• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZLERIME ISIM

hahah birinci oglu kayra canım :KK70: evet cok uyumlu bencede
Hahahah tamda tutturmuşum hee:D
kadının bir oğlu vardı sonra ikizleri mu oldu birdee:KK57:Allah kolaylık versin benim iki kızım var şimdi iki oğlan geliyor kara kara düşünüyorum:D:anneadayı::KK200::KK46::KK46:

Hahahah tamda tutturmuşum hee:KK70:
kadının bir oğlu vardı sonra ikizleri mu oldu birdee:KK57:Allah kolaylık versin benim iki kızım var şimdi iki oğlan geliyor kara kara düşünüyorum:KK70::anneadayı::KK200::KK46::KK46:

vallahi hissettin sanki :D kısmeti oleymıs oda 2+1 erkek annesi dıyo kendısınee hahahah yaa ne guzel bende cok cocuk severim ama bakımı zordur tabı sen daha iyi bilirsin :D

aynen canım zaten bende oldum olası hep kalabalık aileleri sevmişimdir eşiminde benimde hayalimizdı yani çok şükur gerçek oldu :))
canım benim kizlarin biri 2012li digeri 2014lu biz üçüncü çocuk fikrini küçük 4 yaşına gelince düşünüyorduk ikizler zamansız oldu ev falan taşıyorduk o ara bir suru ağır şey kaldırdım camları sildim tüm evi temizledim herhalde ağır gelmiş olmalı bu kadar iş bayılmışım eşim dr götürdü hemen demesin mi 6 haftalık ikizlere hamilesin diye biz sok:KK70: reglim hep gecikirdi o yüzden yine öyledir diye düşünmüştüm ama meğer ikizlerim olmuş :KK70: yani demek isteğim zamansız geldiler kızlarım küçük olduğu için çok çok zor oluyor ikiside bana düşkün hele küçük olanı iyice yapisik bana hep kucak istiyor egilip kalkması iyice zorlaştı artık görenler sen ikiz değil üçüz taşıyorsun diyor :D kuçuğu gece benimle yatıyor bir bakıyorum karnımın üstüne çıkmış bebeklerin tekmelerine uyanıyorum:)
e öbür kızımda daha 4 yasinda o da ilgi istiyor evdi yemekti temizlikti derken doğurucam bakalım ne zaman :D ama tüm günün sonunda bunu yaşamak her şeyi unutturuyor kardeşleri yesin diye ablaları koydu:D :KK200::anneadayı::KK46::KK46:inşallah sende tadarsın bu güzel duyguyu canım :KK200::nazar:

Eklentiler

• SmartSelectImage_2017-04-17-23-11-41.webp
    SmartSelectImage_2017-04-17-23-11-41.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 33
aynen canım zaten bende oldum olası hep kalabalık aileleri sevmişimdir eşiminde benimde hayalimizdı yani çok şükur gerçek oldu :))
canım benim kizlarin biri 2012li digeri 2014lu biz üçüncü çocuk fikrini küçük 4 yaşına gelince düşünüyorduk ikizler zamansız oldu ev falan taşıyorduk o ara bir suru ağır şey kaldırdım camları sildim tüm evi temizledim herhalde ağır gelmiş olmalı bu kadar iş bayılmışım eşim dr götürdü hemen demesin mi 6 haftalık ikizlere hamilesin diye biz sok:KK70: reglim hep gecikirdi o yüzden yine öyledir diye düşünmüştüm ama meğer ikizlerim olmuş :KK70: yani demek isteğim zamansız geldiler kızlarım küçük olduğu için çok çok zor oluyor ikiside bana düşkün hele küçük olanı iyice yapisik bana hep kucak istiyor egilip kalkması iyice zorlaştı artık görenler sen ikiz değil üçüz taşıyorsun diyor :KK70: kuçuğu gece benimle yatıyor bir bakıyorum karnımın üstüne çıkmış bebeklerin tekmelerine uyanıyorum:)
e öbür kızımda daha 4 yasinda o da ilgi istiyor evdi yemekti temizlikti derken doğurucam bakalım ne zaman :KK70: ama tüm günün sonunda bunu yaşamak her şeyi unutturuyor kardeşleri yesin diye ablaları koydu:KK70: :KK200::anneadayı::KK46::KK46:inşallah sende tadarsın bu güzel duyguyu canım :KK200::nazar:

cok şirinn bir göbüşş bir tasla ıkı bebişş heee :anneadayı::nazar::D yaa masallah cok süprizz olmuss gercekten tatlı bır suprız tabıkı zorlukları coktur annelık duygusu herseyın ustunden gelyor ama :) ınsallah nasıp olur banada :KK36::KK68::KK200:

cok şirinn bir göbüşş bir tasla ıkı bebişş heee :anneadayı::nazar::KK70: yaa masallah cok süprizz olmuss gercekten tatlı bır suprız tabıkı zorlukları coktur annelık duygusu herseyın ustunden gelyor ama :) ınsallah nasıp olur banada :KK36::KK68::KK200:
aynen öyle canım bir taşta iki kuş oldu resmen :D hemde çift yumurta ikiside farklı olacak çok merak ediyorum nasıllar:D
göbekten ibaretim artık bir şey göremiyorum valla :D
inşallah canım var mı nişanlın falan

Eklentiler

• 20170417_155017.webp
    20170417_155017.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 29
aynen öyle canım bir taşta iki kuş oldu resmen :KK70: hemde çift yumurta ikiside farklı olacak çok merak ediyorum nasıllar:KK70:
göbekten ibaretim artık bir şey göremiyorum valla :KK70:
inşallah canım var mı nişanlın falan

o göbek ayrı bır cumhuriyet olmuss masallah :D :nazar: farklı olmaları da guzel bir yandan hissel olarakda farklı olucaklar o zaman bende daha oyle durumlar yok canım ya kısmet ama evlenmem de demıyorum da suan dusunmuyorum flört donemlerı hakım bızde dahaa hahahah :D

o göbek ayrı bır cumhuriyet olmuss masallah :KK70: :nazar: farklı olmaları da guzel bir yandan hissel olarakda farklı olucaklar o zaman bende daha oyle durumlar yok canım ya kısmet ama evlenmem de demıyorum da suan dusunmuyorum flört donemlerı hakım bızde dahaa hahahah :KK70:
Aaa onu bilmiyordum bak tekte tipleri aynı çifte tipleri farklı olur diye biliyorum ama hislerde mi öyle oluyormuş?
inşallah olur bakalım canım ya her şey zamanla bizde eşimle üniversitede sevgiliydik ayrılmalar kavgalar barışmalar oldu sonra nişan düğün derken 6 kişi oluyoruz yakinda:KK200::anneadayı:

Aaa onu bilmiyordum bak tekte tipleri aynı çifte tipleri farklı olur diye biliyorum ama hislerde mi öyle oluyormuş?
inşallah olur bakalım canım ya her şey zamanla bizde eşimle üniversitede sevgiliydik ayrılmalar kavgalar barışmalar oldu sonra nişan düğün derken 6 kişi oluyoruz yakinda:KK200::anneadayı:

yaa cok özenilesii nazar degmesin sizee :) :KK200: tek yumurtada hisler davranıslar hemen hemen aynı oluyor bazende olmuyor aslında doga cok suprizlerle ve gizemlerle doluu yaradan bilir :))

yaa cok özenilesii nazar degmesin sizee :) :KK200: tek yumurtada hisler davranıslar hemen hemen aynı oluyor bazende olmuyor aslında doga cok suprizlerle ve gizemlerle doluu yaradan bilir :))
sagolasin canim amiin
aynen öyle canım haklısın ne olacağı hiç belli olmuyor kizlarima hamileyken hemen ilk kontrolde sorduğum şey ikiz mi olmuştu ikisinde de hayır cevabını almıştım doktorum eğer senin ve eşinin tarafında yoksa olması pek mümkün değil ancak tedaviyle olur demişti bende yok öylesine merak ettim ondan sordum demiştim meğer içten içten hep istiyormusum:D ne esimde var ikiz ne bende ama oldu işte yaradan bilir dediğin gibi :anneadayı::KK200::KK46::KK46:

Evet evliyim ve sabah rahim filmine gitcem :KK43: çok tedirginim. Buraya girip bakıyom millet hamile. Allahım bnada nasip et diyom aglıyom :KK43:
Canım benim yaa kıyamam her şey olacağına varır nasibinde varsa olur zaten lütfen yıpratma kendini inşallah güzel sonuçlar alırsın yarın yaz banada ozelden mutlaka

Canım benim yaa kıyamam her şey olacağına varır nasibinde varsa olur zaten lütfen yıpratma kendini inşallah güzel sonuçlar alırsın yarın yaz banada ozelden mutlaka
Yazarım. Çok zor inan.
Birinin evladına fazla dokunsan acaba nazar değdirdim mi sanarlar diye kendini geri çekiyo insan..
Geri çekince kıskandım sanarlar diyosn..
Ya çok zor. Bana dua etsene..
Sen hamilesin kabul olur inşallah. :KK42:

Yazarım. Çok zor inan.
Birinin evladına fazla dokunsan acaba nazar değdirdim mi sanarlar diye kendini geri çekiyo insan..
Geri çekince kıskandım sanarlar diyosn..
Ya çok zor. Bana dua etsene..
Sen hamilesin kabul olur inşallah. :KK42:
Canım benim bilmiyorum ama bence hiçbir anne öyle düşünmez,düşünemez ya düşünenler varsada yuh derim yani her insan hiç tanimadigi çarşıda cafede gördüğü bebekleri sever ben çok yaparım mesela daha şimdiden benim karnıma dokunmak isteyenler oluyor gezerken aa ikiz mi diyerek...yani öyle düşünme üzme kendini...tabiki ederim canim dualarım seninle güzel haberler al inşallah

Canım benim bilmiyorum ama bence hiçbir anne öyle düşünmez,düşünemez ya düşünenler varsada yuh derim yani her insan hiç tanimadigi çarşıda cafede gördüğü bebekleri sever ben çok yaparım mesela daha şimdiden benim karnıma dokunmak isteyenler oluyor gezerken aa ikiz mi diyerek...yani öyle düşünme üzme kendini...tabiki ederim canim dualarım seninle güzel haberler al inşallah
Kmse oyle düşünmese de bnm yaram var ya, gocunuyom belki de. Bana dua et nolur..
Ağlıyorum sana yazarken. Sana sarılasm geldi :( bana iyi geldin :(

Kmse oyle düşünmese de bnm yaram var ya, gocunuyom belki de. Bana dua et nolur..
Ağlıyorum sana yazarken. Sana sarılasm geldi :KK43: bana iyi geldin :KK43:
bak aglatican benide:( keşke olsada sarılsak canım benim gör bak sende olacaksın bir gün anne içime öyle doğdu :KK200:

Back
X