- 19 Şubat 2015
- 76
- 20
- 36
Ya kilo alsınlar diye kesmeyi düşünmüyorm ama iyice azdılar gece hep uyanıyorlar :-( çare bulan söylesin bir de benimkiler diş çıkartıyor ondan olsa gerek kilo almamışlar pek kaç aylık kaç kilo sizinBende kesmedim. Ama uyku eğitimi için kesmek lazım. Şimdilik devam etmeyi düşünüyorum.
8 aylıklar benimkiler 8.5 kilo oldular. Bizde dişte yok ama dişin huysuzluğu var. Gece uyanıyorlar benimkilerde.Ya kilo alsınlar diye kesmeyi düşünmüyorm ama iyice azdılar gece hep uyanıyorlar :-( çare bulan söylesin bir de benimkiler diş çıkartıyor ondan olsa gerek kilo almamışlar pek kaç aylık kaç kilo sizin
Dayanırlar canım yabancılar mı,biri annen biri kardeşin,evet kaşık işi zor olur biberon lazım,2 günde alışırlar mı ki biberona bilemedim,Allah yardımcın olsun ne diyelim zor bir durum inşallah çarçabuk geçer hayırlısıylaAnnem kızkardeşim gelecekler bakmaya eşimde evde olacak ama dayanırlar mı? Birde biberon almıyorlar Kaşıkla ek gıda veriyorz yiyorlar ama gece beslemesi nasıl olacak :-( dua edin ya büyük ihmal öyle yaparım iki gün için götüremicem
Ben açken veriyorum yarım saat bir saat sonrada mama veya süt veriyorum.Tünaydın annişler
Bir sorum olacak sizlere,ek gıdayı açken mi veriyorsunuz yoksa aç tok arası mı?
Bende ne aç ne tokken veriyodum az yiyorlardı ondan demek ki,bu sefer bende öyle yapayımBen açken veriyorum yarım saat bir saat sonrada mama veya süt veriyorum.
Ben birde tek tabak hazırlayıp bir kaşık birine bir kaşık diğerine veriyorum. Böylece yutmaya vakitleri oluyor. Ne veriyorsun şu an?Bende ne aç ne tokken veriyodum az yiyorlardı ondan demek ki,bu sefer bende öyle yapayım
3 gündür elma püresi verdim,bugün havucu az bir şey haşlayıp 1 damla zeytin yağı koyup püre yapıcam 3 günde böyle,sen ne veriyorsun?Ben birde tek tabak hazırlayıp bir kaşık birine bir kaşık diğerine veriyorum. Böylece yutmaya vakitleri oluyor. Ne veriyorsun şu an?
Ben ayva verdim kırmızı mercimeği püre olarak verdim. Hurma verdim. İkili üçlü yapmaya başladım. Tahıl filanda karıştırıyorum. Yoğurt verdim sevdiler çok şükür.3 gündür elma püresi verdim,bugün havucu az bir şey haşlayıp 1 damla zeytin yağı koyup püre yapıcam 3 günde böyle,sen ne veriyorsun?
sizi ben aynı aydayız biliyordum :) kilolar bizim de 8 kusur8 aylıklar benimkiler 8.5 kilo oldular. Bizde dişte yok ama dişin huysuzluğu var. Gece uyanıyorlar benimkilerde.
ayyy inşallah üzülmezler ölürüm vallaDayanırlar canım yabancılar mı,biri annen biri kardeşin,evet kaşık işi zor olur biberon lazım,2 günde alışırlar mı ki biberona bilemedim,Allah yardımcın olsun ne diyelim zor bir durum inşallah çarçabuk geçer hayırlısıyla
maşallah çok iyi bakmışsın bebişlerine. Siz 6 aylıksınız sanırım biz nisan doğumluyuz.sizi ben aynı aydayız biliyordum :) kilolar bizim de 8 kusur
Ben 63 le hamile kaldım 82 kiloyla doğuma gittim. Bende 68 kiloda takıldım kaldım. Paltolonlarım olmaya başladı ama üst beden yok olmuyor. Sinir oluyorum. Alışverişte etmiyorum. Kilolarıma alışmayım diye. Hala kocamın tshirtleri giyiyorum. :))RABBİM bakıyor ya haziran 2 de doğduk 36+3 te ... anne sütüne çok ısrar ettim veeee bir sürü kilo aldım ya siz verdiniz mi kiloları kafayı yicem 87 kiloyla doğuma gittim 71 kiloda kaldım öyle
Bende 64 le hamile kaldım 82 le girdim doğuma şuan 68 im :) Normalde 58 im valla hiç umrumda değil şuan yiyorum her şeyi sıkıntıdan:)Ben 63 le hamile kaldım 82 kiloyla doğuma gittim. Bende 68 kiloda takıldım kaldım. Paltolonlarım olmaya başladı ama üst beden yok olmuyor. Sinir oluyorum. Alışverişte etmiyorum. Kilolarıma alışmayım diye. Hala kocamın tshirtleri giyiyorum. :))
Var bu 68 de bişe:)) kızlar bütün gece uyandılar. Dişin huzursuzluğu galiba bu. Şimdide oyun oynuyorlar cadı kızlarımBende 64 le hamile kaldım 82 le girdim doğuma şuan 68 im :) Normalde 58 im valla hiç umrumda değil şuan yiyorum her şeyi sıkıntıdan:)
Ben de 65 le hamile kaldim 75 le doguma girdim ve su an 75 im . ben de deli gibi yiyorum ne yapim yemeyince sutum az oluyor. Ins sonra verebiliriz.RABBİM bakıyor ya haziran 2 de doğduk 36+3 te ... anne sütüne çok ısrar ettim veeee bir sürü kilo aldım ya siz verdiniz mi kiloları kafayı yicem 87 kiloyla doğuma gittim 71 kiloda kaldım öyle
Maşallah haftanız gayet iyi. Hayırlı doğumlar dilerim. Evet çoğumuz bebeklerimizi kucağımıza aldık sizi de aramıza bekleriz.Merhaba lar kızlar bende şuanda ikiz kizlarima hamileyim heyecanla bekliyoruz doğum yaklaştı artık konuya yeni denk geldim sanırım çoğunuz doğum yapmissiniz inşallah bende sizler gibi saglicakla alırım bebislerimizi kucagima
Aynen:) bende bu diş konusundan tırsıyorum nasıl geçecek acaba...Var bu 68 de bişe:)) kızlar bütün gece uyandılar. Dişin huzursuzluğu galiba bu. Şimdide oyun oynuyorlar cadı kızlarım