İkizlerle Yeni Hayat

Yani seninkiler dönemleri itibariyle maksimum 1 saat 15 dk ile 1,5 saat uyanık kalırlar bir seferde sonrasında uyurlar gene. Günde 4 sefer uyumaları gerekir. Görüşleri tam açık olmadığı için etrafa bakıp oyalanamıyorlar ve sıkıntıdan ağlamaya başlıyorlar. Uyku için rutin oluşturabilirsiniz. Aksam 6 gibi yıkayıp giydirip güzel bir ninni ve iyi uykular Melek'lerim diyip uyutabilirsin. Tabi bu hemen mümkün olmuyor. Zaman'la rutine alışıyorlar. Valla Can'ım ben Google da yazıp bir kaç kaynak inceledikten sonra fikir oluşturuyorum. Harvey karp ve Tracy hogg okuyabilirsin. Faydalı oluyor

Son düzenleme:
Bende biraz daha sıcak mayalayım bakalım nasıl olacak

Can'ım çok geçmiş olsun bizimkilerinde sesi değişti hastalanıyorlar galiba. Ama aşıların Zaman'ını geçirme derim. Ateş oluyor ama kontrollü olursan ateşten korkma. Bende ıhlamur veriyorum. İlaç kullanmıyorum inşallah gerek kalmaz. Emzirebiliyorsan bolca emzir evi aşırı sıcak tutma 24 derece ideal.

Valla canım çok geçmiş olsun,demiştim benim bebişler de sırayla öksürük başlamıştı sağlık ocağında şurup verdi doktor çok şükür geçirdi yoksa uyuyamıyordu yavrular,benim kininde başta veremiyordum her yer batıyordu sonra artık açıyordum ağızlarını boşaltıyordum bogazlarına sonrada dikkatlerini dağıtıyordum ellerimle falan ses çıkararak,artık şaklabanlık yapıcaz çaremiz yok,ben bir sağlık ocağına git derim yada ara telefonla durumu anlat,5 yazmışsında yanlış olmuş herhalde 4 yazacaktın,4.ay aşısı bizde ateş yapmadı çok şükür inşallah sizde de yapmaz

Tsk ederim. Saglik ocagindan simdi geldik. Dr asi yapmadi birkac gun daha kalsin dedi yan etkisi olabilirmis. Ben de bol bol emziriyorum mamayi az veriyorum. Bi kizimin cigerleri kapanmis dedi dr crb bi daha gotrcez acilmazsa film cektirirsiniz dedi. Ins gecer gerek kalmaz dualarinizi bekliyorum.

Bütün kuzular sağlıklarına kavuşur inşallah.

Günaydın arkadaşlar akşam sancılandım takip et dedi doktorum eger sabaha kadar geçmezse alırız dedi uyumusum sonra şu an hafif sancılarım var ama öyle abartılacak birsey degil bugun kontrole gidicem zaten bakalım artık alalım dedi 37 hafta oldu kilolarıda 2300 gecen hafta kararsız kaldım daha beklesem mi acaba acil gitmek istemiyorum hastaneye iki üç gündür kasılmalarım çok arttı bilemedim ki siz tecrübelisiniz ne yapayım şimdi sonuçta 40 hafta durmazlar zaten 38 den sonra pek kilo almıyomuş bebekler bi akıl verin bana

Herkese merhaba arkadaslar. 28 günlük bebislerim var. Bi süre kuvozde kaldilar. Sizler bu dönemde ne kadar cc mama veriyordunuz. Bana fikir olsun diye. Ac birakmak da istemiyorum cok zorlamak da istemiyorum.

Herkese merhaba arkadaslar. 28 günlük bebislerim var. Bi süre kuvozde kaldilar. Sizler bu dönemde ne kadar cc mama veriyordunuz. Bana fikir olsun diye. Ac birakmak da istemiyorum cok zorlamak da istemiyorum.

Ben 1,5 aylıkken 45 cc anna sütü verdiğimi hatırlıyorum.

Ihlamuru sicak suda 5 dk mi demliyorsunuz bende baslayayim ihlamura dedim burunlari akiyo . Avakado cok vitaminliymis deneyen varmi int 6 aydan sonra verilir diye okudum ama vermedim ben. Ya biz 7 bucuk ayligiz kizlarimdan biri surunuyor ayaga kalkiyor dis cikardu guzel basiyor digeri daha surunmuyor bile sizce bi sikinti olabilir mi

Can'ım geçmiş olsun. Ihlamuru 5 dk demliyorum evet. Şimdi elma kabuğu da atmayı planlıyorum. Mümkün olduğunca ilaçsız atlatabilirsek süper olacak.
Avakado verdim ben beğendiler benimkiler. Ama önce 3 gün kuralı ile tattırmıştım. Benimkilerden biri daha girişken. Diğeri daha yavaş biri sürünüyor diğeri yavas yavas sürünüyor işine gelirse. Bizde diş yok hala bugün 8 aylık olduk düzeltilmiş 6,5 aylık. Sıkıntı olduğunu sanmam bir elin 5 parmağı bir değil ikiz olsalarda gelişimleri farklı oluyor. Ama şüpheleniyorsan bişeylerden dr a sormanda fayda var.

Normal doğum olmayacak sanırım sizin. Ben olsam dururdum ama bir yandan size katılıyorum. Aniden hastaneye gitmek çok sıkıntılı. Benim aniden doğum başladı. Yoğun bakımda yer olmadığından başka hast e gitmiştik. O stresi yaşamak ne bileyim ambulansa binmek beni germişti.

Merhaa guzel anneler,
Size bir sorum var : gebelik doneminde son zamanlarda amniyon sivisi artan oldu mu hic ? Dun 30. Haftam bitmisti ve kontrolde iki bebisin de sulari fazla cikti. Onceki konrollerde sekerim yoktu dun doktor gene bakti seker cikmadi, enfeksiyon falan da cikmadi, kan degerlerim de iyiymis doktorum izliycez sadece dengeli beslen dedi. Boyle bir durum yasayan olduysa sonra durum nasil gelisti neler yaptiniz

Benim de listemde avokado.mucize besin demiş gurme bebekte.tarif de var ben bu aralar denemeyi düşünüyorum. Biz de haftaya 7 aylık olucaz inşllh.ne diş var ne sürünen ne de ayağa kalkan.biz ayaklarından ittirirsek anca gidiyolar.her bebeğin gelişimi bir olmaz. Yine de gözlemlerini yap ama bence canını sıkma böyle şeylerle.

Avokadoyu nasıl verdin? Direk püre mi yaptın yoksa bişeylerle karıştırdın mı??

geçmiş olsun.bende öyle bi durum olmadı.ama yine de yazmak istedim.inşllh önmeli bişey değildir.sağlıkla al kucağına bebeklerini inşllh.

Merhaba bende bir kızımın suyu az diğeri fazla demişlerdi. Meyve yemeyi kesmemi söylemişti bir Prof. Ama bende daha erken haftalarda bu oldu. Sonra düzene girdi. Hayırlı doğumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…