Hayırlı olsun arkadaşım.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.cok zor bir okadarda güzel bir duygu.o doğdukları gün paha biçilemez.allah verdiyse sabrinida kolaylığını da veriyor.benim ikizlerim iki buçuk uasindaMerhaba kızlar
İyi akşamlar herkese, biz eşimle 8-9 aldır korunmuyorduk polikistik överim vardı ve çocuğunuz olmuyordu soğan kürü yaptım. Sonrasında hamile kaldım..
Fakat bıgun öğrendim ki iki kese varmış yani çift yumurta ikizi.. şoktayım nasıl bakacağım. Asıl doğuracağım, nasıl büyüteceğim bilmiyorum
İkiz de anneleri lütfen cevaplayabilir
Beni neler bekliyor ?
Tüm gün ağladım hiçbirşey yiyemedim Rabbime şükürler olsun ikiz olmasından mutluyum ama sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi korkularım var
Desteğinize ihtiyacım var kızlar
Sevgiler hepinize
Ne guzel 1 kerede aradan cikar:) millet 4 uz doguruyo kiz cesaretli ol biraz:)
5'izli bir program var ya Amerikan kanalında, bayılıyorum ona.
Tek doğuran arkadaşlarım oturdumu benden daha çok yakınıyor.cok güzel bir duygu.Bu kadar korkacak bir sey yok saglikla ve zamaninda dogurmaya bak..Mama bez masrafi disinda bebekken sorun yok..hayirli olsun..
5 ikiz bir de ablaları 6 kız eşle 7 kız ha bir de kayınvalide 8 kız evde ki adama acıyorum ben valla5'izli bir program var ya Amerikan kanalında, bayılıyorum ona.
Maşallah allah analı babalı büyütsun inşallah en çok merak ettiğim konu gercekten aynı şeyleri hissediyorlar mı ? Üzüntü sevinç gülme ağlama vs. Konu dışında konu sahibinden özür diliyorum öncelik görünce dayanamadım :)
Maşallah hayırlı olsun!
Benim de ikizlerim var, 4 buçuk yaşında çift yumurta kızlarım var.
Aşırı bulantılı bir hamilelikten sonra sağlıkla kucağıma aldım çok şükür.
Paniklemenizi öyle iyi anlıyorumki, aynı tepkileri vermiştim
Nasıl taşırım, nasıl ederim diye.
Ama oluyor herşey bir şekilde.
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Zor ama inanın muhteşem birşey oluyor.
Dünyaya arkadaşı ile birlikte geliyor bebek...