Ne güzel kalbiniz var... Allahım sana da verdin inşallah
Bir ikiz annesi olarak sana çok şanslısın demek istiyorum.Evet eşin destek olursa gül gibi de büyütürsün ben 3.tüp denememde ikiz hamilelik ve ardından hiç kucağıma alamadan geçen 45 gün...Bence güzel bir hamilelik geçirmeye bak onlar için sağlıklı beslenmene özen göster ve asla kendini yorma .Ben 6,5 aylık 1000 gr doğurmuştum inşallah sen zamanında al bebişlerini kucağına.Herşeyi iki kez yapıyorsun ama büyüdüklerinde birbirleriyle çok güzel oynuyorlar hiç arkadaşa ihtiyaçları olmuyor,can sıkıntısı olmuyor.Ben çalışan bir anne olarak onlara güzel bakabildiysem sen de yaparsın.Hiç korkma Allah dağına göre kar veriyor.Benim gibi hassas bünyeye sahip bir(sürekli hasta olan)büyüttüyse sen de çok daha iyisini yaparsın.Bana özelden yazabilirsinMerhaba kızlar
İyi akşamlar herkese, biz eşimle 8-9 aldır korunmuyorduk polikistik överim vardı ve çocuğunuz olmuyordu soğan kürü yaptım. Sonrasında hamile kaldım..
Fakat bıgun öğrendim ki iki kese varmış yani çift yumurta ikizi.. şoktayım nasıl bakacağım. Asıl doğuracağım, nasıl büyüteceğim bilmiyorum
İkiz anneleri lütfen cevaplayabilir
Beni neler bekliyor ?
Tüm gün ağladım hiçbirşey yiyemedim Rabbime şükürler olsun ikiz olmasından mutluyum ama sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi korkularım var
Desteğinize ihtiyacım var kızlar
Sevgiler hepinize
Not lütfen çocuğu olmayanlar yanlış anlamasın o süreçten bende geçtim çok uğraştım sizi çok iyi anlıyorum ama .. gerçekten nasıl yapacağım duygusu insana bunalrı yazdırıyor.. bende insanım haliyle korkuyorum lütfen anlayışla karşılayın
tek yumurtaların rüyaları bile aynı olabiliyor ama çift yumurtada öyle bişey yokİkizler aynı duyguları hissediyor mu toplumda böyle bişey söylüyorlar hep merak etmişim
Ağlama sakınnn buna ağlanır mı, mutluluktan ağlıyorsan tamam..Merhaba kızlar
İyi akşamlar herkese, biz eşimle 8-9 aldır korunmuyorduk polikistik överim vardı ve çocuğunuz olmuyordu soğan kürü yaptım. Sonrasında hamile kaldım..
Fakat bıgun öğrendim ki iki kese varmış yani çift yumurta ikizi.. şoktayım nasıl bakacağım. Asıl doğuracağım, nasıl büyüteceğim bilmiyorum
İkiz anneleri lütfen cevaplayabilir
Beni neler bekliyor ?
Tüm gün ağladım hiçbirşey yiyemedim Rabbime şükürler olsun ikiz olmasından mutluyum ama sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi korkularım var
Desteğinize ihtiyacım var kızlar
Sevgiler hepinize
Not lütfen çocuğu olmayanlar yanlış anlamasın o süreçten bende geçtim çok uğraştım sizi çok iyi anlıyorum ama .. gerçekten nasıl yapacağım duygusu insana bunalrı yazdırıyor.. bende insanım haliyle korkuyorum lütfen anlayışla karşılayın
Kuzeniniz sopan küründen sonra mu ikize hanile kaldı ?Soğan kürü yaptıgın ay mı hamıle kaldın. Bızım aıledede ıkız dolu ve kuzenımde sogan kuru yaptıgı ay hamıle kaldı sımdı 2yasındalar allah bagıslasın dusunme oyle seyler bızımkıler bırbırlerı olmadan uykuya dalamıyolar cok tatlılar allah kolaylıgını verır canım
Amin inşallah açıkcası fiziksel anlamda da nasıl taşıyacağını bilmiyorum ben ağır diye çanta bile almam yanıma :) :) işin şakası tabi Allah umarım o gücü verir bana korkuyorum tedirginim ama biliyorum geçecekNe güzel bir lütufta bulunmuş yaradan sana bence cok sanlisin...
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip eder Rabbim...
Her doğan nasibi ile gelir Rabbim kimseye tasiyamayacagi yükü vermezmis... ( asla yük olarak düşünmeyin öyle dedikleri icin yazdim.. )
Bence cok güçlü ve mükemmel bir anne olacaksin....
Evet sogan kurunu yaptıgı ay hamıle kalmıs sonra dr kese guzel demıstı ıkıncı kontrolde nokta var bıtane daha demıs ucuncu gıdıste ıkıncı keseyı gorduKuzeniniz sopan küründen sonra mu ikize hanile kaldı ?
Ahhhh onlari hissetmeye bir başla o zaman tasimanin bile tadına doyamayacaksin...Amin inşallah açıkcası fiziksel anlamda da nasıl taşıyacağını bilmiyorum ben ağır diye çanta bile almam yanıma :) :) işin şakası tabi Allah umarım o gücü verir bana korkuyorum tedirginim ama biliyorum geçecek
Mutlaka zor yanları var ilk zaman dışarıya cikamadigim çok oldu.markete bile gidemezdim.simdi kendileri dışarı çıkalım diyorlar.ama ben keyif aldım.ikiside emdiler.biri mama yedi bı sure.ilk zamanlar masrafı epey çoktu.benimkiler maşallah normal bebek kilosunda doğdular.ailenin maskotu oldular.ablamizda var bizim.ablamiz krizlere girdi biraz.ustune iki tane kardeş gelince.oda alıştı zamanla.ondan pek yardım isteyemedim çünkü bazen kızıp ben sana iki tane doğur demedim birtane kardeş istedim derdi.simdi alıştı.hep onun peşindeler.cok seviyorlar ablalariniAllah size bağışlasın yavrularınızı :)
Nasıl geçti süreç ne zorluklarla karşılaştın bahsedebilir misin birAz:)
Hiç üzülme arkadaşım.allahima bin şükür bana böyle bir duygu yaşattı.ilk zaman çok zor geldi kaygılarla basetmek.ama olup gidiyor.biranda iki çocuğun olacak.bidahada yapmazsın.calisiyormussun zaten.bence çok ideal.hamileligini güzel gecirmeyebak.hamileligide zordur hee.koca bir göbek iki taraftan tekmeler...Canım l ben sağlık personeliyim iş arasında iki dakika görmeye gittim doktoru normal Doğum odasında baktı .. elime bi kağıt vs veremedi baktığı cihazdan dolayı kalpleri duydu mu bilmiyorum ben duymadım
Gözünü sevdiğimin soğanı bırakmışken ikiz bırakıyor herhalde :)Evet sogan kurunu yaptıgı ay hamıle kalmıs sonra dr kese guzel demıstı ıkıncı kontrolde nokta var bıtane daha demıs ucuncu gıdıste ıkıncı keseyı gordu
Ne güzel yenidoğan hemşiresi olmanızBende yenidoğan hemşiresiyim sanırım küvöz de yattılar, kaç hafta kaldılar ? Allahtan öyle bir şansım var .. peki emzirme sorunoldu yetti mi ? Cevabınız için de
ÇOk teşekkür ederim yavrularınızı öpün benim için :)
Acaba doğruluk payı var mı?Gözünü sevdiğimin soğanı bırakmışken ikiz bırakıyor herhalde :)
İkizlere hamileyken bulantı kusma yaşadınız ı ? Göğüs ağrısı dışında bi belirim yok boş olmasında korkuyorum şuan 5. HaftadayımÖncelikle gözünüz aydın, hayırlı olsun..
Şaşkınlığınız normal, bir süre sonra alışırsınız.
Benimde ikizlerim var, hamileliğime sevinemeden şaşırıp kalmıştık, ikizlerim 4 aylıkken 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendiğimde de sizin gibi şok olmuştum. Çok ağladım ama boşuna üzülmüşüm. Şimdi üçüz gibi büyüyorlar. Tabiki zorlukları var, ama bir o kadar da zevkli ikiz annesi olmak.
Ben ikisini aynı anda emziriyordum mesela..
Hamilelikler kişiden kişiye değişir, hepsi sorunlu geçecek diye birşey yok, bebekler de öyledir, her bebek uslu ya da her bebek sürekli ağlar diye bir şey yok. O yüzden iyi şeyler düşünün ki iyi olsun. Hamileliğinizin tadını çıkarım. Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim..