İkiz gebelik hala şoktayım

Canım ben henüz 5 haftalık hamileyim kalp Arık’ını duymadık haftaya dedi, bazen biri kayboluyormuş öyle diyorlar ... bilmiyorum ne olacak çok şaşkınım
Evet daha erken benim o şekilde oldu kaybolan ikiz sendromu. İçini ferah tut herşey olacağına varır. Şimdiden sıkma kendini

Hayırlı olsun güzel bir şey ama zor olduğu muhakkak, pişman olacağınızı sanmam sonuçta evlat.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah :)

Çok güzel bir haber. Bende çok istemiştim ikiz , kısmet olmadı . Bence çok şanslısınız eğer maddi durumunuz müsait ise mutlaka bir yardımcı/ bakıcı tarzı birini tutun yanınıza. Eğer maddi durumunuz yoksa şimdiden kv yada anne veya bir akrabanızla konuşun size yardımcı olmadı için. Kreşe başladıktan sonra rahatlarsınız. İlk 3-4 yıl zorlu ve yıpratıcı oluyor. Yanınızda biri olursa en azından siz uykusuz kalmaSınız. Birde ilk iş çok iyi bir süt sağma Makinesi alın , süt saklama poşetleri falan stoklayın . Göğüsleriniz 2 bebek emzirme durumundan yara olabilir o sebeple arada emzirip arada sağarsınız. Onlar uyuduğunda gene sağıp sütleri buzluğa atıp stok yaparsınız. En zorlu şey gerçekten ilk etapta emzirme . Doğum sonrası Bol bol sağın makine ile .

Allahim en buyuk hayalim ikiz bebek.
Bende pkoyum.Insallah ben de boyle bir haber alirim tez vakitte.
Saglikla dogurun insallah.

Yalnız ne kadar da ikiz hayali olan kadın varmis aramızda :) Allah gönlünüze göre versin

Benim iş arkadaşımın 3 hamileliginde ikizleri oldu. Ilk söylediği "o an hayatim bitti dedim". Sonra ikizleri doğdu (şimdi 4 kızı var) ve çok mutlu. Hem ikizlere hamileyken doktorasini bitirdi ve calisiyordu. Yani sağlıkla gelsinler inşallah.

Bende ikiz annesiyim 1aylık) birde 2.5 yasında oğlum var suan durum ıyı. Şükret korkacak bısey yok

Yerinizde olmak için yıllarca uğraşan , varını yoğunu tedavilere harcayan o kadar çok insan var ki.. maşallah Rabbim ne güzel kendiliğinden nasip etmiş..
İkiz bir arada büyürler hiçte birşey olmaz şu an gebeliğin duygusallığı endişesi var sizde atlatirsiniz

Niye olumsuz düşünüyorsunuz ki? Unutmayın ne düşünürseniz onu çekersiniz hayatınıza. Hiç endişelenmeyin her şey yolunda gider inşallah.
Benim ikizlerim 5,5 yaşındalar. İlk bir iki sene biraz zorluyorlar ama sonrası inanın bütün zorluğuna değiyor. Eğer maddi olarak zorlanmayacaksanız hamileliğin tadını çıkarın.

Çok güzel oluyor, hiç tasalanma.benim ikinci hamileliğimde ikizim oldu.3 çocuğum var Allah bağışlasın. Ilk iki yıl zor oldu ama 3 yaşındalar birbirleriyle oynamaları büyük avantaj oluyor.
Ve onları izlemek nmutluluk veriyor.

Ben 3üz istiyorum ay cok guzeel Allah bağışlasın canım merak etme bu korkularin yerini cok guzel duygular alacak,esimin yengeside sogan suyu yapmis sonra ikiz cift yumurta ikizlerine hamile kalmış suan 6 yasindalar bicir bicirlar baş döndürücüler :)

Benim çift yumurta ikizlerim var. İki erkek 6 yaşındalar. İlk duyduğumda eşimde ben de şok olduk ama sonra hamileyken onlara birsey olmasın ne olacak diye düşünürken doguyorlar. Korkma mutlu ol emin ol Allah san o gücü veriyor sen annesin yaparsın. Gecen eşimin kuzeniyle konuştuk beni hastaneye görmeye geldiklerinde bebekler uyuyormuş ben bak Bi yaşıyorlar mı demişim narkozun etkisiyle. Sadece saglımlı beslen kendine diikat et unutma çocukların dünyaya sadece kardeş olarak değil en yakın arkadaşı olarak gelecek. Oyun oynamak için kimseye ihtiyaçları olmayacak bu çok önemli tek çocuklu aileler bizi arıyor ki çocuklarımız oyun oynasın. Sıkılma daralma zor olacak ama sevecek Allah sabır versin

Maşallah hayırlı olsun. Ben 4. Tüp bebek denememle ikizlere hamileyim çok şükür daha Doğum yapmadım. Meslektaş sayılırız paramediğim bende uzun süreli izin alamayacağım ben sadece büyürken yanlarında olamamaktan çekiniyorum. Rabbim çok şükür nasip etti sağlıkla zamanında doğurmakta nasip etsin gerisi gelir inşallah

Ne kadar güzel.. :) Tebrik ederim..
Hiç endişelenip üzme kendini.. Kötü düşünüp kötüyü çağırma; herşey yolunda gider inşaallah..
Eşin, ailen de yardımcı olur; bakarsanız ne olacak..

Çok şanslisiniz samimi söylüyorum.
Daha geçen havaalininda ikiz kızlari olan bir ciftle denk geldik.
1 yasindalardi.
Biri ile anne ilgileniyor digeriyle baba.
çok güzel bi bi tabloydu:)
elbetteki zorluklari olacak ama inanin dayanma gücünüzü hep verecek rabbim.
insallah sakin bebek olurlar.
kimi bebek vardir ikiz bebege bedeldir yani zorlugunu kolayligini bilemeyiz.
ama sonrasi çok guzel olacak.

bi kizim var 16 aylik.
keşke ikiz olsaymiş,öyle yada böyle zaman geciyor.
simdi tekrar hamile kal tekrar dogum yap sar başa yapacagiz kardeş için.
Gozunuz aydin inanin bunun güzelligini ilerde yasayacaksiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…