Canım l ben sağlık personeliyim iş arasında iki dakika görmeye gittim doktoru normal Doğum odasında baktı .. elime bi kağıt vs veremedi baktığı cihazdan dolayı kalpleri duydu mu bilmiyorum ben duymadımBanada iki kese var demişti.yirmi gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.kalp atışlarını duyduk şükür.demekki sizin kalp atışlarını duydu doktorunuz
Bunları düşünüyorum bende... haklısınız imşallah sağlıkla ikisini de kucağıma alırımEşimin ikiz kardeşleri var düşün 31 yıl evveli, kaynanam nasıl bakmış, nasıl doğurmuş hem de evde doğum yapmışŞükret kuzu, Allah kolaylığını verir,sağlıkla gelsinler
Şükretmediğimi nerden biliyorsunuz, istemediğimi nerden biliyorsunuz ? İstemişim ki 9 ay uğraşmışım İnsanların kaygıları olamaz mı şu ön yargılardan bi sıyrılın artıkÇok tuhafsınız. Hem soğan kürü va çocuk için uğraşıyosunuz hem de sevinmek yerine ağırlığını düşünüp üzülüyosunuz şükretmeyi bilin biraz.
Hee o benim:)Ne guzel 1 kerede aradan cikar:) millet 4 uz doguruyo kiz cesaretli ol biraz:)
Saglikli olsunlar da canim Allah kolayligini verir inan kiMerhaba kızlar
İyi akşamlar herkese, biz eşimle 8-9 aldır korunmuyorduk polikistik överim vardı ve çocuğunuz olmuyordu soğan kürü yaptım. Sonrasında hamile kaldım..
Fakat bıgun öğrendim ki iki kese varmış yani çift yumurta ikizi.. şoktayım nasıl bakacağım. Asıl doğuracağım, nasıl büyüteceğim bilmiyorum
İkiz de anneleri lütfen cevaplayabilir
Beni neler bekliyor ?
Tüm gün ağladım hiçbirşey yiyemedim Rabbime şükürler olsun ikiz olmasından mutluyum ama sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi korkularım var
Desteğinize ihtiyacım var kızlar
Sevgiler hepinize
Not lütfen çocuğu olmayanlar yanlış anlamasın o süreçten bende geçtim çok uğraştım sizinki iyi anlıyorum ama .. gerçekten nasıl yapacağım duygusu insana bunalrı yazdırıyor.. bende insanım haliyle korkuyorum lütfen anlayışla karşılayın
Ablacım teşekkür ederim .. uğraştığını biliyorsun şimdi iki tane olması beni şok etti doktor tüp bebek mi diyince bişe anlayamadım :) ilk aldığımda fotoğrafı atacağım sizeAzracım çok sevindim canım hayırlı olsun.. inşallah sağlıkla zamanında kucağına alman nasip olsun.. Zorlukları vardır elbet.. Ama her zorluğun yanında bir kolaylık da mevcuttur... bir ara fotolarını paylaşş lütfen bayılıyorum ikiz ultrason görüntüsünee :)
Abla şöyle olduuu doktor baktıGenelde tedavi ile çoğul gebelik oluyor ya ondan tüp mü demiştir :) maşallah canım... e sen sormaz mısın.. ikiz dendiğinde tedavi ile mi oldu diye
tamam bekliyorum takipteyim :)
Valla ne yalan sölüm benim de isteğimdi ama nasip olmadı şimdi yaştan dolayı benim de şansımın yüksek olduğu söyleniyor... bende ikiz de çok ama olmadı:)Abla şöyle olduuu doktor baktı
“ Azra her iki tarafta da var dedi “
bende “ evet doktor hanım her iki kistim de çok büyük “ dedim
Sonra diğer asistanı çağırdı “sen hiç ikiz gördün mü gel bak dedi”
Ben de “ben sedyeden kalkınca bakarsınız diğer hastaya hocam hemen bakın gidiyim çok işim var vallahi dedim “
Azra ikiz hamile sensin dedi
Azra orda dondu kaldı
TLC diye bi kanalKizlar o hangi kanalda cikiyor annemde soyledi bana
Anneanneleri teyzeleri dadilari bakiyormus falan bicir bicirlar diyor ismi ne programin merak ediyorum
Teşekkür ederim Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese versin..Valla ne yalan sölüm benim de isteğimdi ama nasip olmadı şimdi yaştan dolayı benim de şansımın yüksek olduğu söyleniyor... bende ikiz de çok ama olmadı:)
bence sen hiiç üzülme şükür durumlarınız iyi gibi, bi şekilde hallolur o durumlar sonra da iyi ki yapmışım dersin:)
endişelerini tabi ki anlıyorum, nasıl taşıycam derken yükünden bahsetmedin sanırım, Allah esirgesin kötü bir durum olursa naparım demek istedin.. çünkü ikiz gebelik taşımanın riskleri var.. sen şimdi doktorunla beraber hareket edip en doğru zamana kadar taşıyıp sağlıkla doğurmaya bakıcaksın... Dualarım seninle.
Çok tatlı :)Abla şöyle olduuu doktor baktı
“ Azra her iki tarafta da var dedi “
bende “ evet doktor hanım her iki kistim de çok büyük “ dedim
Sonra diğer asistanı çağırdı “sen hiç ikiz gördün mü gel bak dedi”
Ben de “ben sedyeden kalkınca bakarsınız diğer hastaya hocam hemen bakın gidiyim çok işim var vallahi dedim “
Azra ikiz hamile sensin dedi
Azra orda dondu kaldı
Teşekkür ederim herhangi bir sağlık sıkıntısı yaşadınız mı?Niye olumsuz düşünüyorsunuz ki? Unutmayın ne düşünürseniz onu çekersiniz hayatınıza. Hiç endişelenmeyin her şey yolunda gider inşallah.
Benim ikizlerim 5,5 yaşındalar. İlk bir iki sene biraz zorluyorlar ama sonrası inanın bütün zorluğuna değiyor. Eğer maddi olarak zorlanmayacaksanız hamileliğin tadını çıkarın.
Ah teşekkür ederim ne güzel olumlamalar :)Çok şanslisiniz samimi söylüyorum.
Daha geçen havaalininda ikiz kızlari olan bir ciftle denk geldik.
1 yasindalardi.
Biri ile anne ilgileniyor digeriyle baba.
çok güzel bi bi tabloydu:)
elbetteki zorluklari olacak ama inanin dayanma gücünüzü hep verecek rabbim.
insallah sakin bebek olurlar.
kimi bebek vardir ikiz bebege bedeldir yani zorlugunu kolayligini bilemeyiz.
ama sonrasi çok guzel olacak.
bi kizim var 16 aylik.
keşke ikiz olsaymiş,öyle yada böyle zaman geciyor.
simdi tekrar hamile kal tekrar dogum yap sar başa yapacagiz kardeş için.
Gozunuz aydin inanin bunun güzelligini ilerde yasayacaksiniz:)
Çok teşekkür ederimHer zaman sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım
Göbeğim çok çıktıktan sonra sola yatarak uyurdum:)
Dönem dönem ya çok uyudum ya hiç uyku tutmadı
Doğumum malesef erken oldu.
31 haftalık doğdular,acil sezaryen oldum.
Kuvöz dönemimiz oldu ama şükür sağlıkla geldiler evimize.
Annemle farklı ama yakın şehirlerdeydik o zaman. O geldi.
Eşim çok ilgiliydi.
Evde ise muhakkak direkt bakımlarını o üstlenirdi, emzirmek dışında :)))
Bir şekilde düzen tutturduk baktık.
Hiç mi kimseniz yok?
En olmadı bakıcı tutarsınız veya ücretsiz izin alabilirseniz.
Ya da siz şimdiden hiç düşünmeyin bunları.
Şimdi 3 can taşıyorsunuz, sağlıklı olmaya odaklanın
Vallahi gerisi gelir, olur bir şekilde