Ya ben de iki defa ve dediginiz gibi cok az oldum. Dr sordum gecenlerde o adet degildir dedi. Daha errkenmis ama o neydi cok merak ediyorum.Kızlar 8 ay sonra adet oldum ama 2 gün sürdü. Ve o kadar fazla gelmedi. Hatta normalden azdı. Normal mi sizce?
Adet değilse ne. Rahim toparlanırken kanama oluyor ama bence bu farklıydı.Ya ben de iki defa ve dediginiz gibi cok az oldum. Dr sordum gecenlerde o adet degildir dedi. Daha errkenmis ama o neydi cok merak ediyorum.
Kahverengi akıntının tehlikeli olmadığını söylemişti doktorum. Kırmızı veya pembe sorun oluyormuş. Protestan kullanıyor musunuz? Akıntınız artarsa yinede doktora gitmenizde fayda var. Çok yormamaya çalışın kendinizi. Benimde çok kanamam olduğu için sık sık hastaneye taşınıyorduk. İnşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Arkadaslar merhaba.oncelikle ikizlerinizi Allah saglik mutluluk ve huzur icinde buyutmenizi nasip etsin..
Bende Allahin izniyle ikizlerime hamileyim.6hafta 4 gunluguz bugun.ozellikle dogum yapmis olan sizlerin sayfasina yazmak istedim.benim iki gundur kahverengi akintim geliyo.oyle surekli degilde dun oglen gece bide busabah geldi.sizinde boyle bisey basiniza geldi mi?geldiyse sonra ne oldu?tehlikeli bisey mi?bana cvp verirseniz cok sevinirim.tup bebek ile hamile kaldim.dahabonce de bi kayip yasadim cok korkuyorum bebeklerime bisey olcak diye(
Progestan igne vurunuyorum transferden beri hic ara vermeden.doktoruma msj attim ilaclarini ihmal etme dedi sadece.ek bisey soylemeyince korktum cok.cok tesekkur ederim cvbniz icin.aminn insallahhh sag salim saglikla kucagimiza aliriz.sizlerinkinide Allah bagislasin...saglikla buyutmeyi nasip etsin rabbim...Kahverengi akıntının tehlikeli olmadığını söylemişti doktorum. Kırmızı veya pembe sorun oluyormuş. Protestan kullanıyor musunuz? Akıntınız artarsa yinede doktora gitmenizde fayda var. Çok yormamaya çalışın kendinizi. Benimde çok kanamam olduğu için sık sık hastaneye taşınıyorduk. İnşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Arkadaslar merhaba.oncelikle ikizlerinizi Allah saglik mutluluk ve huzur icinde buyutmenizi nasip etsin..
Bende Allahin izniyle ikizlerime hamileyim.6hafta 4 gunluguz bugun.ozellikle dogum yapmis olan sizlerin sayfasina yazmak istedim.benim iki gundur kahverengi akintim geliyo.oyle surekli degilde dun oglen gece bide busabah geldi.sizinde boyle bisey basiniza geldi mi?geldiyse sonra ne oldu?tehlikeli bisey mi?bana cvp verirseniz cok sevinirim.tup bebek ile hamile kaldim.dahabonce de bi kayip yasadim cok korkuyorum bebeklerime bisey olcak diye(
Guzel dilekleriniz ve cevabiniz icin tesekkur ederim.ben dun ilk lekeyi gorunce gittim doktora.bakti bisey yok iyiler dedi..icerde kanama falan yok dedi.kalp atislarinida dinletti.ordan cikinca rahatlamistim ama busabah gene gelince gene korktum.dun gittigim kendi doktorum degildi.kendi doktorum baska sehirde.ondan oturu mudur bilmiyorumda gene panik yaptim iste gene gelinceMrb.inşllh bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alır,hayırla büyütürsünüz.bende hiç akıntı olmadı ama forumda olanı çok duydum. Bi doktora görünmekte fayda var diye düşünüyorum.ben de tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım.en ufak bi sancıda soluğu hastanede alırdım.bu sayede erken doğumu bi hafta geciktirmiş olduk allahın izniyle.inşllh önemli bişey değildir.varın doktora boşuna gitmiş olun.ama içiniz rahatlamış olur.
Kaç aylıklar? bende başından beri aptamil kullanıyorum ilk 3 ay gaz çok normalmrb kizlar acil yatdim benim sutum cokkk az ilk gunden beri aptamil kullaniyorum ama oda felaket gaz yapio ozellikle aksam olunca onun yerine ne kullanayim sizler ne kullaniyosun acil cevaxp lutfen
Similac kullanıyorum memnunum.mrb kizlar acil yatdim benim sutum cokkk az ilk gunden beri aptamil kullaniyorum ama oda felaket gaz yapio ozellikle aksam olunca onun yerine ne kullanayim sizler ne kullaniyosun acil cevaxp lutfen
Tahıllı muhallebi yapmadım ama doktorum yap dedi. Hip önerdi. Ama ben yapmayacağım onu. Onun yerine organik tam buğday unu, yulaf ve irmik aldım. Cici bebe yaptım fırında. Deneyeceğim bakalım. Yulafı hafif suda pişirip meyvelerine kattım.Kızlar,tam tahıllı muhallebi yapan var mı,nasıl oluyor o? Birde sebzeleri ne kadar sürede haşlıyorsunuz?
haftaya 3 aylik oluyolarKaç aylıklar? bende başından beri aptamil kullanıyorum ilk 3 ay gaz çok normal
3 aydan sonra gaz problemi azalıyor,yine de siz bilirsiniz her mama her çocuğa yaramayabiliyor,bünye farkı oluyorhaftaya 3 aylik oluyolar
Bende de baya sürmüştü. Rahim toparlanıyormuş ondan.Merhaba kızlar. Benim bugün 37. Günüm kanamam kırmızılaştı. Koyu kahveye dönmüştü. Tekrardan berraklaştı. Sizde ne şekilde ne kadar sürdü? Tedirgin oldum.
Ben basindan beri hipp kullaniyorum memnunum bi ara degistireyim dedim kotu oldular geri devam ettim. Ki bulundugum terde olmamasina ragmen iyi geliyor bebislerimi.mrb kizlar acil yatdim benim sutum cokkk az ilk gunden beri aptamil kullaniyorum ama oda felaket gaz yapio ozellikle aksam olunca onun yerine ne kullanayim sizler ne kullaniyosun acil cevaxp lutfen
Benimkiler 5 aylık bende başlayim diyorum bakalım düzgün bir yoğurt yapabilirsem başlıycam,bir tutturamıyorum kıvamınıKizlar bebislerim 4 ay 10 gunluk oldular . sizce ek gidaya ne zaman baslamaliyim.
Sizde de var mi o heyecan ben bir an once gecmek istiyorum buyumelerinin gostergesinden olsa gerek:)Benimkiler 5 aylık bende başlayim diyorum bakalım düzgün bir yoğurt yapabilirsem başlıycam,bir tutturamıyorum kıvamını