- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
- Konu Sahibi doubleanne4
-
kuzey-güney dedim dalga geçerler ileride dedilerBenim oğluşunda adı kuzey. Yanında başka bi isim daha var tabi
Güneş - Toprak
Kuzey&Keremkuzey-güney dedim dalga geçerler ileride dedilerdiğer ismi ne canım?
güzelmııs :))Kuzey&Kerem
Buğra-Kuzey cok guzelmıs ekleyecegım lısteyeKuzey&Kerem
Diğer oğlumun adıda buğraBuğra-Kuzey cok guzelmıs ekleyecegım lısteye
Yigit & ArasArkadaşlar benımkı bıraz tatlı bır dert
Doğuma az bir süre kaldı ve ben hala isim konusunda karar veremedim çünkü isimlerine göre şeker ve yastık yaptırmayı düşünüyorum
Çift yumurta ikizi oğullarıma hamileyim isim arıyoruz önerilerinizi bekliyorum belki içime sinen bir isim bulabilirim burda
Eren CanerArkadaşlar benımkı bıraz tatlı bır dert
Doğuma az bir süre kaldı ve ben hala isim konusunda karar veremedim çünkü isimlerine göre şeker ve yastık yaptırmayı düşünüyorum
Çift yumurta ikizi oğullarıma hamileyim isim arıyoruz önerilerinizi bekliyorum belki içime sinen bir isim bulabilirim burda
teşekkürler canımEren Caner
Benimde rüzgar & poyraz hoşuma gitti canımSeçenek arttikca aklin kariscak gibi duruyor ☺ ben ilk begendigim ismi koydum daha sonralari 2.bi isim arasamda yakistiramadm yanina....bulut,rüzgar,güneş...
Rüzgar cnm ama poyraz koyma cidden isinlerinin anlamini tasiyorlarmis yaşadim gordum ☺ oglum bi anda sinirlenir bi anda da durulur...poyraz hep soguktn eser malum ☺☺ 2.yi bulut koymayi planliyormBenimde rüzgar & poyraz hoşuma gitti canım
seninkinin ismi ne :)?
aynen öyle canım banada öyle dediler rüzgar poyraz koyma eserler hep dedilerRüzgar cnm ama poyraz koyma cidden isinlerinin anlamini tasiyorlarmis yaşadim gordum ☺ oglum bi anda sinirlenir bi anda da durulur...poyraz hep soguktn eser malum ☺☺ 2.yi bulut koymayi planliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?