Hayırlı doğumlar her şey güzel olacak inşallah.İyi akşamlar arkadaşlar yarın sabah inş ikizlerme kavuşuyorum bugün kontrolde dogum kanalına girmişler her an olabilir dedi doktorum dualarınızı esirgemezseniz sevinirim çok heyecanlıyım
40 cc canım bazen 30, 39 gün oldular 60 cc yiyolar bazen 70, çok nadir 80,90.Herkese merhaba arkadaslar. 28 günlük bebislerim var. Bi süre kuvozde kaldilar. Sizler bu dönemde ne kadar cc mama veriyordunuz. Bana fikir olsun diye. Ac birakmak da istemiyorum cok zorlamak da istemiyorum.
Ben de tam sekerli biseyler yemeye basladim bu cikti. Doktor senin yediginle ilgisi yok dedi ama ben yin de korktumMerhaba bende bir kızımın suyu az diğeri fazla demişlerdi. Meyve yemeyi kesmemi söylemişti bir Prof. Ama bende daha erken haftalarda bu oldu. Sonra düzene girdi. Hayırlı doğumlar dilerim.
Bana çok gibi geldi,biz 5 aylığız 150 veriyoruz bazen bitirmiyorlar bile,sütün çok mu az ki?Sizler yazınca şüpheye düştüm şimdi benimkiler 50 günlükler ve bir haftadır emzirmenin üstüne 90 cc veriyoruz ancak kesiyor onları. Mama kutusunun üzerinde iki aylık bebe için 150cc yazıyor. Çok mu veriyoruz biz?
Benim 40 cc yiyen saatte bir yiyo. 60,70 yiyen 2 saatte bir. Ya benim sütüm çok az gene de emzirmeye gayret ediyorum. Ama sütüm sanki çerez gibi geliyo onlara. Etkisiz eleman gibi.Sizler yazınca şüpheye düştüm şimdi benimkiler 50 günlükler ve bir haftadır emzirmenin üstüne 90 cc veriyoruz ancak kesiyor onları. Mama kutusunun üzerinde iki aylık bebe için 150cc yazıyor. Çok mu veriyoruz biz?
Cam kavanozla saklıyorum canım ben.Kızlar,mayalık buzluğa ayırdığınız yoğurtları neyle koyuyorsunuz(saklama poşeti,plastik kap vs..)?
Benimkiler 8 aylık 180ml ile 3 saatte 1 besliyorum. Mama kutularının üstündeki biraz fazla geldi bana.Sizler yazınca şüpheye düştüm şimdi benimkiler 50 günlükler ve bir haftadır emzirmenin üstüne 90 cc veriyoruz ancak kesiyor onları. Mama kutusunun üzerinde iki aylık bebe için 150cc yazıyor. Çok mu veriyoruz biz?
Anladım cnm,dün gece mayalamıştım tutturmuşum da kaçırmayim fırsatı dedim:)Cam kavanozla saklıyorum canım ben.
Ben 1,5 aylıkken 45 cc anna sütü verdiğimi hatırlıyorum.
40 cc canım bazen 30, 39 gün oldular 60 cc yiyolar bazen 70, çok nadir 80,90.
Aynen bizde öyleyiz emzirmenin üstüne değil ama günde 3 defa 90 cc veriyoruz hatta versek daha da içerler.45 günlük oldular.siz 90cc yi günde kaç kez veriyorsunuz ?her emzirmeden sonra mıSizler yazınca şüpheye düştüm şimdi benimkiler 50 günlükler ve bir haftadır emzirmenin üstüne 90 cc veriyoruz ancak kesiyor onları. Mama kutusunun üzerinde iki aylık bebe için 150cc yazıyor. Çok mu veriyoruz biz?
İyi akşamlar arkadaşlar yarın sabah inş ikizlerme kavuşuyorum bugün kontrolde dogum kanalına girmişler her an olabilir dedi doktorum dualarınızı esirgemezseniz sevinirim çok heyecanlıyım
Gozlemliyorum bi sikinti yok guluyo konismaya calisiyor alkis caliyoruz bay bay yeni ogrendik sadece hareket yok digerini tutamiyoryn neredeyse yuruyecek ama babamizda 15 aylikken yurumus heralde ona cekti. Avakodi tarifi nasil bende bu hafta verecem ama once balkabagi verecem o var suan evdeBenim de listemde avokado.mucize besin demiş gurme bebekte.tarif de var ben bu armeyi düşünüyorum. Biz de haftaya 7 aylık olucaz inşllh.ne diş var ne sürünen ne de ayağa kalkan.biz ayaklarından ittirirsek anca gidiyolar.her bebeğin gelişimi bir olmaz. Yine de gözlemlerini yap ama bence canını sıkma böyle şeylerle.
Yulafinda cok saglikli oldugunu okudum netten ama nasil veriyorsun pisiriyor musun bide balkabagi corbasi tarifi varmi. Ya bizim dr et verin dedi 5 aydan sonra israrla ver dedi kiymayi baska hic birseyde onun vitamini yok diye ozellikle uyardi ben veriyorum sizler veriyor musunuzTattırırken sade verdim. Şimdi yulaf ezmesi kattım. Katmadan evel yulaf ezmesini sıcak suda yumuşattım. Sonra karıştırdım ikisini.
Tattırırken sade verdim. Şimdi yulaf ezmesi kattım. Katmadan evel yulaf ezmesini sıcak suda yumuşattım. Sonra karıştırdım ikisini.
GTattırırken sade verdim. Şimdi yulaf ezmesi kattım. Katmadan evel yulaf ezmesini sıcak suda yumuşattım. Sonra karıştırdım ikisini.
Sağlık ocağının bize verdiği küçük tarif kitapçığında da kıymalı çorba var,onuda deniycem ama daha biz yoğurt yicez bugün inşallah:)Yulafinda cok saglikli oldugunu okudum netten ama nasil veriyorsun pisiriyor musun bide balkabagi corbasi tarifi varmi. Ya bizim dr et verin dedi 5 aydan sonra israrla ver dedi kiymayi baska hic birseyde onun vitamini yok diye ozellikle uyardi ben veriyorum sizler veriyor musunuz
Ins yogurtla aralari iyi olur sade vermeye ozen goster ben meyveli verdim simdi sadeyi sevmiyolarSağlık ocağının bize verdiği küçük tarif kitapçığında da kıymalı çorba var,onuda deniycem ama daha biz yoğurt yicez bugün inşallah:)
İnşallah, zaten benimkiler bazen şurup veya damlayı bile istemiyor kafa çeviriyor,hemen tatlıya alıştırır mıyım hiç:)Ins yogurtla aralari iyi olur sade vermeye ozen goster ben meyveli verdim simdi sadeyi sevmiyolar