İkizlerle Yeni Hayat

Oyy mssallah buyumussunuz artik buyudukce kosusturma daha cok artiyo tek basina yetisilmiyo bence anneni birakma bende anneme yerlestim hepimiz burdayiz simdi ek gidaya gectik zamanin nasil gectigini anlamiyoruz ama yoruluyoruz cocuklar hep ilgi istiyorlar, masallah dogum kilolarida cok iyiymis saglikli olsunlar yeterki herseyin ustesinden gelinir

Valla benim de kv herseue karisiyo ve bilincsiz bebek bakiyo diye istemedim bakmasini simdi diyorum keske adam akilli bilen bi kv olsa da yardimci olsa
Çok kişi bakmanin da dezavantajı var herkes herseye karisip bilio. Sürekli tetikte olcak si n[/QUOTE]
Ben ailemleyim annem cok bilgili cocuk konusunda cok guveniyorum yeri geliyo babam bile besliyo hic oyle karismazlar herseye rahatim cok iyi burda bu kista burdayiz sanirim

Uyurkem ver ictigi kadar icsin birkac mamadan sonra birlikte acikmaya baslarlar ozaman ikisini birlikte beslersin ayri ayri olunca sana hic dinlenmeye vakit kalmaz

Benimkiler de aynı anda versem de biri 2 saatte bir acıkıyo diğeri 3 saatte.ne birini bekletebiliyorum ne ötekine erken verebiliyorum. Bari acıkma süreleri biraz uzada da rahatlasak

Medela mini. Cok fonksiyonlu bisey degil ama artirdi sutumu. Onceleri 50 ml sagabiliyodum simdi 160 ml. Baya bi fark oldu. Bi de cogunlukla sagip veriyorum emzirdikten sonra agliyorlar cunku muhtemelen doymuyorlar.
Bebekler daha çok süt çekiyor diye duymuştum[/QUOTE]
Evet oyle diyorlar ama ben once sagiyorum sonra emziriyorum sonra bi daha sagdigimi biberinla veriyorum. Bu sekilde gogus bosalmis oluyor tamamen ve sut uretimi oluyor. Bi de herkesin farkli bi yontemi olabiliyo ben mesela sadece emzirdigimdeo. Gun birkac defa mama vermek zorunda kaliyorum.

acikmaya baslarlar ozaman ikisini birlikte beslersin ayri ayri olunca sana hic dinlenmeye vakit kalmaz
Aynı anda nasıl beskiycex ben birini yediriorum gaz ini çıkartıp dierini gecio rum. Aynı an da olursa eşim geliyor. Sırayla olunca hiç uyku yok bana aynı olursa eşim söyleniyor. Bugece ayaktaydik kv karpuz yedirmis bebeler e sabaha kadar agladilar sancı dan olan yine bana oldu[/QUOTE]

İşte burda emzik devreye giriyo bizde:) birlikte acıktıkları o nadir anlarda yalnızsam emzik veriyorum birine.bekliyo sırasını yavrucum

Ben tek bakiyorum. Ama hayatimdan bezdim. Sanslisin annen yaninda

Maşallah cnm sevindim senin adına,kilo gider onlar ayaklanınca zaten :)
Makina hangisi
Bende hastane tipi kiraladim ama sagacak vakit bulamıyorum iyce azaldi[/QUOTE]
Hastane tipini nasıl kiraladın ben de düşünüyorum da nereye gideceğimi bilmiyorum.bi de benim ev tipi var çok uzun sürüyo boşaltmak nedense eskisi gibi boşaltmıyo artık . Sen ev tipi kullanmış mıydın çok fark oluyo mu??

Ben tek bakiyorum. Ama hayatimdan bezdim. Sanslisin annen yaninda
Canim maddi durumun yeterliyse bence bi yardimci bul 8 -5arasibaksamda esin yardimci olursa biraz rahatlwrsin ben sanirim 1 yasina kadar annemleyim zaten 1.5 yasindada ise basliycam o zamana kadar biraz toparlarlar diye dusunuyirum.ben aciktigini anladogim an mene veroyorum oyle bi araligi yok.kilo alimlarida iyi gidiyo o yuzdrn ork saate araligina dikkat etmiyorum.kizlar emzik cok ise yariyo.tutturun bence

Bebekler daha çok süt çekiyor diye duymuştum
Evet oyle diyorlar ama ben once sagiyorum sonra emziriyorum sonra bi daha sagdigimi biberinla veriyorum. Bu sekilde gogus bosalmis oluyor tamamen ve sut uretimi oluyor. Bi de herkesin farkli bi yontemi olabiliyo ben mesela sadece emzirdigimdeo. Gun birkac defa mama vermek zorunda kaliyorum.[/QUOTE]

Teknik olarak önce emzirmek sonra sağmak gerekiyormuş,böylelikle beyne sütün yetmediği mesajı gidiyormuş,hem sağdıktan sonra süt azaldığı için bebişler ondan ağlıyor olabilir

İşte burda emzik devreye giriyo bizde:) birlikte acıktıkları o nadir anlarda yalnızsam emzik veriyorum birine.bekliyo sırasını yavrucum[/QUOTE]
Benimkiler acıktıklarında kesinlikle emzik almıyorlar. Ağlamaya başlıyorlar. O zaman sıkıntılı oluyor

Ne guzel 1,5 yasina kadar yavrularinlasin ben hastanede calisiyorum taseron firmaya bagli olarak bizde sadece 6 ay ucretsiz izin var ben 9 aylikken baslicam calismaya cok uzuluyorum sansimi biraz zorlayip 1 yasina kadar uzatmaya calisicam iznimi

İki gundur bebislere tarhana corbasi yapiyoruz dun cok agladilar tadi degisik geldi zor yediler ama bugun biraz daha iyi yediler cok komik oluyorlar yerken heryer corba oluyo

Makina hangisi
Bende hastane tipi kiraladim ama sagacak vakit bulamıyorum iyce azaldi
Hastane tipini nasıl kiraladın ben de düşünüyorum da nereye gideceğimi bilmiyorum.bi de benim ev tipi var çok uzun sürüyo boşaltmak nedense eskisi gibi boşaltmıyo artık . Sen ev tipi kullanmış mıydın çok fark oluyo mu??[/QUOTE]

Ev tipi medela mini vardı. Medela numarasi var nette orayı aradım getirdiler 7 seviyesi var baya güçlü Evdeki ne göre. Memnunum 3 aydır kulkaniyorum ama sıfır makina alırdım kira parası vereceğimë diyorum bazen. Çünkü çok sagip randimanli kullanamadım vakit bulamıyorum sagmaya

Çok kişi bakmanin da dezavantajı var herkes herseye karisip bilio. Sürekli tetikte olcak si n
Ben ailemleyim annem cok bilgili cocuk konusunda cok guveniyorum yeri geliyo babam bile besliyo hic oyle karismazlar herseye rahatim cok iyi burda bu kista burdayiz sanirim[/QUOTE]
MaşallAh diym kendi annemde olsam ben de isterdim amaa ayrı sehirlerdeyix malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…