İkizlerle Yeni Hayat

acikmaya baslarlar ozaman ikisini birlikte beslersin ayri ayri olunca sana hic dinlenmeye vakit kalmaz
Aynı anda nasıl beskiycex ben birini yediriorum gaz ini çıkartıp dierini gecio rum. Aynı an da olursa eşim geliyor. Sırayla olunca hiç uyku yok bana aynı olursa eşim söyleniyor. Bugece ayaktaydik kv karpuz yedirmis bebeler e sabaha kadar agladilar sancı dan olan yine bana oldu[/QUOTE]
Sizin kac aylik oldular ki karpuz agir degil mi

Sizin kac aylik oldular ki karpuz agir degil mi[/QUOTE]
Senin sütün azdı cnm ne yaptın?

Sizin kac aylik oldular ki karpuz agir degil mi[/QUOTE]

Ağır tabii ben olsam yedirir miyim

Kayinvalde görmeden yedirmis işte sinir oldum

Senin sütün azdı cnm ne yaptın?[/QUOTE]
Makine aldim hem emziriyorum hem de sik sik sagiyorum sagdikca artti .simdi gunde bir defa mama veriyorum cok sukur. Bi de cok yiyip iciyorum kilolarim da aldi basini gidiyo ama sute deger:)

Makine aldim hem emziriyorum hem de sik sik sagiyorum sagdikca artti .simdi gunde bir defa mama veriyorum cok sukur. Bi de cok yiyip iciyorum kilolarim da aldi basini gidiyo ama sute deger:)[/QUOTE]
Maşallah cnm sevindim senin adına,kilo gider onlar ayaklanınca zaten :)

Kayinvalde görmeden yedirmis işte sinir oldum[/QUOTE]
Valla benim de kv herseue karisiyo ve bilincsiz bebek bakiyo diye istemedim bakmasini simdi diyorum keske adam akilli bilen bi kv olsa da yardimci olsa

Makine aldim hem emziriyorum hem de sik sik sagiyorum sagdikca artti .simdi gunde bir defa mama veriyorum cok sukur. Bi de cok yiyip iciyorum kilolarim da aldi basini gidiyo ama sute deger:)
Maşallah cnm sevindim senin adına,kilo gider onlar ayaklanınca zaten :)[/QUOTE]
SIzin 3.5 dimi bebekler. Nasil gaz sorunlari gecti mi

Maşallah cnm sevindim senin adına,kilo gider onlar ayaklanınca zaten :)[/QUOTE]
Makina hangisi
Bende hastane tipi kiraladim ama sagacak vakit bulamıyorum iyce azaldi

Maşallah cnm sevindim senin adına,kilo gider onlar ayaklanınca zaten :)
Makina hangisi
Bende hastane tipi kiraladim ama sagacak vakit bulamıyorum iyce azaldi[/QUOTE]
Medela mini. Cok fonksiyonlu bisey degil ama artirdi sutumu. Onceleri 50 ml sagabiliyodum simdi 160 ml. Baya bi fark oldu. Bi de cogunlukla sagip veriyorum emzirdikten sonra agliyorlar cunku muhtemelen doymuyorlar.

Makina hangisi
Bende hastane tipi kiraladim ama sagacak vakit bulamıyorum iyce azaldi
Medela mini. Cok fonksiyonlu bisey degil ama artirdi sutumu. Onceleri 50 ml sagabiliyodum simdi 160 ml. Baya bi fark oldu. Bi de cogunlukla sagip veriyorum emzirdikten sonra agliyorlar cunku muhtemelen doymuyorlar.[/QUOTE]
Bebekler daha çok süt çekiyor diye duymuştum

KiZlar gunaydin uzun suredir takip editorum.bizde kismetse bu ayin 20 sinde 3 ayi doldurcaz bi erkek bi kiz .dogum kilolati 3 kilonun uzerindeydi o yuzden kuveze girmediler.ilk gunden beri annemlr bakiyoruz.annem bizde kaliyl aksamda berabwriz.1 yasina kadar birkmiyim diyorum.tek bakamam herhalde tek nasil bakilir bakanlari tebrik ediyorum.mama smilac kullaniyorum tabiki yetmiyo 2 cocuga sut.emzigi uxun sure tutmadilar bende gittim bakkal emzigi aldim tuutular bu sefer:)kesinlikle emzik isi rahatlatiyo en azindan yemek yiyebiliyosun.benim oglan fena hep kucak hep kucak ..9 ayi gecince rahatlatmiyiz acaba:)ben cocuklaripek kollamiyorum.toza topraga cikarmaya basladim.cevremden gordugum ne kadaf az kollarsan o kadar az hasta oluyolar..hep 2 sini soyle 2 yasina gelip guzel guzrl oynadiklarini hayal ediyorum..umarim oyle olur..

Makine aldim hem emziriyorum hem de sik sik sagiyorum sagdikca artti .simdi gunde bir defa mama veriyorum cok sukur. Bi de cok yiyip iciyorum kilolarim da aldi basini gidiyo ama sute deger:)[/QUOTE]
Ben gece mama vermiyorum.sabaha karsi bide aksam ustu mama veriyorum..3 ayimiz dolmak uzere isaalhh 1 srbe boyle gitse raziyim.ilk zamanlar cok kafaya takiyosum. Hic mama yemesinler doyodum ama olmuyo.benim tek cocuk olan ark bile mama veriyolar..elimeen grleni yapiyorum..

Kayinvalde görmeden yedirmis işte sinir oldum
Valla benim de kv herseue karisiyo ve bilincsiz bebek bakiyo diye istemedim bakmasini simdi diyorum keske adam akilli bilen bi kv olsa da yardimci olsa[/QUOTE]
Çok kişi bakmanin da dezavantajı var herkes herseye karisip bilio. Sürekli tetikte olcak si n

Hep mi mama veriyorsunuz . ben de bugun vermeye basladim ne kadar veriyim sizce. Bi de biberonla mi kasikla mi verim
Benimkiler sadece 1.5 ay anne sutu aldilar oda sagarak kuvezden cikinca ne yaptiysak memeyi almadilar sonra mecburen mama eger emiyosa kasikla ver cunku biberona alisinca bidaha meme almiyolar . kuvezde biberonla beslendikleri icin aldiramadim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…