İkiz gebelik hala şoktayım

Aynen hiç arkadaşa ihtiyaç yok.birde birbirlerini öyle tutuyorlar.birlikte oynamaları herşeyi çok güzel.hele birde kavgaları oyuncak başında.bes dk gecmeden barismalari.cok çok güzel.allah nasip etmiş size.siz o size acıyan gözlere bakmayın.allah kuvvet veriyor

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sizi çok iyi anlıyorum ilk duyduğumda ben de aynı şeyleri hissetmiştim.

İki kese demişsiniz iki keseninde içinde embriyo oluşmuş mu ?
Benim de aynı şekilde iki kese vardı biri daha büyük diğeri daha küçüktü. Doktorum bekleyelim dedi büyük olanın içinde embriyo oluşmadı diğerinin içinde oluştu sonra diğer kese kendiliğinden 4 haftada yokoldu.

Ayyy Allah hayırlı etsin. Ne güzel. Ben de hep ikizlerim olsun isterdim. Zorluklarından çok güzelliklerini düşünün rahatlamaya çalışın.

Benimkiler çift yumurta.
O dediğiniz hisler tek yumurta ikizlerinde daha belirgin oluyor sanırım.

Ama birbirlerine hiç kıyamazlar.
Biri diğerini bana karşı bile savunabilir
Her koşulda 'kardeşim' diye düşünürler birbirlerini.
Bunlar güzel hisler

Öyle gerçekten.
Ben mesela şimdi yeniden bebek bekliyorum
Biraz da zorlu geçiyor.
Bir kez daha hamd ediyorum, iyiki iki taneler
Çünkü birlikte oynuyorlar, vakit geçiriyorlar, ben onlarla çok ilgilenemesem de şu sıra, onları gözlemliyorum, sıkılmıyorlar.

Allah kolaylığını veriyor gerçekten.
Maşallah diyeyim ben yıpranmadım,mahvolmadım,hayattan kopmadım.
Öyle olmam beklendi ama olmadım şükür.

Allah bağışlasın cümlemizin evlatlarını

Ayy maşallah yaa çok sevindim valla okuyunca ne güzel ben çok severim ikizleri evet ilk başlarda bakımı çok zor olur ama yanınızda destekçiniz olursa beraberce büyürler bi solukta Allah’ın izniyle de sadece ikiz oldukları için bi sıkıntı olmaz inşallah

Amin inşallah arkadaşım.allah kurtarsın senide.hatta bana tek çocuk büyütmeye göre daha keyifli geldi.masrafi fln oluyor biraz ama Allah yardımcı oluyor

Teşekkür ederim nasıl oldu nasıl büyüttünüz bizim bakacak kimsemiz YÖK bende hemşireyim çalışıyorum en fazla 1 yıl izin alabiliyorum sonrasında ne olacak hiç bilmiyorum

Sizden öğreneceğim o kadar çok şey var ki ? Hangisini sorsam bilmiyorum .... nasıl uyudunuz mesela kaçıncı haftada doğurdunuz benim bakacak kimsem YÖK yardım eden biri var mıydı

Herhangi bişey demediler 1 hafta sonra kontrol iki keseniz var dediler... tebrik ederim ikiz deyince doktor şok oldum

Teşekkür ederim nasıl oldu nasıl büyüttünüz bizim bakacak kimsemiz YÖK bende hemşireyim çalışıyorum en fazla 1 yıl izin alabiliyorum sonrasında ne olacak hiç bilmiyorum
Olur olur hepsi.hic bunları düşünüp canını sıkma.yardimci birileri olsa bile yinede herşeye kendin koşuyorsun.duzen oturdumu hiç korkma.bana herkes ayy napcaksin işin zor diyordu.oturup oturup ağlardim.sonucta tek bebeğinde olsaydı bir yıldan sonra bakıcı bulmuyacajmiydin.calisan insabmissin senin için bu çok avantajlı.ayni anda büyüyüp gidecekler

Herhangi bişey demediler 1 hafta sonra kontrol iki keseniz var dediler... tebrik ederim ikiz deyince doktor şok oldum
Banada iki kese var demişti.yirmi gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.kalp atışlarını duyduk şükür.demekki sizin kalp atışlarını duydu doktorunuz

Biz eşimle yurtdışındayız ve kimse yok bende ilk duyduğumda eve gelene kadar ağladım nasıl bakarım diye hemşirede sen çıtıpıtı birisin nasıl doğurucaksın ikiz çocuğu diyince iyice allak bullak olmuştum.
Kaçıncı haftanızdasınız şuan ?
Benim 6. Haftada birinde embriyo oluşmaya başladı diğer kese ozaman 7 haftalıktı ve hala boştu.
Allah gönlünüze göre versin içinizi ferah tutun. Bazen isyan gibi anlaşılıyor ama gerçekten değil insan her şeyi düşünüyor nasıl yeterim ne yaparım diye özellikle tek olunca.

Sizden öğreneceğim o kadar çok şey var ki ? Hangisini sorsam bilmiyorum .... nasıl uyudunuz mesela kaçıncı haftada doğurdunuz benim bakacak kimsem YÖK yardım eden biri var mıydı
Her zaman sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım
Göbeğim çok çıktıktan sonra sola yatarak uyurdum:)
Dönem dönem ya çok uyudum ya hiç uyku tutmadı

Doğumum malesef erken oldu.
31 haftalık doğdular,acil sezaryen oldum.
Kuvöz dönemimiz oldu ama şükür sağlıkla geldiler evimize.

Annemle farklı ama yakın şehirlerdeydik o zaman. O geldi.
Eşim çok ilgiliydi.
Evde ise muhakkak direkt bakımlarını o üstlenirdi, emzirmek dışında :)))
Bir şekilde düzen tutturduk baktık.

Hiç mi kimseniz yok?
En olmadı bakıcı tutarsınız veya ücretsiz izin alabilirseniz.
Ya da siz şimdiden hiç düşünmeyin bunları.
Şimdi 3 can taşıyorsunuz, sağlıklı olmaya odaklanın
Vallahi gerisi gelir, olur bir şekilde

Canım ben henüz 5 haftalık hamileyim kalp Arık’ını duymadık haftaya dedi, bazen biri kayboluyormuş öyle diyorlar ... bilmiyorum ne olacak çok şaşkınım

Ne güzel işte bir kere de işin bitecek.Ara verince herşey daha zor oluyor.Hamileliğin ilk zamanlarında bu negatif düşünceler oluyor.2 ay sonra düzene giriyor.Hiç üzme kendini.Birçok insanın çok istediği,dualar ettiği birşeyi nasip etti Allah sana.İnşallah iki evladını da sağlıkla kucağına alırsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…