• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZLERIME ISIM

Arkadaşlar benımkı bıraz tatlı bır dert :anne::KK200:
Doğuma az bir süre kaldı ve ben hala isim konusunda karar veremedim çünkü isimlerine göre şeker ve yastık yaptırmayı düşünüyorum:KK36:
Çift yumurta ikizi oğullarıma hamileyim isim arıyoruz önerilerinizi bekliyorum belki içime sinen bir isim bulabilirim burda :KK71:
Yigit & Aras
Poyraz& ruzgar
Cinar& efe

Arkadaşlar benımkı bıraz tatlı bır dert :anne::KK200:
Doğuma az bir süre kaldı ve ben hala isim konusunda karar veremedim çünkü isimlerine göre şeker ve yastık yaptırmayı düşünüyorum:KK36:
Çift yumurta ikizi oğullarıma hamileyim isim arıyoruz önerilerinizi bekliyorum belki içime sinen bir isim bulabilirim burda :KK71:
Eren Caner

Seçenek arttikca aklin kariscak gibi duruyor ☺ ben ilk begendigim ismi koydum daha sonralari 2.bi isim arasamda yakistiramadm yanina....bulut,rüzgar,güneş...

Seçenek arttikca aklin kariscak gibi duruyor ☺ ben ilk begendigim ismi koydum daha sonralari 2.bi isim arasamda yakistiramadm yanina....bulut,rüzgar,güneş...
Benimde rüzgar & poyraz hoşuma gitti canım
seninkinin ismi ne :)?

Rüzgar cnm ama poyraz koyma cidden isinlerinin anlamini tasiyorlarmis yaşadim gordum ☺ oglum bi anda sinirlenir bi anda da durulur...poyraz hep soguktn eser malum ☺☺ 2.yi bulut koymayi planliyorm
aynen öyle canım banada öyle dediler rüzgar poyraz koyma eserler hep dediler :D ikisini birden öyle isim koyarsam 4 çocukla vay benim halime :D şimdiden cook hareketliler zaten delip geçecekler neredeyse en iyisi vazgeçeyim:D
ikinciye hamile misin yoksa sonrası için mi dedin canım

Back
X