- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi doubleanne4
-
degısık ve guzelmıs cıdden :)Arın- Aren
sagolasın canım :)Hayırlı olsun
Ege-efe-deniz-emir güzel isimler :)
sende mı ıkızlere hamılesın canım :) ?güneş-bulut
deniz-güneş
mustafa-kemal
benımde yagız efe-yıgıt efe cok hosuma gıttı bırde ali ısmıne bayılıyorum ama sadece alı olmasın dıyorum...off cok zor ya karar vermekYağız efe- yiğit efe
Serkan-sercan
Savaş- barış
Emir-demir
Bence en guzelleri bu.son olarak kemal ve cemal de olabilir.cemal ismini cok severim
Bu soylediklerimden birini koy bence pisman olmazsın ama yinede sen bilirsinbenımde yagız efe-yıgıt efe cok hosuma gıttı bırde ali ısmıne bayılıyorum ama sadece alı olmasın dıyorum...off cok zor ya karar vermek
evet canım ikizlere gebeyim ama benimkiler kız-erkek :)sende mı ıkızlere hamılesın canım :) ?
aa ıyı kı soyledın sonradan eklemelerı görmemıstım :)evet canım ikizlere gebeyim ama benimkiler kız-erkek :)
bu arada düzenleme yaptım aklıma geleni msjıma ekledim inşallah işine yarar
lısteme eklendı canımBu soylediklerimden birini koy bence pisman olmazsın ama yinede sen bilirsin
maşallah canım allah uzun ömürler versinaa ıyı kı soyledın sonradan eklemelerı görmemıstım :)
benımde 2-4 yasında ıkı kızım var sımdı bırde 2 oglan gelıyor
sen ısım karar verdın mı canım?
Onur ve gurur bu isimleri de eklelısteme eklendı canım
Pars in anlamina google bakar misiniz. Etcil memeli hayvan anlami var.aa cok guzelmış cidden lısteye ekleyeyım:))
ne zor sey şu isim secmeeekmaşallah canım allah uzun ömürler versin
biz hala karar veremedik malesef
aaaa evet oyleymısPars in anlamina google bakar misiniz. Etcil memeli hayvan anlami var.
kuzey-poyrazKuzey kerem
Kuzey poyraz
Burak buğra
Buğra tuğra
Yağız yiğit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?