İkizlerle Yeni Hayat

Bende kesmedim. Ama uyku eğitimi için kesmek lazım. Şimdilik devam etmeyi düşünüyorum.
Ya kilo alsınlar diye kesmeyi düşünmüyorm ama iyice azdılar gece hep uyanıyorlar :-( çare bulan söylesin bir de benimkiler diş çıkartıyor ondan olsa gerek kilo almamışlar pek kaç aylık kaç kilo sizin

8 aylıklar benimkiler 8.5 kilo oldular. Bizde dişte yok ama dişin huysuzluğu var. Gece uyanıyorlar benimkilerde.

Dayanırlar canım yabancılar mı,biri annen biri kardeşin,evet kaşık işi zor olur biberon lazım,2 günde alışırlar mı ki biberona bilemedim,Allah yardımcın olsun ne diyelim zor bir durum inşallah çarçabuk geçer hayırlısıyla

Tünaydın annişler
Bir sorum olacak sizlere,ek gıdayı açken mi veriyorsunuz yoksa aç tok arası mı?

Ben birde tek tabak hazırlayıp bir kaşık birine bir kaşık diğerine veriyorum. Böylece yutmaya vakitleri oluyor. Ne veriyorsun şu an?
3 gündür elma püresi verdim,bugün havucu az bir şey haşlayıp 1 damla zeytin yağı koyup püre yapıcam 3 günde böyle,sen ne veriyorsun?

3 gündür elma püresi verdim,bugün havucu az bir şey haşlayıp 1 damla zeytin yağı koyup püre yapıcam 3 günde böyle,sen ne veriyorsun?
Ben ayva verdim kırmızı mercimeği püre olarak verdim. Hurma verdim. İkili üçlü yapmaya başladım. Tahıl filanda karıştırıyorum. Yoğurt verdim sevdiler çok şükür.

ayyy inşallah üzülmezler ölürüm valla ocak 2-3 de sınavlarım o zamana kadar biberona alıştıracağım care yok gibi

RABBİM bakıyor ya haziran 2 de doğduk 36+3 te ... anne sütüne çok ısrar ettim veeee bir sürü kilo aldım ya siz verdiniz mi kiloları kafayı yicem 87 kiloyla doğuma gittim 71 kiloda kaldım öyle

RABBİM bakıyor ya haziran 2 de doğduk 36+3 te ... anne sütüne çok ısrar ettim veeee bir sürü kilo aldım ya siz verdiniz mi kiloları kafayı yicem 87 kiloyla doğuma gittim 71 kiloda kaldım öyle
Ben 63 le hamile kaldım 82 kiloyla doğuma gittim. Bende 68 kiloda takıldım kaldım. Paltolonlarım olmaya başladı ama üst beden yok olmuyor. Sinir oluyorum. Alışverişte etmiyorum. Kilolarıma alışmayım diye. Hala kocamın tshirtleri giyiyorum. :))

Bende 64 le hamile kaldım 82 le girdim doğuma şuan 68 im :) Normalde 58 im valla hiç umrumda değil şuan yiyorum her şeyi sıkıntıdan:)

Son düzenleme:
Merhaba lar kızlar bende şuanda ikiz kizlarima hamileyim heyecanla bekliyoruz doğum yaklaştı artık konuya yeni denk geldim sanırım çoğunuz doğum yapmissiniz inşallah bende sizler gibi saglicakla alırım bebislerimizi kucagima

Ben de 65 le hamile kaldim 75 le doguma girdim ve su an 75 im . ben de deli gibi yiyorum ne yapim yemeyince sutum az oluyor. Ins sonra verebiliriz.

Maşallah haftanız gayet iyi. Hayırlı doğumlar dilerim. Evet çoğumuz bebeklerimizi kucağımıza aldık sizi de aramıza bekleriz.

Var bu 68 de bişe:)) kızlar bütün gece uyandılar. Dişin huzursuzluğu galiba bu. Şimdide oyun oynuyorlar cadı kızlarım
Aynen:) bende bu diş konusundan tırsıyorum nasıl geçecek acaba...
Birde biz uyku düzeni tutturamadık,ne zaman yerlerse 1,2 saat sonra uyuyorlar gecede öyle tam daldıkları saat gece 12 den sonra,napalım sobalı kücücük odada onları uyutmaya kalksak bize zaman kalmıyor tv kapat lamba kapat otur öyle bön bön çok canım sıkılıyor bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…