar kızlar bende şuanda ikiz kizlarima hamileyim heyecanla bekliyoruz doğum yaklaştı artık konuya yeni denk geldim sanırım çoğunuz doğum yapmissiniz inşallah bende sizler gibi saglicakla alırım bebislerimizi kucagima
Maşallah haftanız gayet iyi. Hayırlı doğumlar dilerim. Evet çoğumuz bebeklerimizi kucağımıza aldık sizi de aramıza bekleriz.
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırsınız inşallah kucağınıza kızçeleri, oooo her yer kız doldu
Var bu 68 de bişe:)) kızlar bütün gece uyandılar. Dişin huzursuzluğu galiba bu. Şimdide oyun oynuyorlar cadı kızlarım
İyi geceler:) ben beslendikten 1,5-2 saat sonra veriyorum.yoksa sabırsızlanıp ağlıyolar.Tünaydın annişler
Bir sorum olacak sizlere,ek gıdayı açken mi veriyorsunuz yoksa aç tok arası mı?
Bizimkiler kurulmuş saat gibi.3 saatte bir kalkıyolar.gece beslenmesini kessem onlar da beni keser heralde:)Kızlar gece beslenmesini kesen var mı,kaçıncı ayda bıraksak acaba? sonra alışıyorlarmış...
Bugün denedim bir tanesini aç karnına yemedi çığlık çığlığa vazgeçtim:)İyi geceler:) ben beslendikten 1,5-2 saat sonra veriyorum.yoksa sabırsızlanıp ağlıyolar.
Ben o aylarda tek bakmadım ama hep bir arada uyuttuk,sen nasıl uyutmaya çalışıyorsun?Bugün ilk defa tüm gün yalnız bakıyorum bebeklere. Normalde de yarım gün yardımcı yarım gün tek bakıyordum. Benim derdim ikisini bir arada uyutamıyorum. Daha iki aylıklar sürekli ağlıyorlar avaz avaz. Tek bakıp da bebekleri uyutmanın yolunu bulmuş olanınız var mı?
62le hamile kaldım hiç bir kıyafetim olmuyorBen 63 le hamile kaldım 82 kiloyla doğuma gittim. Bende 68 kiloda takıldım kaldım. Paltolonlarım olmaya başladı ama üst beden yok olmuyor. Sinir oluyorum. Alışverişte etmiyorum. Kilolarıma alışmayım diye. Hala kocamın tshirtleri giyiyorum. :))
Ben başlarda ayırmıştım ama hata ettiğimi sonra anladım. Şimdi birlikte ve kendi yataklarında kendi başlarına uyuyorlar. Birlikte uyuduklarında birbirlerinin sesine alışıyorlar. İlk başlarda yaz dönemi dolayısıyla eşimle birlikte kucakta uyutuyorduk. O Zaman'lar gerçekten sinir harbiydi. Seni çok iyi anlıyorum. Gazda varsa hele sürekli ağlıyorlardır.Bugün ilk defa tüm gün yalnız bakıyorum bebeklere. Normalde de yarım gün yardımcı yarım gün tek bakıyordum. Benim derdim ikisini bir arada uyutamıyorum. Daha iki aylıklar sürekli ağlıyorlar avaz avaz. Tek bakıp da bebekleri uyutmanın yolunu bulmuş olanınız var mı?
Ben o aylarda tek bakmadım ama hep bir arada uyuttuk,sen nasıl uyutmaya çalışıyorsun?
Biz ana kucağında sallayarak uyuttuk hep
Ben başlarda ayırmıştım ama hata ettiğimi sonra anladım. Şimdi birlikte ve kendi yataklarında kendi başlarına uyuyorlar. Birlikte uyuduklarında birbirlerinin sesine alışıyorlar. İlk başlarda yaz dönemi dolayısıyla eşimle birlikte kucakta uyutuyorduk. O Zaman'lar gerçekten sinir harbiydi. Seni çok iyi anlıyorum. Gazda varsa hele sürekli ağlıyorlardır.
yarım kundak yapsan nasıl olur acaba,birde biz gözlerini örtüyoruz öyle sallıyoruz daha çabuk dalıyorlar ve devamlı hiişşş hişşş:)nefes tükeniyor tabi ama anne karnındaki ses rahatlatıyor,Ana kucağında uyumuyorlar. Hep eller kollar hareket ediyor ve uyandırıyorlar kendilerini. Aynı yerde uyutmaya uğraştım ama biri tam uyuyacak diğeri basıyor çığlığı hop öbürü de başlıyor ağlamaya.
gaz var ve kucakta uyutuyoruz evetAh bir an önce kendilerini sakinleştirmeyi öğrenseler. Katılıyorlar ağlarken. Mecbur alıp kucakta uyutuyorum. Ya uyurken ya da memede sakinler geri kalan zaman on dakikayı geçmiyor sakin durdukları. Hep ağlıyorlar hep kucak istiyorlar. Herkesin böyle mi bebekleri benimkilerde mi bir olay var bilmiyorum
Kolik olabilirler. Benim kızlarım hafif gazlıydı. Kolik değillerdi. Çok zor ama zamanla azalıyor. Moralini bozma. Tek başınaysa bebekleri ayırma bence. Yoksa çok hassas ve her sese uyanan bebekler oluyorlar. Birde odalar arası mekik dokumak yorucu olur.Ana kucağında uyumuyorlar. Hep eller kollar hareket ediyor ve uyandırıyorlar kendilerini. Aynı yerde uyutmaya uğraştım ama biri tam uyuyacak diğeri basıyor çığlığı hop öbürü de başlıyor ağlamaya.
gaz var ve kucakta uyutuyoruz evetAh bir an önce kendilerini sakinleştirmeyi öğrenseler. Katılıyorlar ağlarken. Mecbur alıp kucakta uyutuyorum. Ya uyurken ya da memede sakinler geri kalan zaman on dakikayı geçmiyor sakin durdukları. Hep ağlıyorlar hep kucak istiyorlar. Herkesin böyle mi bebekleri benimkilerde mi bir olay var bilmiyorum
Kabak vermiştim. Bal kabağı verdim. Tatlı patates verdim. Muz, avakado vermiştimKızlar,ek gıdada sırasıyla ne verdiniz? Ben yoğurt,elma sonra havuç verdim yarın ne versem ki...
bal kabağınıda haşlayıp verdin dimi canım,ben avokado aldım ama kendimde hiç yemedim nasıl vericem bilmiyorumKabak vermiştim. Bal kabağı verdim. Tatlı patates verdim. Muz, avakado vermiştim
Balkabağını buharda pişirdim ben. Avakadonun hangi ayda verildiğine bir bak istersen. Avakado armut gibi sert oluyor. Onu evde olgunlaştırman lazım. İçine elma koy avakado poşetinin. Ve mutfak dolaplarının içinde sakla. Arada kontrol et yumuşaklığını. Sonra ikiye yarıp çekirdeğini çıkar. Sonra içini sıyır ve çatalla ez. Ama 6 ay sonrası veriliyor olabilir. Emin değilimbal kabağınıda haşlayıp verdin dimi canım,ben avokado aldım ama kendimde hiç yemedim nasıl vericem bilmiyorum
Elma poşetine koydum,avakado ilk bahar meyvesiymiş kararsızım en iyisi kendim yemediğim şeyi onlara da vermeyim.Balkabağını buharda pişirdim ben. Avakadonun hangi ayda verildiğine bir bak istersen. Avakado armut gibi sert oluyor. Onu evde olgunlaştırman lazım. İçine elma koy avakado poşetinin. Ve mutfak dolaplarının içinde sakla. Arada kontrol et yumuşaklığını. Sonra ikiye yarıp çekirdeğini çıkar. Sonra içini sıyır ve çatalla ez. Ama 6 ay sonrası veriliyor olabilir. Emin değilim
Düdüklü tencere içine su koyuyorum. İçine kase oturtuyorum:) o şekilde buharda pişiriyorum. Hangi ay derken bebeğin ayını kastetmiştim. 6 ay olabilir.Elma poşetine koydum,avakado ilk bahar meyvesiymiş kararsızım en iyisi kendim yemediğim şeyi onlara da vermeyim.
Buharda nasıl oluyor canım? Aklıma tencereye su koyup kaynatıyorsun üstüne de süzgeç koyup içinde buharla pişirme gibi bişey geldi:)
Hımm, 5,5 lar... neyse yaklaşmışım:)Düdüklü tencere içine su koyuyorum. İçine kase oturtuyorum:) o şekilde buharda pişiriyorum. Hangi ay derken bebeğin ayını kastetmiştim. 6 ay olabilir.