İkiz gebelik hala şoktayım

Ben de çift yumurta ikiziyim ama o dediğin tek yumurta ikizleri için geçerli galiba bir de benim ikizim erkek :)

ne guzel canim benm allah yardimcin olsun ikizim ama aralari. cok az olan cocuklarim var en son bebegim. suan 7 aylik. dusun ama allah yardim ediyor .ilk. bebekler zordur cunki daha once yasamadigin bir durum ama en guzel yani birlikte buyuyorlar annen ve kayinvaliden varsa onlarda yardim eder bence siz ustesinden gelirsiniz zaten. ssizin. sezeryan olur buyuk bir ihtimal

Ayyycanim adina cok sevindim rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin

Ikiz annesi olaraktan yaziyorum...
Iki kat zor ama mutluguda iki kat yasiyosun...
Ben ev islerini bilemezken aldim ikisinide kucagima...ilk zamanlar illaki surec zor oluyor...ama yine olsa dogrurum
Su an evde bicir bicirlar 7 yasindalar

En guzel yanida baglari... birbirleriye dusman gibi olurlar ama birine bisey soyle kardesini korumak icin aslan kesilir

Gerçekten bunun için o kadar ağlamış olmanıza inanamıyorum. Biz olmuyor diye ağlıyoruz rabbim ne güzel size o mucizeyi 2 kez sunmuş şükredin bence bunca kişi büyütebiliyorsa sizde büyütürsünüz merak etmeyin

o tuhaf hissi, korkuyu, tam sevinememeyi, belirsizligi suan resmen hissettim:))) Rabbim yardimcin olsun saglikla gelsinler.

Tebrikler Seni çok iyi anlıyorum. Allah ona göre kolaylığını veriyor. Tekiz hamileliklere göre daha çabuk karnın büyüyor ve daha şiş oluyor. Bakımı konusunda ise ailemden çok uzağım. Bu beni düşündürüyor. Bana yardımcı olabilecek bir tek onlar var eşim dışında. Hatta tatilde gelip hastane çantamı hazırladılar, temizlik yaptılar. İkiz anneleri çok şanslılar bunu bil. Seni sevecek iki beden taşıyorsun.

Konu sahibesi adına çok sevindim , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Ve tabi Rabbim seninde beden ve akıl sağlığını korusun :) Kolay olmayacak lakin Allah verdiyse kolaylığını rızkını da verecektir buna inanırım . Dünyanın en güzel ve en zor olayını tecrübe edeceksin TEBRİKLER :)

İkizler aynı duyguları hissediyor mu toplumda böyle bişey söylüyorlar hep merak etmişim
Merhaba bende ikizim . Ve evet özellikle belli bir yaşa kadar tabiri caizse çişi gelse nefesi daralsa hissediyorsun . :)

Belli bir yaştan sonra sanırım hayat gayesi falan derken körelebiliyor bu duygular ama böyle birşey var .

Benimde ikiz kiz kardesim varr canimmm o benim herseyim iyiki var.annemde hep der iyiki dogurmusum sizi diye :) ben bile ikizden korkarken ikiz kizim olsun istiyorum :)

Tek yumurta ikizi misiniz? Benim tek yumurta ikizlerim var 20 aylık bu yüzden sordum merak ediyorum ben de his durumlarını.

İkiz Annesi değilim ama ikiz kizlarim olsun çok isterdim çok sanslisiniz beraber büyürler ya tek doğum iki çocuk süper bişey birdede yorulacaksiniz ikidede tek seferde yorulursunuz daha iyi

Allah analı babalı büyütsün hamileliğinin son atlayınca itibaren başlıyacak zorluk yatamiyacaksin yeri geldiğinde soğuktan sonra ki ilk 3 ay ıraz zor yeri gelecek ikisi birden ağlayacak benim en büyük desteyim eşimdi uyumaktan mama vermeye sağolsun yardım etti tabi o da bir yere kadar zorlu bir süreç allah yardımcın olsun ben birini ayağımda sallarken diğerini kucağıma alıp uyutmaya çalıştığımı bilirim korkma allah bir şekilde yardım ediyor

Merhaba öncelikle tebrik ediyorum. Benim de ikizlerim var sorunsuz bir gebelik yaşadım. 36 haftalık sağlıklı iki bebek doğurdum. Allah’ın izni ile. İkiz bakımı cok cook zor ama bi o kadar da güzel. Allah yardım ediyor emin olun. Çok şanslısınız

Pcoslularda oluyor bu durum canim....
Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşâAllah..
Zor ama değecek canim Rabbim sabrını artırsın,
aklına kötü senaryolar getirme bol bol dua et!! Daha dikkatli ol tabii.. Aln cns

Ikiz buyutmek daha kolay bence kardeslerimden biliyorum birbirine arkadas olur beraber oynarlar yalnizlik cekmezler tek cocuk anneye sariyo:) onlar birbirine yeterler tebrikler...

Çok tuhafsınız. Hem soğan kürü va çocuk için uğraşıyosunuz hem de sevinmek yerine ağırlığını düşünüp üzülüyosunuz şükretmeyi bilin biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…