İkizlerle Yeni Hayat

İki gundur bebislere tarhana corbasi yapiyoruz dun cok agladilar tadi degisik geldi zor yediler ama bugun biraz daha iyi yediler cok komik oluyorlar yerken heryer corba oluyo
Ben de tarhana yediriorum geçen Kabaklı havuclu corba yaptım sevmedi ler. Tavuk suyu yedirilir mi acaba

Ben ailemleyim annem cok bilgili cocuk konusunda cok guveniyorum yeri geliyo babam bile besliyo hic oyle karismazlar herseye rahatim cok iyi burda bu kista burdayiz sanirim
MaşallAh diym kendi annemde olsam ben de isterdim amaa ayrı sehirlerdeyix malesef[/QUOTE]
Cok sukur biz ayni sehirdeyiz evlerin arasi var iste annemin hergun gelip gitme sorunu oluyo esim vardiyali calisiyo gecede ise gidiyo baktik olcak gibi degil tasi taragi topladik yerlestik evde dublex rahatiz eve gitcez diyince babam kiziyo uzuntusunden hasta oluyo adam :)

73selin73 bende damaksiz kullandım ama artık almıyorlar emzik
Bizimkilerde başta çok direndilero zamanlarda damaklı almıştık mideleri bulanıyor gibi olunca damaksıza geçtik ama ondan değilmiş, parmak emmeler başlayınca emzik arar oldular en çokta uyurken,eğer almalarını istiyorsan uyuturken vermeyi dene

İşte burda emzik devreye giriyo bizde:) birlikte acıktıkları o nadir anlarda yalnızsam emzik veriyorum birine.bekliyo sırasını yavrucum
Benimkiler acıktıklarında kesinlikle emzik almıyorlar. Ağlamaya başlıyorlar. O zaman sıkıntılı oluyor[/QUOTE]

Bizim de biri öyle ama diğeri uysal kuzum genelde bekleyen o oluyo.zaten daha geç acıkıyo diğerine göre.

Benimkide eskisi gibi çekmemeye başladı. Bende sağmayı bıraktım.

Benimki de çekmiyo.makineden sanıyodum ben.bu hafta hastane tipi kiralamayı düşünüyorum.yoksa bütün vaktim süt sağmakla geçiyo.besle uyut süt sağ.işim bu benim. Emmeyi iyice bıraktılar artık.

Ne guzel 1,5 yasina kadar yavrularinlasin ben hastanede calisiyorum taseron firmaya bagli olarak bizde sadece 6 ay ucretsiz izin var ben 9 aylikken baslicam calismaya cok uzuluyorum sansimi biraz zorlayip 1 yasina kadar uzatmaya calisicam iznimi

Ben de 9 aylıkken başlicam büyük ihtimal.

İki gundur bebislere tarhana corbasi yapiyoruz dun cok agladilar tadi degisik geldi zor yediler ama bugun biraz daha iyi yediler cok komik oluyorlar yerken heryer corba oluyo

Ek gıdaya ne zaman başladın.benimkiler 5 oldu düzeltilmişi saymazsak.herkes ver artık diyo.bir iki haftadır herkesin nasıl 4 ya da 4,5 aylıkken ek gıdaya geçtiğini dinliyorum.eşim de çok hevesli.bi de iyice emmeyi bırakcaklar artık biberondan dolayı.ek gıdaya geçip biberonu hayatumızdan çıkartabilir miyim diye düşünüyorum.

Ev tipi medela mini vardı. Medela numarasi var nette orayı aradım getirdiler 7 seviyesi var baya güçlü Evdeki ne göre. Memnunum 3 aydır kulkaniyorum ama sıfır makina alırdım kira parası vereceğimë diyorum bazen. Çünkü çok sagip randimanli kullanamadım vakit bulamıyorum sagmaya[/QUOTE]

Ben hastaneden kiralanıyo sanıyodum.kirası ne kadar bi de benim madela değil bana da kiralarlar mı ki

Bize dr 6 ay olmadan baslamicaksin erken dogdular bobrekleri zorlamayalim demisti o yuzden yeni basladik, ek gidaya baslasanda mama vermeye devam edeceksinki o yuzden biberonu nasil birakacaksiniz adi ustunde ek gida

Benimkiler acıktıklarında kesinlikle emzik almıyorlar. Ağlamaya başlıyorlar. O zaman sıkıntılı oluyor

Bizim de biri öyle ama diğeri uysal kuzum genelde bekleyen o oluyo.zaten daha geç acıkıyo diğerine göre.[/QUOTE]
Genelde oyle sanirim bizimde buyuk sakin bazen o hep sonraya kaliyor kuzum

Bizim de biri öyle ama diğeri uysal kuzum genelde bekleyen o oluyo.zaten daha geç acıkıyo diğerine göre.[/QUOTE .!.:
Ya bide o mesele var biri gerçekten çok uysal diğeri sürekli ilgi bekliyor. Diğerine üzülüyorum ilgi gösteremiyorum diye

Ben hastaneden kiralanıyo sanıyodum.kirası ne kadar bi de benim madela değil bana da kiralarlar mı ki[/QUOTE]
Parası nu veren herkes kiealiyor sonuçta. Ankara dışına kiraliyorlar mi onu bilmiyorum ben ankaradayim.80 tl kira.10 tl aparat.internette numarasi var ordan aradım ben.

Bir sıkın tisi vardır ama ne.gaz sorunu mu acaba karnına sıcak havlu koysan.ya da di s olabilir.benimkiler in uyumama sebepleri bunlar vb
Dis. Icin erken degil mi 2.5 ayliklar daha. Bu arada sabah dorde kadar uyumadi. Simdilik uyuyor ins birkac saat uyanmaz ben de cok uykusuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…