İkizlerle Yeni Hayat

Canim benim ufaklik iyilesti ama digerine bulasti tabi esimle bana da:) dalgaya vuruyoz artik kizlar bize hastalik bulastirdi diye:) bugun yine asiya goturduk 4. Ay ama yine bos donduk iyice iyilesmeleri gerekiyormus.

Canim benim ufaklik iyilesti ama digerine bulasti tabi esimle bana da:) dalgaya vuruyoz artik kizlar bize hastalik bulastirdi diye:) bugun yine asiya goturduk 4. Ay ama yine bos donduk iyice iyilesmeleri gerekiyormus.
Anladım canım o zaman ailecek geçmiş olsun:)

Tsk ederim. Mama olayina gelince bizim dr israrla aptamil kullanmayin diyor sekerli falan diyo ben de bilemedim.
Diğerlerine göre biraz daha tatlı olabilir öyle deniyor amaaann zaten her konuda herkes farklı farklı şeyler o doktor başka diğeri başka hayat böyle geçiyor zaten neyse sonuç çok şükür bir zararını görmedik herkesin kendi kararı artık hangisini tercih edersen cnm

Hayırlı olsun canım çok sevindim.bol bol dinlenmeye bak.

Merhaba arkdaslar. Sizler bebeklerinizin kalca cikigi kardiyoloji ve nörolojik muayenelerini hanfi aylarda yaptirdiniz ve ayrica istanbulda olanlar hangi hastanede yaptirdiniz. Anadolu yakasindayiz

s a kızlar size bir şey danışacağım kızlarım 6 aylık ben ocak 2 de malatyaya sınava gideceğim adıyamanda oturuyorum 3 saatlik mesafe ama eşim çocuklar hasta olur diyor onları götürme iki gün sürecek sınavlar onları bırakıp gitmek hiççç istemiyorm başına böyle bir şey gelen var mı bırakıp gitmek zorunda olan akıl verin ne olur malatya çok soğuk oluyor buraya göre iki gün de çok uzun bir mesafe kafayı yicem ve emziriyorum hep yeni tadımlık ek gıdaya başadık

Aleykümselam cnm,benim başıma böyle bişey gelmedi ama ben olsam götürmezdim daha küçükler yol ve hava değişikliği hasta olabilirler,annen falan iki gün emanet etsen,sütünü de sağıp bırakırsın olmaz mı?

Kızlar gece beslenmesini kesen var mı,kaçıncı ayda bıraksak acaba? sonra alışıyorlarmış...

Teşekkürler canim cevabin icin. O hastaneyi bi arastirayim hic gitmedim yerini bile bilmiyorum:)
Kaynarcada yeri. Ama aklında olsun çocuk kardiyolojisi ve çocuk nörolojisi için önce çocuk doktoruna gidip sistemi açtırman lazım direkt randevu alamıyorsun hiç bir devlet hastanesinde. Çocuk doktoru sevk ediyor.

Çok zor bir soru. Bende götürmezdim heralde. Seline katılıyorum. Sütünü biriktir. Her öğüne yetecek kadar. Sonra git sınavına gir. Ek gıda denemeleri Nasıl gidiyor? Neler yapıyorsun?

Kızlar günaydın size sormak istedigim bir kaç şey var bebeklerim 5günlük oldular sütüm çok az mama takviyesi yapıyorum mecburen birinin emme refleksi çok az memeyi tutamıyor sagıp veriyorum ardındanda mama digeri emiyor ardından mama veriyorum doktor 2.5 saatte besle dedi ama istemiyorlar 3 saati geçiyor beslenmeleri siz nasıldınız ilk günler biberona alışmasın diyor doktor ama kasıklada almıyolar emmeyenin ne kadar anne sütü aldıgını biliyorum sagdıgım için ama digeri en fazla 10 dk emiyor o da bıaka bıraka

Arkadasim ulkerde gida muhendisi o onerdi bana cocuklarina da kullanmis

Ben 3 saatte 1 mutlaka besliyordum. İlk zamanlarda uyusalarda uyandırmamı ve beslememi söylemişti doktor. Biberona alışıp alışmamaları da bir şans meselesi.

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin oncelikle. Benim de bebekler ememiyorlardi. Bize de cocuk dr siringayla ver demisti ama doyamadiklari icin sarilik oldular. Sonra biverona gectim. Bence sen bol bol emzir olmadi biberonla ver kilo kaybi olmasin hem cok kucukler oyle hemen alismiyorlar biberona

Annem kızkardeşim gelecekler bakmaya eşimde evde olacak ama dayanırlar mı? Birde biberon almıyorlar Kaşıkla ek gıda veriyorz yiyorlar ama gece beslemesi nasıl olacak :-( dua edin ya büyük ihmal öyle yaparım iki gün için götüremicem

Çok zor bir soru. Bende götürmezdim heralde. Seline katılıyorum. Sütünü biriktir. Her öğüne yetecek kadar. Sonra git sınavına gir. Ek gıda denemeleri Nasıl gidiyor? Neler yapıyorsun?
Ek gıdaya geçtim tadımlık günlerdeyiz dişimiz çıktı çok huysuzlaştılar. Sabah 10 gibi meyve veriyorm muz yada elma akşam da çorba veriyorm tattırıyorm yani ama sevdiler gibi eslemim sadece muzu çok sevdi güzel ya hamdolsun kaşığı sevdiler ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…