Evt küçük mus sızınkıler benimkiler 6 aylik dış le uğraşıyoruz artık ciksaDis. Icin erken degil mi 2.5 ayliklar daha. Bu arada sabah dorde kadar uyumadi. Simdilik uyuyor ins birkac saat uyanmaz ben de cok uykusuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt küçük mus sızınkıler benimkiler 6 aylik dış le uğraşıyoruz artık ciksaDis. Icin erken degil mi 2.5 ayliklar daha. Bu arada sabah dorde kadar uyumadi. Simdilik uyuyor ins birkac saat uyanmaz ben de cok uykusuzum
Allah yardimcimiz olsun. Kizimi dr a goturcem birazdan ins kotu bisey yoktur o daha cok kucukEvt küçük mus sızınkıler benimkiler 6 aylik dış le uğraşıyoruz artık ciksa
Bizimkilerde 3 ayi doldurcak 20 temmuz dogumlular.ama oglanin damaklari kasiniyo gibi yada oyun yapiyo bilmiyom.kiz gece uyumak istemiyo saat 3 gibi uyaniyo uyutabikiesen uyutAllah yardimcimiz olsun. Kizimi dr a goturcem birazdan ins kotu bisey yoktur o daha cok kucuk
Kara sinek var her yerde. Sinir bozucular gerçekten!Yazın o kadar sinekten korumama rağmen,kışa girerken ve her yer kapalıyken bebeğimi sinek ısırdı
Kara sinek yine görünüyor cnm sivri sinek fena,zaten o ısırdıKara sinek var her yerde. Sinir bozucular gerçekten!
Umarım bir şeyi yoktur. İyi haberlerini bekliyoruz. Atak döneminde olabilirler. O zaman uyku düzenleri bozulabiliyor.Allah yardimcimiz olsun. Kizimi dr a goturcem birazdan ins kotu bisey yoktur o daha cok kucuk
Yüzüstü durmuyorlar mı canım? O zaman gıdıkları hava alıyor. Zeytinyağı meselesini bilmiyorum ama bir arkadaş popoları pişik olduğunda zeytinyağı sürülebileceğini söylemişti.Kızlar benim bebişlerin birinin gıdığı yine pişik oldu kıpkırmızı pişik kremi sürüyorum geçmedi hava almıyor çünkü birde pis kokuyor,zeytin yağı sürsem nasıl gelir ki?
Yüzüstü arada çeviriyorum canım ama çok kaldıramıyorlar kafalarını,burunlarının üstünde duruyorlar o yüzden öyle pek yatıramıyorum,zeytin yağını arkadaşım söyledi deniycem artıkYüzüstü durmuyorlar mı canım? O zaman gıdıkları hava alıyor. Zeytinyağı meselesini bilmiyorum ama bir arkadaş popoları pişik olduğunda zeytinyağı sürülebileceğini söylemişti.
Ben yuz ustu cok yatiriyorum uzun uyuyolar o zaman cnm bi dene istersen hem boyun pisigi icinde iyioluyoYüzüstü arada çeviriyorum canım ama çok kaldıramıyorlar kafalarını,burunlarının üstünde duruyorlar o yüzden öyle pek yatıramıyorum,zeytin yağını arkadaşım söyledi deniycem artık
yazin bizimkilerinde kipkirmizi oluyodu bide bacak kivrimlari hep zeytin yagi suruyodum sur hic bir zarari gelmezKızlar benim bebişlerin birinin gıdığı yine pişik oldu kıpkırmızı pişik kremi sürüyorum geçmedi hava almıyor çünkü birde pis kokuyor,zeytin yağı sürsem nasıl gelir ki?
Yuz ustu yatinca bagirsaklar calisiyo sanirim cok gaz cikartiyo bizim yaramazlar yoruluyorlar hem guzel mama yiyiyor hemde guzel uyuyorlar ozamanBen yuz ustu cok yatiriyorum uzun uyuyolar o zaman cnm bi dene istersen hem boyun pisigi icinde iyioluyo
Yuz ustu yatinca bagirsaklar calisiyo sanirim cok gaz cikartiyo bizim yaramazlar yoruluyorlar hem guzel mama yiyiyor hemde guzel uyuyorlar ozamanBen yuz ustu cok yatiriyorum uzun uyuyolar o zaman cnm bi dene istersen hem boyun pisigi icinde iyioluyo
Umarım bir şeyi yoktur. İyi haberlerini bekliyoruz. Atak döneminde olabilirler. O zaman uyku düzenleri bozulabiliyor.
Bizimkiler sevmiyor pek öyle yatmayı,yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorumBen yuz ustu cok yatiriyorum uzun uyuyolar o zaman cnm bi dene istersen hem boyun pisigi icinde iyioluyo
Sürdüm cnm geçer inşallahyazin bizimkilerinde kipkirmizi oluyodu bide bacak kivrimlari hep zeytin yagi suruyodum sur hic bir zarari gelmez