- 3 Eylül 2015
- 106
- 43
- 43
Günde 3-4 kez pişik olan bölgeye sürüyorsun iyileştikten sonra bir kez yapabilirsin önlem amaçlı veya zeytinyağı lütfen pudra kullanmaİlk defa duydum,nasıl oluyo ki o?
Yanlış hatırlamıyorsam kardiyoloji ye gidecektiniz sorun çıkmamıştır umarımFacebook'ta ek gıda diye bir grup var onu takip edebilirsiniz. Bir de bir kitap var "o tabak bitecek mi?" Diye ben onu aldım okumaya başladım.
Bence kendini suçlama bağışıklık sistemleri kuvvetleniyor Allah daha büyük dert vermesin.gözün aydın annenin gelmesi çok iyi olmuş sende biraz nefes alırsın. Ben doğduklarından bu yana her akşam aynı rutinleri uyguluyorum bir süre sonra gece uykuları geldiğini anlıyorlar. Çok şükür her akşam 19:30 da uyuyorlar sabah 7 ye kadar bence sende bir rutin belirle 10 güne oturur düzenleri inşallahBizde yine grip olduk ben oldum cocuklar a bulaştı şimdi onlar öksürük burun akıntısı. Kis gelmeden böyle olursa yandı k diyorum.cocuklar a bakmayı mi beceremiyorum nie hasta lan Dilar of ki Of.
Benimde haftaya Annem gelio o gelince gece 3 saat fln uyuyabiliorum.2 saate bur uyanıyorlar bi de hastalık çok zorlanıyorum çok şükür halimize ama gerçekten zor bakıcı ve kv var ama cocuklar çok huysuz.gece sızınkıler nasıl bir ben mi boyleyim
Gittik çok şükür bir problem yokmuş. Siz ne yaptınız? Bende yarın tek bakmayı deneyeceğim. Bakalım ne olacakYanlış hatırlamıyorsam kardiyoloji ye gidecektiniz sorun çıkmamıştır umarım
Kullandım valla çünkü o kadar kötüydü ki bir an önce geçsin istedimGünde 3-4 kez pişik olan bölgeye sürüyorsun iyileştikten sonra bir kez yapabilirsin önlem amaçlı veya zeytinyağı lütfen pudra kullanma
Bizde yine grip olduk ben oldum cocuklar a bulaştı şimdi onlar öksürük burun akıntısı. Kis gelmeden böyle olursa yandı k diyorum.cocuklar a bakmayı mi beceremiyorum nie hasta lan Dilar of ki Of.
Benimde haftaya Annem gelio o gelince gece 3 saat fln uyuyabiliorum.2 saate bur uyanıyorlar bi de hastalık çok zorlanıyorum çok şükür halimize ama gerçekten zor bakıcı ve kv var ama cocuklar çok huysuz.gece sızınkıler nasıl bir ben mi boyleyim
Canım geçmiş olsun. Benimde bir tanesi uyanıp konuşmaya başladı az önce uyandı uykusu açılmış bir daha uyuyana kadar akla karayı seçtik. Tam hastalık havası bir açıyor bi kapıyor.Bizde yine grip olduk ben oldum cocuklar a bulaştı şimdi onlar öksürük burun akıntısı. Kis gelmeden böyle olursa yandı k diyorum.cocuklar a bakmayı mi beceremiyorum nie hasta lan Dilar of ki Of.
Teşekkür ederim cnm cevabın için güle güle büyüt bebişleriniÖncelikle hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim,beslenme açısından özel bir proğram uygulamadım ama bebekler için yemediğim içmediğim şeyleri yiyip içtim,yani balık ve süt,her gün süt,her hafta balık tavsiye ederim ve gün aşırı et ve sebze yemekleri,her gün 1 saat yürüdüm,tabi her gebelik aynı olmuyor ağrınız sancınız yoksa yürüyüş iyi gelebilir.
Hastane için,2 şer tane kıyafet koymuştum gerek kalmadı,biberon götürdük ilk gün onla mama verdik,belki hastanede lazım olmayabilir ama ikizler için göğüs pompası şart var mı bilmiyorum ama yoksa tavsiye ederim...
Rica ederimTeşekkür ederim cnm cevabın için güle güle büyüt bebişlerini
Hayirli olsun bebisleriniz ben beslenme olarak her hafta olmasada balik yiyiyordum ve her grce yatmadan balli sut iciyordum ekstradan ozel birsey yapmadim hic bende cok harekei biriyimdir ama hic kollamadim kendimi normal hayatima devam ettim hep bebekler cani isteyince geliyor zaten hic bir sorunum yokken biranda suyum geldi ve oldu benim ikizlerim kiyafet konusunda birer takim yeterli oluyor zaten biberonda koymustum ben cantama ve kuvezde kullandilarDeneyimli ikiz anneleri size bir kaç sorum olacak benim ikinci hamileligim bir oglum var şimdi ikiz ogullarımı bekliyorum hayırlısıyla ilk olarak gebeliginiz boyunca bebişler kilo alsınlar diye özel bir beslenme şekli uyguladınız mı şimdi beni erken dogum korkusu aldı ama öyle ayaklarımı uzatıp oturan bir tip degilim dikkat ediyorum ama öyle abartılı degil şunu sakın yapma diyeceginiz birsey var mı yoksa bebişlerin gelişi tamamen kendi isteklerini göremi oluyo son olarak hastene için oglumda ne hazırladıysam iki aynısının iki katını koydum şu mutlaka olmalı diyeceginiz birsey varmı ve biberon lazım oluyomu ayy çok uzun oldu kusura bakmayın ne kadar tecrübelide olsam ikiz bebişler çok farklı oluyomuş şimdiden çok teşekkürler saglıkla büyütün bebeklerinizi
Ben de pudra ya çok karsiyiGünde 3-4 kez pişik olan bölgeye sürüyorsun iyileştikten sonra bir kez yapabilirsin önlem amaçlı veya zeytinyağı lütfen pudra kullanma
Anne olmak çok zor seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yapmayacağım dediğimiz her şeyi yapmak zorunda kalıyoruz çaresizlikten.Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.
Bugün bakıcı baktı ben 2 saat uyudum resmen kendime geldim yüzüm gülmeye başladı. Boş boş bakıyordum artık bişe algilayamiyordum tüm gece uyumadi bitane si.
Eşim de hiç uyumadan ise gitti.
Uyku rutin i nasıl basariyorsunuz ne yapmak gerekir
Ben su an birini uyuttum çarşafta salladik hiç sus ma dan agliyordu.
Diğeri ayakta salliyorum ama kendini atıyor uyumama k için pesettim.oturuyoruz şimdilik.
Kizlar cevaplariniz icin cok saolunKizlar disler geliyo bizim buyuk olanin patlamis aksam farkettik kucukte cok mizmiz sanirim onunda geliyo yarinda asimiz var siz asiya gitmeden calpol veriyormusunuz versemmiki acaba hem dis hem asi
Ben calpol hiç vermedim Can'ım. Ama çok çok zor durumda kalırsam verebilirim. 22 sinde 6. Ay aşıları var bizimde:/Kizlar cevaplariniz icin cok saolun
Valla canım deneyimim olmadığı için bilemiyorum ama,biz aşıdan önce calpol vermiyoruz,bu arada dişleri de aşıyı da kolaylıkla atlatırlar inşallahKizlar cevaplariniz icin cok saolun
Evt aynen öyle oluyor.bakicimız da heran kacabilir aslında işi rahat ama daha cazip bi iş buldu galiba.Anne olmak çok zor seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yapmayacağım dediğimiz her şeyi yapmak zorunda kalıyoruz çaresizlikten.
Rutinde bir kural yok uyutmadan evvel aynı şeyleri yapacaksın ki uyku vakti geldiğini anlasınlar. Ama çok kişi baktığınız için herkese laf anlatmak zor.