Maşallah hayırlı olsun!
Benim de ikizlerim var, 4 buçuk yaşında çift yumurta kızlarım var.
Aşırı bulantılı bir hamilelikten sonra sağlıkla kucağıma aldım çok şükür.
Paniklemenizi öyle iyi anlıyorumki, aynı tepkileri vermiştim
Nasıl taşırım, nasıl ederim diye.
Ama oluyor herşey bir şekilde.
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Zor ama inanın muhteşem birşey oluyor.
Dünyaya arkadaşı ile birlikte geliyor bebek...
Aynen hiç arkadaşa ihtiyaç yok.birde birbirlerini öyle tutuyorlar.birlikte oynamaları herşeyi çok güzel.hele birde kavgaları oyuncak başında.bes dk gecmeden barismalari.cok çok güzel.allah nasip etmiş size.siz o size acıyan gözlere bakmayın.allah kuvvet veriyor
Maşallah hayırlı olsun!
Ayyy Allah hayırlı etsin. Ne güzel. Ben de hep ikizlerim olsun isterdim. Zorluklarından çok güzelliklerini düşünün rahatlamaya çalışın.Merhaba kızlar
İyi akşamlar herkese, biz eşimle 8-9 aldır korunmuyorduk polikistik överim vardı ve çocuğunuz olmuyordu soğan kürü yaptım. Sonrasında hamile kaldım..
Fakat bıgun öğrendim ki iki kese varmış yani çift yumurta ikizi.. şoktayım nasıl bakacağım. Asıl doğuracağım, nasıl büyüteceğim bilmiyorum
İkiz de anneleri lütfen cevaplayabilir
Beni neler bekliyor ?
Tüm gün ağladım hiçbirşey yiyemedim Rabbime şükürler olsun ikiz olmasından mutluyum ama sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi korkularım var
Desteğinize ihtiyacım var kızlar
Sevgiler hepinize
Benimkiler çift yumurta.Maşallah allah analı babalı büyütsun inşallah en çok merak ettiğim konu gercekten aynı şeyleri hissediyorlar mı ? Üzüntü sevinç gülme ağlama vs. Konu dışında konu sahibinden özür diliyorum öncelik görünce dayanamadım :)
5 ikiz bir de ablaları 6 kız eşle 7 kız ha bir de kayınvalide 8 kız evde ki adama acıyorum ben valla
Öyle gerçekten.Aynen hiç arkadaşa ihtiyaç yok.birde birbirlerini öyle tutuyorlar.birlikte oynamaları herşeyi çok güzel.hele birde kavgaları oyuncak başında.bes dk gecmeden barismalari.cok çok güzel.allah nasip etmiş size.siz o size acıyan gözlere bakmayın.allah kuvvet veriyor
Merhaba kızlar
İyi akşamlar herkese, biz eşimle 8-9 aldır korunmuyorduk polikistik överim vardı ve çocuğunuz olmuyordu soğan kürü yaptım. Sonrasında hamile kaldım..
Fakat bıgun öğrendim ki iki kese varmış yani çift yumurta ikizi.. şoktayım nasıl bakacağım. Asıl doğuracağım, nasıl büyüteceğim bilmiyorum
İkiz de anneleri lütfen cevaplayabilir
Beni neler bekliyor ?
Tüm gün ağladım hiçbirşey yiyemedim Rabbime şükürler olsun ikiz olmasından mutluyum ama sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi korkularım var
Desteğinize ihtiyacım var kızlar
Sevgiler hepinize
Amin inşallah arkadaşım.allah kurtarsın senide.hatta bana tek çocuk büyütmeye göre daha keyifli geldi.masrafi fln oluyor biraz ama Allah yardımcı oluyorÖyle gerçekten.
Ben mesela şimdi yeniden bebek bekliyorum
Biraz da zorlu geçiyor.
Bir kez daha hamd ediyorum, iyiki iki taneler
Çünkü birlikte oynuyorlar, vakit geçiriyorlar, ben onlarla çok ilgilenemesem de şu sıra, onları gözlemliyorum, sıkılmıyorlar.
Allah kolaylığını veriyor gerçekten.
Maşallah diyeyim ben yıpranmadım,mahvolmadım,hayattan kopmadım.
Öyle olmam beklendi ama olmadım şükür.
Allah bağışlasın cümlemizin evlatlarını
Teşekkür ederim nasıl oldu nasıl büyüttünüz bizim bakacak kimsemiz YÖK bende hemşireyim çalışıyorum en fazla 1 yıl izin alabiliyorum sonrasında ne olacak hiç bilmiyorumHayırlı olsun arkadaşım.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.cok zor bir okadarda güzel bir duygu.o doğdukları gün paha biçilemez.allah verdiyse sabrinida kolaylığını da veriyor.benim ikizlerim iki buçuk uasinda
Sizden öğreneceğim o kadar çok şey var ki ? Hangisini sorsam bilmiyorum .... nasıl uyudunuz mesela kaçıncı haftada doğurdunuz benim bakacak kimsem YÖK yardım eden biri var mıydı
Maşallah hayırlı olsun!
Herhangi bişey demediler 1 hafta sonra kontrol iki keseniz var dediler... tebrik ederim ikiz deyince doktor şok oldumAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sizi çok iyi anlıyorum ilk duyduğumda ben de aynı şeyleri hissetmiştim.
İki kese demişsiniz iki keseninde içinde embriyo oluşmuş mu ?
Benim de aynı şekilde iki kese vardı biri daha büyük diğeri daha küçüktü. Doktorum bekleyelim dedi büyük olanın içinde embriyo oluşmadı diğerinin içinde oluştu sonra diğer kese kendiliğinden 4 haftada yokoldu.
Olur olur hepsi.hic bunları düşünüp canını sıkma.yardimci birileri olsa bile yinede herşeye kendin koşuyorsun.duzen oturdumu hiç korkma.bana herkes ayy napcaksin işin zor diyordu.oturup oturup ağlardim.sonucta tek bebeğinde olsaydı bir yıldan sonra bakıcı bulmuyacajmiydin.calisan insabmissin senin için bu çok avantajlı.ayni anda büyüyüp gideceklerTeşekkür ederim nasıl oldu nasıl büyüttünüz bizim bakacak kimsemiz YÖK bende hemşireyim çalışıyorum en fazla 1 yıl izin alabiliyorum sonrasında ne olacak hiç bilmiyorum
Babanem ikiz kardeş başka da yokYaa ne güzel ben de çok isterim ikiz çocuklarım olmasini
Konu sahibi sizde başka ikiz akrabalar var mı? İkiz olmak genetik sanırım.
Banada iki kese var demişti.yirmi gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.kalp atışlarını duyduk şükür.demekki sizin kalp atışlarını duydu doktorunuzHerhangi bişey demediler 1 hafta sonra kontrol iki keseniz var dediler... tebrik ederim ikiz deyince doktor şok oldum
Biz eşimle yurtdışındayız ve kimse yok bende ilk duyduğumda eve gelene kadar ağladım nasıl bakarım diye hemşirede sen çıtıpıtı birisin nasıl doğurucaksın ikiz çocuğu diyince iyice allak bullak olmuştum.Herhangi bişey demediler 1 hafta sonra kontrol iki keseniz var dediler... tebrik ederim ikiz deyince doktor şok oldum
Her zaman sorularınıza yardımcı olmaya çalışırımSizden öğreneceğim o kadar çok şey var ki ? Hangisini sorsam bilmiyorum .... nasıl uyudunuz mesela kaçıncı haftada doğurdunuz benim bakacak kimsem YÖK yardım eden biri var mıydı
Canım ben henüz 5 haftalık hamileyim kalp Arık’ını duymadık haftaya dedi, bazen biri kayboluyormuş öyle diyorlar ... bilmiyorum ne olacak çok şaşkınımBiz eşimle yurtdışındayız ve kimse yok bende ilk duyduğumda eve gelene kadar ağladım nasıl bakarım diye hemşirede sen çıtıpıtı birisin nasıl doğurucaksın ikiz çocuğu diyince iyice allak bullak olmuştum.
Kaçıncı haftanızdasınız şuan ?
Benim 6. Haftada birinde embriyo oluşmaya başladı diğer kese ozaman 7 haftalıktı ve hala boştu.
Allah gönlünüze göre versin içinizi ferah tutun. Bazen isyan gibi anlaşılıyor ama gerçekten değil insan her şeyi düşünüyor nasıl yeterim ne yaparım diye özellikle tek olunca.