Evet daha erken benim o şekilde oldu kaybolan ikiz sendromu. İçini ferah tut herşey olacağına varır. Şimdiden sıkma kendiniCanım ben henüz 5 haftalık hamileyim kalp Arık’ını duymadık haftaya dedi, bazen biri kayboluyormuş öyle diyorlar ... bilmiyorum ne olacak çok şaşkınım
Teşekkür ederim canım Dualarınızı esirgemeyin lütfen çok korkuyorum ... Allah yardım etsinEvet daha erken benim o şekilde oldu kaybolan ikiz sendromu. İçini ferah tut herşey olacağına varır. Şimdiden sıkma kendini
Bende ikiz annesiyim 1aylıkMerhaba kızlar
İyi akşamlar herkese, biz eşimle 8-9 aldır korunmuyorduk polikistik överim vardı ve çocuğunuz olmuyordu soğan kürü yaptım. Sonrasında hamile kaldım..
Fakat bıgun öğrendim ki iki kese varmış yani çift yumurta ikizi.. şoktayım nasıl bakacağım. Asıl doğuracağım, nasıl büyüteceğim bilmiyorum
İkiz de anneleri lütfen cevaplayabilir
Beni neler bekliyor ?
Tüm gün ağladım hiçbirşey yiyemedim Rabbime şükürler olsun ikiz olmasından mutluyum ama sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi korkularım var
Desteğinize ihtiyacım var kızlar
Sevgiler hepinize
Niye olumsuz düşünüyorsunuz ki? Unutmayın ne düşünürseniz onu çekersiniz hayatınıza. Hiç endişelenmeyin her şey yolunda gider inşallah.Merhaba kızlar
İyi akşamlar herkese, biz eşimle 8-9 aldır korunmuyorduk polikistik överim vardı ve çocuğunuz olmuyordu soğan kürü yaptım. Sonrasında hamile kaldım..
Fakat bıgun öğrendim ki iki kese varmış yani çift yumurta ikizi.. şoktayım nasıl bakacağım. Asıl doğuracağım, nasıl büyüteceğim bilmiyorum
İkiz de anneleri lütfen cevaplayabilir
Beni neler bekliyor ?
Tüm gün ağladım hiçbirşey yiyemedim Rabbime şükürler olsun ikiz olmasından mutluyum ama sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi korkularım var
Desteğinize ihtiyacım var kızlar
Sevgiler hepinize
Evet bide o kadar tatlılar kiiiEvet o, bir de büyük kız var. 6 kız. Efsane.
Kizlar o hangi kanalda cikiyor annemde soyledi banaEvet bide o kadar tatlılar kiii