Canim benim ufaklik iyilesti ama digerine bulasti tabi esimle bana da:) dalgaya vuruyoz artik kizlar bize hastalik bulastirdi diye:) bugun yine asiya goturduk 4. Ay ama yine bos donduk iyice iyilesmeleri gerekiyormus.Doğumdan sonra hastane de bize doktor evolvia yazmıştı,onu kullanmaya başamıştık sonra o içimize sinmedi aile hekimi aptamil daha iyi dedi o günden beri aptamil kullanıyoruz memnunuz,hero baby, evolvia gibi pek kullanılmayan bir marka sanki.
Bu arada bende seni soracaktım, senin kız nasıl oldu?
Anladım canım o zaman ailecek geçmiş olsun:)Canim benim ufaklik iyilesti ama digerine bulasti tabi esimle bana da:) dalgaya vuruyoz artik kizlar bize hastalik bulastirdi diye:) bugun yine asiya goturduk 4. Ay ama yine bos donduk iyice iyilesmeleri gerekiyormus.
Tsk ederim. Mama olayina gelince bizim dr israrla aptamil kullanmayin diyor sekerli falan diyo ben de bilemedim.Anladım canım o zaman ailecek geçmiş olsun:)
Diğerlerine göre biraz daha tatlı olabilir öyle deniyor amaaann zaten her konuda herkes farklı farklı şeyler o doktor başka diğeri başka hayat böyle geçiyor zaten neyse sonuç çok şükür bir zararını görmedik herkesin kendi kararı artık hangisini tercih edersen cnmTsk ederim. Mama olayina gelince bizim dr israrla aptamil kullanmayin diyor sekerli falan diyo ben de bilemedim.
Kuzlar çok şükür ikizlerimi çarşamba günü saglıkla kucagıma aldım yaramaz iki oglum var dogru düzgün sütüm yok ama yine de emzirmeye çalışıyorum arada mama takviyesi yapıyoruz mecburen bi de çok gazlılar ve uyumayı sevmiyolar kıpır kıpırlar
Marmara ünv hastanesinde yaptırdım ben ilk 3 ay içerisinde.Merhaba arkdaslar. Sizler bebeklerinizin kalca cikigi kardiyoloji ve nörolojik muayenelerini hanfi aylarda yaptirdiniz ve ayrica istanbulda olanlar hangi hastanede yaptirdiniz. Anadolu yakasindayiz
Marmara ünv hastanesinde yaptırdım ben ilk 3 ay içerisinde.
Aleykümselam cnm,benim başıma böyle bişey gelmedi ama ben olsam götürmezdim daha küçükler yol ve hava değişikliği hasta olabilirler,annen falan iki gün emanet etsen,sütünü de sağıp bırakırsın olmaz mı?s a kızlar size bir şey danışacağım kızlarım 6 aylık ben ocak 2 de malatyaya sınava gideceğim adıyamanda oturuyorum 3 saatlik mesafe ama eşim çocuklar hasta olur diyor onları götürme iki gün sürecek sınavlar onları bırakıp gitmek hiççç istemiyorm başına böyle bir şey gelen var mı bırakıp gitmek zorunda olanakıl verin ne olur malatya çok soğuk oluyor buraya göre iki gün de çok uzun bir mesafe kafayı yicem ve emziriyorum hep yeni tadımlık ek gıdaya başadık
Kaynarcada yeri. Ama aklında olsun çocuk kardiyolojisi ve çocuk nörolojisi için önce çocuk doktoruna gidip sistemi açtırman lazım direkt randevu alamıyorsun hiç bir devlet hastanesinde. Çocuk doktoru sevk ediyor.Teşekkürler canim cevabin icin. O hastaneyi bi arastirayim hic gitmedim yerini bile bilmiyorum:)
Çok zor bir soru. Bende götürmezdim heralde. Seline katılıyorum. Sütünü biriktir. Her öğüne yetecek kadar. Sonra git sınavına gir. Ek gıda denemeleri Nasıl gidiyor? Neler yapıyorsun?s a kızlar size bir şey danışacağım kızlarım 6 aylık ben ocak 2 de malatyaya sınava gideceğim adıyamanda oturuyorum 3 saatlik mesafe ama eşim çocuklar hasta olur diyor onları götürme iki gün sürecek sınavlar onları bırakıp gitmek hiççç istemiyorm başına böyle bir şey gelen var mı bırakıp gitmek zorunda olanakıl verin ne olur malatya çok soğuk oluyor buraya göre iki gün de çok uzun bir mesafe kafayı yicem ve emziriyorum hep yeni tadımlık ek gıdaya başadık
Bende kesmedim. Ama uyku eğitimi için kesmek lazım. Şimdilik devam etmeyi düşünüyorum.Kızlar gece beslenmesini kesen var mı,kaçıncı ayda bıraksak acaba? sonra alışıyorlarmış...
Arkadasim ulkerde gida muhendisi o onerdi bana cocuklarina da kullanmisKizlar bu mama konusunda bi dikis tutturamadik. Hipp ten bebelac a gectik ama sevmediler. Aptamil kullanayim dedim dr onay vermedi. Hero baby onerdi. Aldim bugun ilk deneme bassarili oldu sevdiler ama ben yine de rahat degilim. Acaba hero baby kullanan var mi nasil memnun kaldiniz mi paylasimlarinizi bekliyorum:)
Ben 3 saatte 1 mutlaka besliyordum. İlk zamanlarda uyusalarda uyandırmamı ve beslememi söylemişti doktor. Biberona alışıp alışmamaları da bir şans meselesi.Kızlar günaydın size sormak istedigim bir kaç şey var bebeklerim 5günlük oldular sütüm çok az mama takviyesi yapıyorum mecburen birinin emme refleksi çok az memeyi tutamıyor sagıp veriyorum ardındanda mama digeri emiyor ardından mama veriyorum doktor 2.5 saatte besle dedi ama istemiyorlar 3 saati geçiyor beslenmeleri siz nasıldınız ilk günler biberona alışmasın diyor doktor ama kasıklada almıyolar emmeyenin ne kadar anne sütü aldıgını biliyorum sagdıgım için ama digeri en fazla 10 dk emiyor o da bıaka bıraka
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin oncelikle. Benim de bebekler ememiyorlardi. Bize de cocuk dr siringayla ver demisti ama doyamadiklari icin sarilik oldular. Sonra biverona gectim. Bence sen bol bol emzir olmadi biberonla ver kilo kaybi olmasin hem cok kucukler oyle hemen alismiyorlar biberonaKızlar günaydın size sormak istedigim bir kaç şey var bebeklerim 5günlük oldular sütüm çok az mama takviyesi yapıyorum mecburen birinin emme refleksi çok az memeyi tutamıyor sagıp veriyorum ardındanda mama digeri emiyor ardından mama veriyorum doktor 2.5 saatte besle dedi ama istemiyorlar 3 saati geçiyor beslenmeleri siz nasıldınız ilk günler biberona alışmasın diyor doktor ama kasıklada almıyolar emmeyenin ne kadar anne sütü aldıgını biliyorum sagdıgım için ama digeri en fazla 10 dk emiyor o da bıaka bıraka
Annem kızkardeşim gelecekler bakmaya eşimde evde olacak ama dayanırlar mı? Birde biberon almıyorlar Kaşıkla ek gıda veriyorz yiyorlar ama gece beslemesi nasıl olacak :-( dua edin ya büyük ihmal öyle yaparım iki gün için götüremicemAleykümselam cnm,benim başıma böyle bişey gelmedi ama ben olsam götürmezdim daha küçükler yol ve hava değişikliği hasta olabilirler,annen falan iki gün emanet etsen,sütünü de sağıp bırakırsın olmaz mı?
Ek gıdaya geçtim tadımlık günlerdeyiz dişimiz çıktı çok huysuzlaştılar. Sabah 10 gibi meyve veriyorm muz yada elma akşam da çorba veriyorm tattırıyorm yaniÇok zor bir soru. Bende götürmezdim heralde. Seline katılıyorum. Sütünü biriktir. Her öğüne yetecek kadar. Sonra git sınavına gir. Ek gıda denemeleri Nasıl gidiyor? Neler yapıyorsun?