- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi doubleanne4
Arın- Aren
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
degısık ve guzelmıs cıdden :)Arın- Aren
sagolasın canım :)Hayırlı olsun
Ege-efe-deniz-emir güzel isimler :)
sende mı ıkızlere hamılesın canım :) ?güneş-bulut
deniz-güneş
mustafa-kemal
benımde yagız efe-yıgıt efe cok hosuma gıttı bırde ali ısmıne bayılıyorum ama sadece alı olmasın dıyorum...off cok zor ya karar vermekYağız efe- yiğit efe
Serkan-sercan
Savaş- barış
Emir-demir
Bence en guzelleri bu.son olarak kemal ve cemal de olabilir.cemal ismini cok severim![]()
Bu soylediklerimden birini koy bence pisman olmazsın ama yinede sen bilirsinbenımde yagız efe-yıgıt efe cok hosuma gıttı bırde ali ısmıne bayılıyorum ama sadece alı olmasın dıyorum...off cok zor ya karar vermek![]()
evet canım ikizlere gebeyim ama benimkiler kız-erkek :)sende mı ıkızlere hamılesın canım :) ?
aa ıyı kı soyledın sonradan eklemelerı görmemıstım :)evet canım ikizlere gebeyim ama benimkiler kız-erkek :)
bu arada düzenleme yaptım aklıma geleni msjıma ekledim inşallah işine yarar![]()
lısteme eklendı canımBu soylediklerimden birini koy bence pisman olmazsın ama yinede sen bilirsin![]()
maşallah canım allah uzun ömürler versinaa ıyı kı soyledın sonradan eklemelerı görmemıstım :)
benımde 2-4 yasında ıkı kızım var sımdı bırde 2 oglan gelıyor
sen ısım karar verdın mı canım?
Onur ve gurur bu isimleri de eklelısteme eklendı canım![]()
Pars in anlamina google bakar misiniz. Etcil memeli hayvan anlami var.aa cok guzelmış cidden lısteye ekleyeyım:))
ne zor sey şu isim secmeeekmaşallah canım allah uzun ömürler versin
biz hala karar veremedik malesef![]()
aaaa evet oyleymısPars in anlamina google bakar misiniz. Etcil memeli hayvan anlami var.
kuzey-poyrazKuzey kerem
Kuzey poyraz
Burak buğra
Buğra tuğra
Yağız yiğit