İkiz gebelik hala şoktayım

Mune konuyu kapatır mısın gebeliğim tek oldu belirtmiştim yorumlarda ama konu devam ediyor teşekkürler

Şükretmediğimi nerden biliyorsunuz, istemediğimi nerden biliyorsunuz ? İstemişim ki 9 ay uğraşmışım İnsanların kaygıları olamaz mı şu ön yargılardan bi sıyrılın artık
Canim su an nasilsin? Ikiz gebelklerde erken dogum riski var doktor ne zaman soyledigi dogumu

Hee o benim:)
Allah yardimcin olsun kanu sahibi coook zor benimki ama siz hiiç korkmayın zor elbette ama ikiz bebek ne ki :) yani benimkinin yaninda :)

Cwnim sizde tup bebeklemi olmus?bana da 4 embrion konulduda ya hepsi tutarsa korkusu var :) dogum nasildi kac kilo dogdular sagliklari yerindedir umarim :)

Arkadaşlar ikiz gebe değilim sürekli bildirim geliyor Lütfen mesajları okuyup yazın her hafta buraya girip ikiz değilim yazmak zorunda kalıyorum

İKİZ HAMİLE DEĞİLİM!

Ke
Hic korkma vallah ben olsam sevincten ucarim.. rabbim insaallah saglikla kucagina almayi nasip eder.. boyle sakin dusunme sukret.. sen bir istedin allah 2 verdi daha ne istiyorsun rabbimden... hersey yoluna girer allahin izniyle

Arkadaşlar ikiz gebe değilim sürekli bildirim geliyor Lütfen mesajları okuyup yazın her hafta buraya girip ikiz değilim yazmak zorunda kalıyorum lütfen yorum yazmayın artık

Arkadaşlar ikiz gebe değilim sürekli bildirim geliyor Lütfen mesajları okuyup yazın her hafta buraya girip ikiz değilim yazmak zorunda kalıyorum

İKİZ HAMİLE DEĞİLİM!
Neden bas
Arkadaşlar ikiz gebe değilim sürekli bildirim geliyor Lütfen mesajları okuyup yazın her hafta buraya girip ikiz değilim yazmak zorunda kalıyorum lütfen yorum yazmayın artık
Millete yorim yazmayin artik diyecene konuyu kapat veya basligini ona gore yazsaydin

Konuyu kapatmayaçalışıyorım geçmiş yorumları okursanız anlarsınız admine yazdığımı
fakat konu kapatılmıyor ne yapabilirim ?

Hamileliğinizin nasıl geçtiğini biraz anlatırmısınız. Bende ikiz gebelik. Nasıl süreç beni bekliyor bilmiyorum ama. Yaşayanların tecrübelerini öğrenmek istiyorum.

Öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin sakın böyle bir şey için kendinizi üzmeyin ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım çift tranferdi ve ikisi de tutundu çok istemiştim ikiz olmasını ama Rabbim nasip etmedi ve bir tanesinin gelişimi yavaş olduğu için 7+4 de kalbi durdu tek gebelikle devam ediyorum Rabbim inşallah bunu sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ama kalbi duran bebeğim öyle bir yıkım oldu ki bende kalp atışlarını duydum ikiz diye havalara uçtum ama nasip değilmiş buna da çok şükür en azından diğeri sağlıklı devam ediyor şimdilik Rabbim onu da elimden almasın diye dua ediyorum şuan nolur üzülmeyin herşeyin hayırlısını isteyin ikiz veren Rabbim kolaylığını da versin inşallah

Hee o benim:)
Allah yardimcin olsun kanu sahibi coook zor benimki ama siz hiiç korkmayın zor elbette ama ikiz bebek ne ki :) yani benimkinin yaninda :)
Ayyy 3 kız 1 erkek galiba fotoğraftan görebildiğim kadarıyla maaşallah çoook değişik bir o kadar da güzel bir duygu olsa gerek. Kaçıncı haftadan itibaren 4 olduğunu öğrendiniz

Ayyy 3 kız 1 erkek galiba fotoğraftan görebildiğim kadarıyla maaşallah çoook değişik bir o kadar da güzel bir duygu olsa gerek. Kaçıncı haftadan itibaren 4 olduğunu öğrendiniz
Teşekkür ederim evet farkli ve guzel :) ilk kese göründüğünde 3 tane göründü sonraki haftalarda 4 oldu yani ilk 10 hafta icinde sanirim 5 yil gecti tam hatirlamiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…