İkizlerle Yeni Hayat

Allah yardimcimiz olsun. Kizimi dr a goturcem birazdan ins kotu bisey yoktur o daha cok kucuk
Bizimkilerde 3 ayi doldurcak 20 temmuz dogumlular.ama oglanin damaklari kasiniyo gibi yada oyun yapiyo bilmiyom.kiz gece uyumak istemiyo saat 3 gibi uyaniyo uyutabikiesen uyut

Yazın o kadar sinekten korumama rağmen,kışa girerken ve her yer kapalıyken bebeğimi sinek ısırdı

Kızlar benim bebişlerin birinin gıdığı yine pişik oldu kıpkırmızı pişik kremi sürüyorum geçmedi hava almıyor çünkü birde pis kokuyor,zeytin yağı sürsem nasıl gelir ki?

Kızlar benim bebişlerin birinin gıdığı yine pişik oldu kıpkırmızı pişik kremi sürüyorum geçmedi hava almıyor çünkü birde pis kokuyor,zeytin yağı sürsem nasıl gelir ki?
Yüzüstü durmuyorlar mı canım? O zaman gıdıkları hava alıyor. Zeytinyağı meselesini bilmiyorum ama bir arkadaş popoları pişik olduğunda zeytinyağı sürülebileceğini söylemişti.

Yüzüstü durmuyorlar mı canım? O zaman gıdıkları hava alıyor. Zeytinyağı meselesini bilmiyorum ama bir arkadaş popoları pişik olduğunda zeytinyağı sürülebileceğini söylemişti.
Yüzüstü arada çeviriyorum canım ama çok kaldıramıyorlar kafalarını,burunlarının üstünde duruyorlar o yüzden öyle pek yatıramıyorum,zeytin yağını arkadaşım söyledi deniycem artık

Ben yuz ustu cok yatiriyorum uzun uyuyolar o zaman cnm bi dene istersen hem boyun pisigi icinde iyioluyo

yazin bizimkilerinde kipkirmizi oluyodu bide bacak kivrimlari hep zeytin yagi suruyodum sur hic bir zarari gelmez

Ben yuz ustu cok yatiriyorum uzun uyuyolar o zaman cnm bi dene istersen hem boyun pisigi icinde iyioluyo
Yuz ustu yatinca bagirsaklar calisiyo sanirim cok gaz cikartiyo bizim yaramazlar yoruluyorlar hem guzel mama yiyiyor hemde guzel uyuyorlar ozaman

Yuz ustu yatinca bagirsaklar calisiyo sanirim cok gaz cikartiyo bizim yaramazlar yoruluyorlar hem guzel mama yiyiyor hemde guzel uyuyorlar ozaman

Kızlar acil 4 ay aşısı çok mu ağrı yapıyor bizimkiler çok ağlıyor halsizler ama ateş yok fitil yada calpol vereyim mi? Verdiniz mi

Evet tahmin ettigim gibi gazdanmis. Ne gazmis ya 29 saat boyunca uyutmadi kizimi. Atak donemi dediginiz nasil oluyor ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…