Bizim de öyle gecmıştı rahat uyusunlar due çay kaşığı vermiştim. Ateş olmayınca verme diolar ama belli ki ağrıları vardı verdimKızlar acil 4 ay aşısı çok mu ağrı yapıyor bizimkiler çok ağlıyor halsizler ama ateş yok fitil yada calpol vereyim mi? Verdiniz mi
Bizimkiler de hiç sevmiyorBizimkiler sevmiyor pek öyle yatmayı,yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum
Zeytinyaği hiç zararı yok ama çareyi pudra buldum.zararlı diyorlar ama kv almis gelmiş ben 5 çocuk büyüttü m bisr olmadı sur dedi o geçirdi pisik lerini dikkatli sürdü.m ağız burun kaçırma di mKızlar benim bebişlerin birinin gıdığı yine pişik oldu kıpkırmızı pişik kremi sürüyorum geçmedi hava almıyor çünkü birde pis kokuyor,zeytin yağı sürsem nasıl gelir ki?
bizde çok az ateş yaptı ama öyle halsizlik falan yoktu vücudunda varmı alerji tarzı birşeyler dikkat et bakalımKızlar acil 4 ay aşısı çok mu ağrı yapıyor bizimkiler çok ağlıyor halsizler ama ateş yok fitil yada calpol vereyim mi? Verdiniz mi
inş iyi gelir canımSürdüm cnm geçer inşallah
Aynen annemde ben sizi pudrayla büyüttüm diyor,hatta başta sürüyorduk geçirmişti,ama doktor sürme diyince kararsız kaldık...Zeytinyaği hiç zararı yok ama çareyi pudra buldum.zararlı diyorlar ama kv almis gelmiş ben 5 çocuk büyüttü m bisr olmadı sur dedi o geçirdi pisik lerini dikkatli sürdü.m ağız burun kaçırma di m
Gece geç uyudular ağrı vardı ama ilaç vermedim ölürüm onlara ya acı içinde kıvranıp uyudular şimdi iyiler şükür sabah güldük eğlendik uyuduk tekrarBizim de öyle gecmıştı rahat uyusunlar due çay kaşığı vermiştim. Ateş olmayınca verme diolar ama belli ki ağrıları vardı verdim
Yok çok şükür şimdi iyiler hamdolsun ALLAH razı olsunbizde çok az ateş yaptı ama öyle halsizlik falan yoktu vücudunda varmı alerji tarzı birşeyler dikkat et bakalım
Bendim,çok şükür düzeliyor maşallah ,gelişimle alakalı olduğunu düşünmüştük gerçekten de öyle görünüyorKızlar bu sayfada daha önce biri bebeğimin bir yanağı daha büyük diye bir paylaşım yapmıştı kimdi o ve ne oldu bileniniz var mı?
Cok sukur artik rahatlamislardir kuzularYok çok şükür şimdi iyiler hamdolsun ALLAH razı olsun
İyi ya çok sevindim benim kızlarımın birisinin de öyle bence ama kimse fark etmiyor bence bir yanağı daha küçük hep sağa yatmış ondan olabilir yastık koyarım yine olmaz yer eder sağa uyur yine kafasının arkası yumurta gibi :-(Bendim,çok şükür düzeliyor maşallah ,gelişimle alakalı olduğunu düşünmüştük gerçekten de öyle görünüyor
Evet ya rahatladık çok şükür <3Cok sukur artik rahatlamislardir kuzular
İyi ya çok
İyi ya çok sevindim benim kızlarımın birisinin de öyle bence ama kimse fark etmiyor bence bir yanağı daha küçük hep sağa yatmış ondan olabilir yastık koyarım yine olmaz yer eder sağa uyur yine kafasının arkası yumurta gibi :-(
Kafası nin arkası yumurta gibi olmasi ii bişey deil mi. Bizimkiler dümdüz bende yuvarlak olsun isterdim hatta duzkafa sendromu yazio nette.Bizimde pek kimse fark etmiyor, yattığı yerin tam tersi yer biraz zayıf yani yatmayla alakalı değil,zaten geç döllenme oldu ufaklık. tekti 7.hafta sürpriz oldu yani:) ebe anne karnındaki pozisyondan da olabilir dedi,gerçekten de usg de biri plasentaya sıkışmış demişti doktor aklıma sonradan geldi, geçer inşallah ikimizinki de...
Kafası nin arkası yumurta gibi olmasi ii bişey deil mi. Bizimkiler dümdüz bende yuvarlak olsun isterdim hatta duzkafa sendromu yazio nette.
Bi de yüzlerini yoldu lar iz kaldi gecmedi
Öyle bir şey duymadım ben düz kafa sendromu diye, ben kafalarına takmıyorum sonuçta ölçümlerde sorun yoksa şekli dert değil bence, tırnak izi de yüz şekli oturdukça iyice azalır bence...
Anladım cnm, doğduğu andan itibaren dikkat etmek gerekiyormuş,biz hep sağa sola çevirip yatırmıştık,artık karışmıyoruz kendileri çeviriyor kafalarını,yan ve yüz üstü yatmayı da sevmiyorlar hemen ağlıyorlarhttp://www.duzkafa.com/
Bole bişe. Ama sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil bence de.
Kızlar yüzüstü yatmaları ayrı bir stres. Benim bir kızım yüzüstü yatıyor. Sırtüstü veya yan uyuyor gece dönüyor. Etrafımdakiler artık kendini kurtarır diyorlar ama ben genede korkuyorum.Anladım cnm, doğduğu andan itibaren dikkat etmek gerekiyormuş,biz hep sağa sola çevirip yatırmıştık,artık karışmıyoruz kendileri çeviriyor kafalarını,yan ve yüz üstü yatmayı da sevmiyorlar hemen ağlıyorlar