- 30 Ocak 2013
- 998
- 646
- 133
- Konu Sahibi doubleanne4
-
Istiyorum cnm 2.yi ama ben klomenle hamile kaldim.kendiliginde denicem bir kac ay olmadi gene doktora gidicem.bu ay tek iliski adet sonrasi dewami yok malesef izindeyiz kp deaynen öyle canım banada öyle dediler rüzgar poyraz koyma eserler hep dedilerikisini birden öyle isim koyarsam 4 çocukla vay benim halime şimdiden cook hareketliler zaten delip geçecekler neredeyse en iyisi vazgeçeyim
ikinciye hamile misin yoksa sonrası için mi dedin canım
Bende düşündüm ama her ikiz annesi onu koyuyor yaEge-efe
Bır oglum var Ege. Bır oglum daha olcakmıs. Herkes Efe koy dıyo,ama ben hıc begenmıyorumBende düşündüm ama her ikiz annesi onu koyuyor ya
birde efe çok sıcak gelmiyor
aynen aynen ya yolda görenler bile hemen ikiz mi diye soruyor ardından cinsiyetleri ve hemen ege-efe ismiBır oglum var Ege. Bır oglum daha olcakmıs. Herkes Efe koy dıyo,ama ben hıc begenmıyorum
hiii anladim canimIstiyorum cnm 2.yi ama ben klomenle hamile kaldim.kendiliginde denicem bir kac ay olmadi gene doktora gidicem.bu ay tek iliski adet sonrasi dewami yok malesef izindeyiz kp de
Yok canım ya daha veremedimKarar verebildn mi peki gunumuz aynymis senle bnde kiz bebis bekliyorum ismi coktan belli:)
Gulder sare
buğra favorim:))Arda-Buğra-Tuna
Kerim-Kerem
ikiz kiz erkek olsa ben buğra - buğlem koymak isterdim :) insallah benim de ikizlerim olur. sizinkiler de sağlıkla doğar insallah :)buğra favorim:))
sagolasin canim ya inşallah sağ saglim dogsunlar artık çok ağırlastik:) evet kız erkek olsaydı olabilirdi ama erkek ikiside:)ikiz kiz erkek olsa ben buğra - buğlem koymak isterdim :) insallah benim de ikizlerim olur. sizinkiler de sağlıkla doğar insallah :)
sagolasin canimAllah sağlıkla kavuşmak nasip etsin canım:) maşallah.
Ben isimlerin karakteri etkilediğine inanırım o yüzden ben zıt isimler koymazdım.
Biz ikiz olsaydı çınar ve toprak düşünmüştük. Ama tek olduğu için çınara karar verdik
Çınar ve toprak telaffuz olarak çok ilgili olmasa da anlam olarak birbirini çok tamamlıyor bence
Onlar da çok güzeller bence hem tınıları da hoş geliyor kulağasagolasin canim
evet haklısın canım bende vazgeçtim sonradan zıt isimden
rüzgar & poyraz nasıl sence ?
sağlıkla al kucağına inşallah Çınar'i:)
pars kulağa hoş geliyor ama sanırım anlamı kötüymüş yaEmir-Ömer
Onur-Gurur
Pars-Aslan
Hayırlı doğumlar dilerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?