Oyy mssallah buyumussunuz artik buyudukce kosusturma daha cok artiyo tek basina yetisilmiyo bence anneni birakma bende anneme yerlestim hepimiz burdayiz simdi ek gidaya gectik zamanin nasil gectigini anlamiyoruz ama yoruluyoruz cocuklar hep ilgi istiyorlar, masallah dogum kilolarida cok iyiymis saglikli olsunlar yeterki herseyin ustesinden gelinirKiZlar gunaydin uzun suredir takip editorum.bizde kismetse bu ayin 20 sinde 3 ayi doldurcaz bi erkek bi kiz .dogum kilolati 3 kilonun uzerindeydi o yuzden kuveze girmediler.ilk gunden beri annemlr bakiyoruz.annem bizde kaliyl aksamda berabwriz.1 yasina kadar birkmiyim diyorum.tek bakamam herhalde tek nasil bakilir bakanlari tebrik ediyorum.mama smilac kullaniyorum tabiki yetmiyo 2 cocuga sut.emzigi uxun sure tutmadilar bende gittim bakkal emzigi aldim tuutular bu sefer:)kesinlikle emzik isi rahatlatiyo en azindan yemek yiyebiliyosun.benim oglan fena hep kucak hep kucak ..9 ayi gecince rahatlatmiyiz acaba:)ben cocuklaripek kollamiyorum.toza topraga cikarmaya basladim.cevremden gordugum ne kadaf az kollarsan o kadar az hasta oluyolar..hep 2 sini soyle 2 yasina gelip guzel guzrl oynadiklarini hayal ediyorum..umarim oyle olur..
Çok kişi bakmanin da dezavantajı var herkes herseye karisip bilio. Sürekli tetikte olcak si n[/QUOTE]Valla benim de kv herseue karisiyo ve bilincsiz bebek bakiyo diye istemedim bakmasini simdi diyorum keske adam akilli bilen bi kv olsa da yardimci olsa
Uyurkem ver ictigi kadar icsin birkac mamadan sonra birlikte acikmaya baslarlar ozaman ikisini birlikte beslersin ayri ayri olunca sana hic dinlenmeye vakit kalmaz
Bebekler daha çok süt çekiyor diye duymuştum[/QUOTE]Medela mini. Cok fonksiyonlu bisey degil ama artirdi sutumu. Onceleri 50 ml sagabiliyodum simdi 160 ml. Baya bi fark oldu. Bi de cogunlukla sagip veriyorum emzirdikten sonra agliyorlar cunku muhtemelen doymuyorlar.
Aynı anda nasıl beskiycex ben birini yediriorum gaz ini çıkartıp dierini gecio rum. Aynı an da olursa eşim geliyor. Sırayla olunca hiç uyku yok bana aynı olursa eşim söyleniyor. Bugece ayaktaydik kv karpuz yedirmis bebeler e sabaha kadar agladilar sancı dan olan yine bana oldu[/QUOTE]acikmaya baslarlar ozaman ikisini birlikte beslersin ayri ayri olunca sana hic dinlenmeye vakit kalmaz
Ben tek bakiyorum. Ama hayatimdan bezdim. Sanslisin annen yanindaKiZlar gunaydin uzun suredir takip editorum.bizde kismetse bu ayin 20 sinde 3 ayi doldurcaz bi erkek bi kiz .dogum kilolati 3 kilonun uzerindeydi o yuzden kuveze girmediler.ilk gunden beri annemlr bakiyoruz.annem bizde kaliyl aksamda berabwriz.1 yasina kadar birkmiyim diyorum.tek bakamam herhalde tek nasil bakilir bakanlari tebrik ediyorum.mama smilac kullaniyorum tabiki yetmiyo 2 cocuga sut.emzigi uxun sure tutmadilar bende gittim bakkal emzigi aldim tuutular bu sefer:)kesinlikle emzik isi rahatlatiyo en azindan yemek yiyebiliyosun.benim oglan fena hep kucak hep kucak ..9 ayi gecince rahatlatmiyiz acaba:)ben cocuklaripek kollamiyorum.toza topraga cikarmaya basladim.cevremden gordugum ne kadaf az kollarsan o kadar az hasta oluyolar..hep 2 sini soyle 2 yasina gelip guzel guzrl oynadiklarini hayal ediyorum..umarim oyle olur..
Makina hangisiMaşallah cnm sevindim senin adına,kilo gider onlar ayaklanınca zaten :)
Canim maddi durumun yeterliyse bence bi yardimci bul 8 -5arasibaksamda esin yardimci olursa biraz rahatlwrsin ben sanirim 1 yasina kadar annemleyim zaten 1.5 yasindada ise basliycam o zamana kadar biraz toparlarlar diye dusunuyirum.ben aciktigini anladogim an mene veroyorum oyle bi araligi yok.kilo alimlarida iyi gidiyo o yuzdrn ork saate araligina dikkat etmiyorum.kizlar emzik cok ise yariyo.tutturun benceBen tek bakiyorum. Ama hayatimdan bezdim. Sanslisin annen yaninda
Kızlar emziği damaklı mı damaksız mı kullanıyorsunuz?
Evet oyle diyorlar ama ben once sagiyorum sonra emziriyorum sonra bi daha sagdigimi biberinla veriyorum. Bu sekilde gogus bosalmis oluyor tamamen ve sut uretimi oluyor. Bi de herkesin farkli bi yontemi olabiliyo ben mesela sadece emzirdigimdeo. Gun birkac defa mama vermek zorunda kaliyorum.[/QUOTE]Bebekler daha çok süt çekiyor diye duymuştum
Aynı anda nasıl beskiycex ben birini yediriorum gaz ini çıkartıp dierini gecio rum. Aynı an da olursa eşim geliyor. Sırayla olunca hiç uyku yok bana aynı olursa eşim söyleniyor. Bugece ayaktaydik kv karpuz yedirmis bebeler e sabaha kadar agladilar sancı dan olan yine bana oldu
Tek ben mi damaksız kullanıyorum yani
Makina hangisi
Bende hastane tipi kiraladim ama sagacak vakit bulamıyorum iyce azaldi
Benimkiler de bakkal emzigi tuttular. Bu bebeklerin tercihi ebeveynlerin yapabilecegi bisey yok. 5 cesit emzikten onu tuttular .Tek ben mi damaksız kullanıyorum yani
Vallahi bizde 3 saati bi gecemedikBenimkiler de aynı anda versem de biri 2 saatte bir acıkıyo diğeri 3 saatte.ne birini bekletebiliyorum ne ötekine erken verebiliyorum. Bari acıkma süreleri biraz uzada da rahatlasak
Ne guzel 1,5 yasina kadar yavrularinlasin ben hastanede calisiyorum taseron firmaya bagli olarak bizde sadece 6 ay ucretsiz izin var ben 9 aylikken baslicam calismaya cok uzuluyorum sansimi biraz zorlayip 1 yasina kadar uzatmaya calisicam iznimiCanim maddi durumun yeterliyse bence bi yardimci bul 8 -5arasibaksamda esin yardimci olursa biraz rahatlwrsin ben sanirim 1 yasina kadar annemleyim zaten 1.5 yasindada ise basliycam o zamana kadar biraz toparlarlar diye dusunuyirum.ben aciktigini anladogim an mene veroyorum oyle bi araligi yok.kilo alimlarida iyi gidiyo o yuzdrn ork saate araligina dikkat etmiyorum.kizlar emzik cok ise yariyo.tutturun bence
Hastane tipini nasıl kiraladın ben de düşünüyorum da nereye gideceğimi bilmiyorum.bi de benim ev tipi var çok uzun sürüyo boşaltmak nedense eskisi gibi boşaltmıyo artık . Sen ev tipi kullanmış mıydın çok fark oluyo mu??[/QUOTE]Makina hangisi
Bende hastane tipi kiraladim ama sagacak vakit bulamıyorum iyce azaldi
Ben ailemleyim annem cok bilgili cocuk konusunda cok guveniyorum yeri geliyo babam bile besliyo hic oyle karismazlar herseye rahatim cok iyi burda bu kista burdayiz sanirim[/QUOTE]Çok kişi bakmanin da dezavantajı var herkes herseye karisip bilio. Sürekli tetikte olcak si n