IKIZLERIME ISIM

Istiyorum cnm 2.yi ama ben klomenle hamile kaldim.kendiliginde denicem bir kac ay olmadi gene doktora gidicem.bu ay tek iliski adet sonrasi dewami yok malesef izindeyiz kp de

Bır oglum var Ege. Bır oglum daha olcakmıs. Herkes Efe koy dıyo,ama ben hıc begenmıyorum
aynen aynen ya yolda görenler bile hemen ikiz mi diye soruyor ardından cinsiyetleri ve hemen ege-efe ismi

Istiyorum cnm 2.yi ama ben klomenle hamile kaldim.kendiliginde denicem bir kac ay olmadi gene doktora gidicem.bu ay tek iliski adet sonrasi dewami yok malesef izindeyiz kp de
hiii anladim canim
inşallah güzel sonuçlar alırsın:))

Karar verebildn mi peki gunumuz aynymis senle bnde kiz bebis bekliyorum ismi coktan belli:)
Gulder sare
Yok canım ya daha veremedim
sağlıkla kavuşun insallah sare bende ikinci kızıma düşünmüştüm ama sonradan değişti:))
puuf yaza geliyor son dönemlerimiz

ikiz kiz erkek olsa ben buğra - buğlem koymak isterdim :) insallah benim de ikizlerim olur. sizinkiler de sağlıkla doğar insallah :)
sagolasin canim ya inşallah sağ saglim dogsunlar artık çok ağırlastik:) evet kız erkek olsaydı olabilirdi ama erkek ikiside:)
canım evli misin var mı hiç çocuğun? inşallah nasip olsun sanada mesela bizim ne eşimin ailesinde ikiz var ne benim hiç beklemiyorduk yani ama olacağı varsa oluyor :))

Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin canım:) maşallah.
Ben isimlerin karakteri etkilediğine inanırım o yüzden ben zıt isimler koymazdım.
Biz ikiz olsaydı çınar ve toprak düşünmüştük. Ama tek olduğu için çınara karar verdik
Çınar ve toprak telaffuz olarak çok ilgili olmasa da anlam olarak birbirini çok tamamlıyor bence

sagolasin canim
evet haklısın canım bende vazgeçtim sonradan zıt isimden
rüzgar & poyraz nasıl sence ?
sağlıkla al kucağına inşallah Çınar'i:)

sagolasin canim
evet haklısın canım bende vazgeçtim sonradan zıt isimden
rüzgar & poyraz nasıl sence ?
sağlıkla al kucağına inşallah Çınar'i:)
Onlar da çok güzeller bence hem tınıları da hoş geliyor kulağa
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…