- 14 Nisan 2017
- 225
- 296
- 18
- Konu Sahibi doubleanne4
-
Hahahah tamda tutturmuşum heehahah birinci oglu kayra canımevet cok uyumlu bencede
Hahahah tamda tutturmuşum hee
kadının bir oğlu vardı sonra ikizleri mu oldu birdeeAllah kolaylık versin benim iki kızım var şimdi iki oğlan geliyor kara kara düşünüyorum
aynen canım zaten bende oldum olası hep kalabalık aileleri sevmişimdir eşiminde benimde hayalimizdı yani çok şükur gerçek oldu :))
canım benim kizlarin biri 2012li digeri 2014lu biz üçüncü çocuk fikrini küçük 4 yaşına gelince düşünüyorduk ikizler zamansız oldu ev falan taşıyorduk o ara bir suru ağır şey kaldırdım camları sildim tüm evi temizledim herhalde ağır gelmiş olmalı bu kadar iş bayılmışım eşim dr götürdü hemen demesin mi 6 haftalık ikizlere hamilesin diye biz sokreglim hep gecikirdi o yüzden yine öyledir diye düşünmüştüm ama meğer ikizlerim olmuş yani demek isteğim zamansız geldiler kızlarım küçük olduğu için çok çok zor oluyor ikiside bana düşkün hele küçük olanı iyice yapisik bana hep kucak istiyor egilip kalkması iyice zorlaştı artık görenler sen ikiz değil üçüz taşıyorsun diyor kuçuğu gece benimle yatıyor bir bakıyorum karnımın üstüne çıkmış bebeklerin tekmelerine uyanıyorum:)
e öbür kızımda daha 4 yasinda o da ilgi istiyor evdi yemekti temizlikti derken doğurucam bakalım ne zamanama tüm günün sonunda bunu yaşamak her şeyi unutturuyor kardeşleri yesin diye ablaları koydu inşallah sende tadarsın bu güzel duyguyu canım
aynen öyle canım bir taşta iki kuş oldu resmencok şirinn bir göbüşş bir tasla ıkı bebişş heeeyaa masallah cok süprizz olmuss gercekten tatlı bır suprız tabıkı zorlukları coktur annelık duygusu herseyın ustunden gelyor ama :) ınsallah nasıp olur banada
aynen öyle canım bir taşta iki kuş oldu resmenhemde çift yumurta ikiside farklı olacak çok merak ediyorum nasıllar
göbekten ibaretim artık bir şey göremiyorum valla
inşallah canım var mı nişanlın falan
Aaa onu bilmiyordum bak tekte tipleri aynı çifte tipleri farklı olur diye biliyorum ama hislerde mi öyle oluyormuş?o göbek ayrı bır cumhuriyet olmuss masallahfarklı olmaları da guzel bir yandan hissel olarakda farklı olucaklar o zaman bende daha oyle durumlar yok canım ya kısmet ama evlenmem de demıyorum da suan dusunmuyorum flört donemlerı hakım bızde dahaa hahahah
Aaa onu bilmiyordum bak tekte tipleri aynı çifte tipleri farklı olur diye biliyorum ama hislerde mi öyle oluyormuş?
inşallah olur bakalım canım ya her şey zamanla bizde eşimle üniversitede sevgiliydik ayrılmalar kavgalar barışmalar oldu sonra nişan düğün derken 6 kişi oluyoruz yakinda
sagolasin canim amiinyaa cok özenilesii nazar degmesin sizee :)tek yumurtada hisler davranıslar hemen hemen aynı oluyor bazende olmuyor aslında doga cok suprizlerle ve gizemlerle doluu yaradan bilir :))
Çok anlamlı ve güzel isimlerMuhammed - mustafa
Hep istemişimdir.Çok anlamlı ve güzel isimler
olur canım inşallahHep istemişimdir.
İnşallah bnde hamile kalırım ve evladım olur :)
Evet evliyim ve sabah rahim filmine gitcemolur canım inşallah
evli misin?:))
Canım benim yaa kıyamam her şey olacağına varır nasibinde varsa olur zaten lütfen yıpratma kendini inşallah güzel sonuçlar alırsın yarın yaz banada ozelden mutlakaEvet evliyim ve sabah rahim filmine gitcemçok tedirginim. Buraya girip bakıyom millet hamile. Allahım bnada nasip et diyom aglıyom
Yazarım. Çok zor inan.Canım benim yaa kıyamam her şey olacağına varır nasibinde varsa olur zaten lütfen yıpratma kendini inşallah güzel sonuçlar alırsın yarın yaz banada ozelden mutlaka
Canım benim bilmiyorum ama bence hiçbir anne öyle düşünmez,düşünemez ya düşünenler varsada yuh derim yani her insan hiç tanimadigi çarşıda cafede gördüğü bebekleri sever ben çok yaparım mesela daha şimdiden benim karnıma dokunmak isteyenler oluyor gezerken aa ikiz mi diyerek...yani öyle düşünme üzme kendini...tabiki ederim canim dualarım seninle güzel haberler al inşallahYazarım. Çok zor inan.
Birinin evladına fazla dokunsan acaba nazar değdirdim mi sanarlar diye kendini geri çekiyo insan..
Geri çekince kıskandım sanarlar diyosn..
Ya çok zor. Bana dua etsene..
Sen hamilesin kabul olur inşallah.
Kmse oyle düşünmese de bnm yaram var ya, gocunuyom belki de. Bana dua et nolur..Canım benim bilmiyorum ama bence hiçbir anne öyle düşünmez,düşünemez ya düşünenler varsada yuh derim yani her insan hiç tanimadigi çarşıda cafede gördüğü bebekleri sever ben çok yaparım mesela daha şimdiden benim karnıma dokunmak isteyenler oluyor gezerken aa ikiz mi diyerek...yani öyle düşünme üzme kendini...tabiki ederim canim dualarım seninle güzel haberler al inşallah
bak aglatican benideKmse oyle düşünmese de bnm yaram var ya, gocunuyom belki de. Bana dua et nolur..
Ağlıyorum sana yazarken. Sana sarılasm geldibana iyi geldin
İnşllh rabbim sesini duysun. Sbh sbh buz gbi yagmurlu havada düştüm yollara rahim filmi içinbak aglatican benidekeşke olsada sarılsak canım benim gör bak sende olacaksın bir gün anne içime öyle doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?