Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim su an nasilsin? Ikiz gebelklerde erken dogum riski var doktor ne zaman soyledigi dogumuŞükretmediğimi nerden biliyorsunuz, istemediğimi nerden biliyorsunuz ? İstemişim ki 9 ay uğraşmışım İnsanların kaygıları olamaz mı şu ön yargılardan bi sıyrılın artık
Hee o benim:)
Allah yardimcin olsun kanu sahibi coook zor benimki ama siz hiiç korkmayın zor elbette ama ikiz bebek ne ki :) yani benimkinin yaninda :)
Hic korkma vallah ben olsam sevincten ucarim.. rabbim insaallah saglikla kucagina almayi nasip eder.. boyle sakin dusunme sukret.. sen bir istedin allah 2 verdi daha ne istiyorsun rabbimden... hersey yoluna girer allahin izniyleMerhaba kızlar
İyi akşamlar herkese, biz eşimle 8-9 aldır korunmuyorduk polikistik överim vardı ve çocuğunuz olmuyordu soğan kürü yaptım. Sonrasında hamile kaldım..
Fakat bıgun öğrendim ki iki kese varmış yani çift yumurta ikizi.. şoktayım nasıl bakacağım. Asıl doğuracağım, nasıl büyüteceğim bilmiyorum
İkiz anneleri lütfen cevaplayabilir
Beni neler bekliyor ?
Tüm gün ağladım hiçbirşey yiyemedim Rabbime şükürler olsun ikiz olmasından mutluyum ama sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi korkularım var
Desteğinize ihtiyacım var kızlar
Sevgiler hepinize
Not lütfen çocuğu olmayanlar yanlış anlamasın o süreçten bende geçtim çok uğraştım sizi çok iyi anlıyorum ama .. gerçekten nasıl yapacağım duygusu insana bunalrı yazdırıyor.. bende insanım haliyle korkuyorum lütfen anlayışla karşılayın
Neden basArkadaşlar ikiz gebe değilim sürekli bildirim geliyor Lütfen mesajları okuyup yazın her hafta buraya girip ikiz değilim yazmak zorunda kalıyorum
İKİZ HAMİLE DEĞİLİM!
Millete yorim yazmayin artik diyecene konuyu kapat veya basligini ona gore yazsaydinArkadaşlar ikiz gebe değilim sürekli bildirim geliyor Lütfen mesajları okuyup yazın her hafta buraya girip ikiz değilim yazmak zorunda kalıyorum lütfen yorum yazmayın artık
Herkes konuyu okuyup cevap veriyor maalesef son mesajlara bakan pek olmiyor demekii.. birazdan gorunce kapanirKonuyu kapatmayaçalışıyorım geçmiş yorumları okursanız anlarsınız admine yazdığımı
fakat konu kapatılmıyor ne yapabilirim ?
Hamileliğinizin nasıl geçtiğini biraz anlatırmısınız. Bende ikiz gebelik. Nasıl süreç beni bekliyor bilmiyorum ama. Yaşayanların tecrübelerini öğrenmek istiyorum.
Maşallah hayırlı olsun!
Benim de ikizlerim var, 4 buçuk yaşında çift yumurta kızlarım var.
Aşırı bulantılı bir hamilelikten sonra sağlıkla kucağıma aldım çok şükür.
Paniklemenizi öyle iyi anlıyorumki, aynı tepkileri vermiştim
Nasıl taşırım, nasıl ederim diye.
Ama oluyor herşey bir şekilde.
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Zor ama inanın muhteşem birşey oluyor.
Dünyaya arkadaşı ile birlikte geliyor bebek...
Merhaba kızlar
İyi akşamlar herkese, biz eşimle 8-9 aldır korunmuyorduk polikistik överim vardı ve çocuğunuz olmuyordu soğan kürü yaptım. Sonrasında hamile kaldım..
Fakat bıgun öğrendim ki iki kese varmış yani çift yumurta ikizi.. şoktayım nasıl bakacağım. Asıl doğuracağım, nasıl büyüteceğim bilmiyorum
Beni neler bekliyor ?
Tüm gün ağladım hiçbirşey yiyemedim Rabbime şükürler olsun ikiz olmasından mutluyum ama sanki hiçbirşey yolunda gitmeyecek gibi korkularım var
Sevgiler hepinize
Not lütfen çocuğu olmayanlar yanlış anlamasın o süreçten bende geçtim çok uğraştım sizi çok iyi anlıyorum ama .. gerçekten nasıl yapacağım duygusu insana bunalrı yazdırıyor.. bende insanım haliyle korkuyorum lütfen anlayışla
Öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin sakın böyle bir şey için kendinizi üzmeyin ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım çift tranferdi ve ikisi de tutundu çok istemiştim ikiz olmasını ama Rabbim nasip etmedi ve bir tanesinin gelişimi yavaş olduğu için 7+4 de kalbi durdu tek gebelikle devam ediyorum Rabbim inşallah bunu sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ama kalbi duran bebeğim öyle bir yıkım oldu ki bende kalp atışlarını duydum ikiz diye havalara uçtum ama nasip değilmiş buna da çok şükür en azından diğeri sağlıklı devam ediyor şimdilik Rabbim onu da elimden almasın diye dua ediyorum şuan nolur üzülmeyin herşeyin hayırlısını isteyin ikiz veren Rabbim kolaylığını da versin inşallahMerhaba kızlar
Beni neler bekliyor ?
Sevgiler hepinize
Not lütfen çocuğu olmayanlar yanlış anlamasın o süreçten bende geçtim çok uğraştım sizi çok iyi anlıyorum ama .. gerçekten nasıl yapacağım duygusu insana bunalrı yazdırıyor.. bende insanım haliyle korkuyorum lütfen anlayışla karşılayın
Ayyy 3 kız 1 erkek galiba fotoğraftan görebildiğim kadarıyla maaşallah çoook değişik bir o kadar da güzel bir duygu olsa gerek. Kaçıncı haftadan itibaren 4 olduğunu öğrendinizHee o benim:)
Allah yardimcin olsun kanu sahibi coook zor benimki ama siz hiiç korkmayın zor elbette ama ikiz bebek ne ki :) yani benimkinin yaninda :)
Teşekkür ederim evet farkli ve guzel :) ilk kese göründüğünde 3 tane göründü sonraki haftalarda 4 oldu yani ilk 10 hafta icinde sanirim 5 yil gecti tam hatirlamiyorum :)Ayyy 3 kız 1 erkek galiba fotoğraftan görebildiğim kadarıyla maaşallah çoook değişik bir o kadar da güzel bir duygu olsa gerek. Kaçıncı haftadan itibaren 4 olduğunu öğrendiniz