Aynı anda nasıl beskiycex ben birini yediriorum gaz ini çıkartıp dierini gecio rum. Aynı an da olursa eşim geliyor. Sırayla olunca hiç uyku yok bana aynı olursa eşim söyleniyor. Bugece ayaktaydik kv karpuz yedirmis bebeler e sabaha kadar agladilar sancı dan olan yine bana oldu[/QUOTE]acikmaya baslarlar ozaman ikisini birlikte beslersin ayri ayri olunca sana hic dinlenmeye vakit kalmaz
Sizin kac aylik oldular ki karpuz agir degil mi[/QUOTE]Aynı anda nasıl beskiycex ben birini yediriorum gaz ini çıkartıp dierini gecio rum. Aynı an da olursa eşim geliyor. Sırayla olunca hiç uyku yok bana aynı olursa eşim söyleniyor. Bugece ayaktaydik kv karpuz yedirmis bebeler e sabaha kadar agladilar sancı dan olan yine bana oldu
Sizin kac aylik oldular ki karpuz agir degil mi[/QUOTE]Aynı anda nasıl beskiycex ben birini yediriorum gaz ini çıkartıp dierini gecio rum. Aynı an da olursa eşim geliyor. Sırayla olunca hiç uyku yok bana aynı olursa eşim söyleniyor. Bugece ayaktaydik kv karpuz yedirmis bebeler e sabaha kadar agladilar sancı dan olan yine bana oldu
Senin sütün azdı cnm ne yaptın?[/QUOTE]Sizin kac aylik oldular ki karpuz agir degil mi
Makine aldim hem emziriyorum hem de sik sik sagiyorum sagdikca artti .simdi gunde bir defa mama veriyorum cok sukur. Bi de cok yiyip iciyorum kilolarim da aldi basini gidiyo ama sute deger:)[/QUOTE]Senin sütün azdı cnm ne yaptın?
Sizin kac aylik oldular ki karpuz agir degil mi
Maşallah cnm sevindim senin adına,kilo gider onlar ayaklanınca zaten :)[/QUOTE]Makine aldim hem emziriyorum hem de sik sik sagiyorum sagdikca artti .simdi gunde bir defa mama veriyorum cok sukur. Bi de cok yiyip iciyorum kilolarim da aldi basini gidiyo ama sute deger:)
SIzin 3.5 dimi bebekler. Nasil gaz sorunlari gecti mi[/QUOTE]Maşallah cnm sevindim senin adına,kilo gider onlar ayaklanınca zaten :)
Maşallah cnm sevindim senin adına,kilo gider onlar ayaklanınca zaten :)[/QUOTE]Makine aldim hem emziriyorum hem de sik sik sagiyorum sagdikca artti .simdi gunde bir defa mama veriyorum cok sukur. Bi de cok yiyip iciyorum kilolarim da aldi basini gidiyo ama sute deger:)
Makina hangisiMaşallah cnm sevindim senin adına,kilo gider onlar ayaklanınca zaten :)
Ben suyu dogduklarindan beri veriyorum cunku mama veriyorumMasallah. Darisi bize. Su vermeye ne zaman basladiniz
Makina hangisiMaşallah cnm sevindim senin adına,kilo gider onlar ayaklanınca zaten :)
Hep mi mama veriyorsunuz . ben de bugun vermeye basladim ne kadar veriyim sizce. Bi de biberonla mi kasikla mi verimBen suyu dogduklarindan beri veriyorum cunku mama veriyorum
Medela mini. Cok fonksiyonlu bisey degil ama artirdi sutumu. Onceleri 50 ml sagabiliyodum simdi 160 ml. Baya bi fark oldu. Bi de cogunlukla sagip veriyorum emzirdikten sonra agliyorlar cunku muhtemelen doymuyorlar.[/QUOTE]Makina hangisi
Bende hastane tipi kiraladim ama sagacak vakit bulamıyorum iyce azaldi
Makine aldim hem emziriyorum hem de sik sik sagiyorum sagdikca artti .simdi gunde bir defa mama veriyorum cok sukur. Bi de cok yiyip iciyorum kilolarim da aldi basini gidiyo ama sute deger:)[/QUOTE]Senin sütün azdı cnm ne yaptın?
Valla benim de kv herseue karisiyo ve bilincsiz bebek bakiyo diye istemedim bakmasini simdi diyorum keske adam akilli bilen bi kv olsa da yardimci olsa[/QUOTE]Ağır tabii ben olsam yedirir miyim
Kayinvalde görmeden yedirmis işte sinir oldum
Benimkiler sadece 1.5 ay anne sutu aldilar oda sagarak kuvezden cikinca ne yaptiysak memeyi almadilar sonra mecburen mama eger emiyosa kasikla ver cunku biberona alisinca bidaha meme almiyolar . kuvezde biberonla beslendikleri icin aldiramadim benHep mi mama veriyorsunuz . ben de bugun vermeye basladim ne kadar veriyim sizce. Bi de biberonla mi kasikla mi verim
Damakli silikon emzik kullaniyorum benKızlar emziği damaklı mı damaksız mı kullanıyorsunuz?